Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
21.10.2011 16:19:48
|
|
|
TheForeign kirjutas: |
Sain niipalju teada ,et saadetis mille tellisin läheb kindlasti eesti posti kätte ja ,et lennukid lendavad inglismaalt eestisse 15+ päeva
Kuidas saab nii vale info olla royal maili lehel või see ,et eesti post on nagu kuskil kivi all ja ei mõika midagi
hakkasin mõtlema aga ,et äkki müüja saatis midagi ebaseaduslikku mida toll läbi ei lase vms. ,et mind odavalt petta? |
mis lennuk see 15 päeva eestisse lendab?
Uk-st olen saand suht kõik pakid ca nädalaga kätte, ca 6 tööpäeva. Ja mööda maismaad trackinguga pakk sama kaua.
yldiselt 3-4 päevaga pakk eesti pinnal, edasi peedistab ep
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalaluu
HV kasutaja

|
21.10.2011 18:13:42
|
|
|
Hiljuti saatsin USA'sse maapostiga ühe suuremapoolse paki. Ostjale ütlesin, et mingi kaks nädalat peaks aega minema sellega. Üllatus oli suur, kui asi viie päevaga kohal oli.
10. hommikul postitasin, 11. keskpäeval läks Tallinnast välja ja 15. oli 10.35am saaja ukse taga Chicagos. USA'sse vist mööda maad suht keeruline minna ka
Pakk kaalus üle viie kilo, lennupostiga oleks üsna kirves olnud saata (5kg paki puhul täpsemalt: maapostiga - 14.65€ vs lennupostiga 36.73€)
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
21.10.2011 18:23:31
|
|
|
No usa vaheline liigub nagunii lennukiga... pole mõtet ekstra maksta lennuposti eest... sellest varemgi juttu olnud
sama ka austraaliaga jms... alati naersime postitöötaja peale kui pakkus lisatasu eest "Air mail" varianti
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
marius8
HV kasutaja

|
22.10.2011 11:49:00
|
|
|
Kas SEB'i virtuaalkaardiga saab paypalli aktiveerida ja raha maha kanda sellega?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Albert52
HV kasutaja

|
22.10.2011 12:03:07
|
|
|
Siin kõik ebay hundid koos. Kas keegi oleks nii hea ja saaks mulle tellida ühe asja? Oleks tarvis mobiili ümbrist, mille väärtus ~5£. Kes on huvitatud, saatku PS.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
22.10.2011 14:37:24
|
|
|
marius8 kirjutas: |
Kas SEB'i virtuaalkaardiga saab paypalli aktiveerida ja raha maha kanda sellega? |
Jah saab. See ongi sellel eesmärgil olemas.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
22.10.2011 15:48:10
|
|
|
Keegi võiks täpsemalt kirjeldada igatsugu petuskeeme paypali rahakannetega, kui pika aja jooksul saab tühistada ülekannet jms, et teaks karta.
Muuseas Hiinas on peale lennu ja maaposti veel inimpost, kus peotäie riisi eest tuleb kodanik jala euroopa poole, sealt ka need 45-60 päeva pakid mis eestisse jõuavad..
Kui venemaal maha koksatakse siis ei tulegi pakid kohale...
|
|
Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheForeign
HV vaatleja
|
22.10.2011 18:09:03
|
|
|
Müüja lubas mulle uue telefoni saata või paypal refundi teha, mida ma vastama peaksin?
//lugesin kuskilt google otsingust saadud tulemustest ,et royal mail ongi väga ebausaldusväärne eriti nende ülemere saatmine ning pakid kaovad kuudeks kuhugi
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.10.2011 18:39:57
|
|
|
TheForeign kirjutas: |
Müüja lubas mulle uue telefoni saata või paypal refundi teha, mida ma vastama peaksin?
//lugesin kuskilt google otsingust saadud tulemustest ,et royal mail ongi väga ebausaldusväärne eriti nende ülemere saatmine ning pakid kaovad kuudeks kuhugi |
no siis hästi lugesid
kust ylemere see yldse tuleb, mis telefon?
eeldades, et jutt royal mailist, siis vist uk-st. seni mu ca 50 manU maalt saadetud pakist pole ühtegi ära kadunud
võid refund teha ja kui tuleb äkki telefon, siis oled aus inimene ja kannad müüjale raha tagasi
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
marius8
HV kasutaja

|
22.10.2011 18:50:18
|
|
|
Oskab keegi soovitada, mida teha? Paypal kontol raha peal, registeeritud minu nimele, proovisin ema nimel oleva virutuaalkontoga ära verifida aga ei lasknud, ise 17 ja ei saa enda nimele teha virutaalkaarti. Seb soovitas pildikaart, millega pidi saama maha kanda raha. Aga ehk on mingeid muid võimalusi? Millegi pärast ei lasknud ka teisele paypal kontole raha kanda. :S
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
mkmm
Piiratud kasutaja
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
23.10.2011 03:24:00
|
|
|
ewur kirjutas: |
...Minu eesmärk on (kui see võimalik) katkestada tehing, koos kogu raha tagastusega (ka transport). Ning lisaks jätta ka juba saadetud t-särk endale. Point on selles, et selle särgi tagasisaatmine läheks poe omanikule rohkem maksma, kui see särk väärt on (praegusel juhul maksaks tema saatekulud, sest tegemist on vale tootega, mitte minu rahulolematusega õige toote puhul). Ehk siis loogiliselt võttes ei palu ta seda tagasi saata, tal point puudub (tema jääb miinusesse). Ja asi ongi "mängimises"/kompamises kui kaugele on minul võimalik erinevate variantidega minna - nagu juba eelpool mainisin. Ja palun kommenteerida just ja ainult seda, muus osas on juba piisavalt kogemusi...  |
Uurisin/lugesin eBay reegleid taoliste juhtumite puhul (müüja saadab vale eseme ostjale) ja kuigi siin teemas on mõnel korral mainitud, et eBay seadused üha rohkem soosivad/"turvavad" ostjat, siis taolise juhtumi puhul küll seda ei ütleks, pigem vastupidi. Lühidalt - kui ma tahan oma tegelikku/tellitud asja või "full refund`i", siis pean ma kõigepealt "vale" asja tagasi saatma ja - TAGASISAATMISE KULUD MAKSAN MINA (OSTJA!). Kuigi milles ostja süü seisneb? Müüja "bläkk" ju, aga vale asja siia ja tagasi saatmise kulud jagavad müüa/ostja millegipärast eBay seaduste järgi pooleks (lõppkokkuvõttes jääb müüa kanda vale asja saatmiskulu Eestisse).
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
argentum7
HV kasutaja

|
24.10.2011 06:01:29
|
|
|
Kusagil tagapool oli juttu maapostiga saatmisest ookeanitagustele kontinentidele. Mul oleks vaja saata pakk Austraaliasse, lennupost läheks kalliks ning oleks ilmselt ka mõttetu, sest lennukiga saadavad nad selle niikuinii. On kellelgi kogemust kaua paki kohalejõudmiseks sel viisil saates umbkaudu läheks?
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
24.10.2011 08:16:13
|
|
|
Alla 7p jõudis minule kohale kui eestist saadeti mulle, aasiast tuli isegi kiiremini. Lennuposti eest eraldi maksta pole tõesti mõtet.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.10.2011 12:58:14
|
|
|
täna sain fake paypali kirja, et juurdepääs on piiratud ja kirjas oli zip fail kaasas, mille peaks alla laadima ja avama ja sealt saan paypali konto uuesti tööle
Dear Customer,
tsitaat: |
As part of our efforts to provide a safe and secure environment for the
online community, we regularly screen account activity.
Our review of your account has identified an issue regarding its safe use.
We have placed a restriction on your account as a precaution.
To lift the restriction we will require some further information from you.
If, once we review your further information and we're confident that the
use of your account does not present a safety risk to our service and
customers, we'll be happy to reinstate your account.
We have sent you an attachment which contains all the necessary steps in order to restore your account access.
Download and open it in your browser.
After we have gathered the necessary information, you will regain full access to your account.
We thank you for your prompt attention to this matter.
Sincerely,
Michael Lee
Senior Manager of Global Privacy
|
nii et olge ettevaatlikud
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
24.10.2011 13:44:44
|
|
|
carlking kirjutas: |
No usa vaheline liigub nagunii lennukiga... pole mõtet ekstra maksta lennuposti eest... sellest varemgi juttu olnud
sama ka austraaliaga jms... alati naersime postitöötaja peale kui pakkus lisatasu eest "Air mail" varianti  |
äkki viskavad laeva peale ja vot siis loksub väga kaua Muidugi aastake tagasi oli Poolasse lennukiga saatmine odavam kui mööda maad Nüüdsest aga 1 novembrist eesti postike tõstab hindasid Kui veel paar kuud tagasi oli paki saatmine Hispaaniasse Madriidi odavam kui Paidesse, siis nüüd hakkab see rohkem maksma. Pakike mis praegu näiteks läks Hollandisse 7,9€ eest, hakkab 1 novembrist maksma 13€
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
25.10.2011 06:52:21
|
|
|
Kas keegi on kuskilt Aasiast siiapoole ka midagi saatnud, pakub lihtsalt huvi, et mis imega nad neid asju siia tasuta saadavad pidevalt ja samal ajal müüvad asju veel kommiraha eest?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.10.2011 10:32:03
|
|
|
eltso kirjutas: |
Kas keegi on kuskilt Aasiast siiapoole ka midagi saatnud, pakub lihtsalt huvi, et mis imega nad neid asju siia tasuta saadavad pidevalt ja samal ajal müüvad asju veel kommiraha eest? |
Suht tihti tellin sealt asju
omahind meeletult odav, kirja saatmine hinna sisse kirjutatud. Euroopa edasimüüjad panevad 300% otsa (makse vaja ka maksta)+ postitamine kallim.
Lihtne ju ebayst vaadata, et sama asi uk müüjal maksab näiteks 6£+1 saatmine. Dongikongiast sama ese 3$ ja saatmine hinnas. Ainuke vahe on, et uk-st saad ca nädalaga paki, aasiast yldjuhul 2-3 nädalaga.
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
25.10.2011 10:45:04
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
eltso kirjutas: |
Kas keegi on kuskilt Aasiast siiapoole ka midagi saatnud, pakub lihtsalt huvi, et mis imega nad neid asju siia tasuta saadavad pidevalt ja samal ajal müüvad asju veel kommiraha eest? |
Suht tihti tellin sealt asju
omahind meeletult odav, kirja saatmine hinna sisse kirjutatud. Euroopa edasimüüjad panevad 300% otsa (makse vaja ka maksta)+ postitamine kallim.
Lihtne ju ebayst vaadata, et sama asi uk müüjal maksab näiteks 6£+1 saatmine. Dongikongiast sama ese 3$ ja saatmine hinnas. Ainuke vahe on, et uk-st saad ca nädalaga paki, aasiast yldjuhul 2-3 nädalaga. |
Täitsa õige jutt! Kas on mõni hea koht kust jalanõusid tellida. Ebayst olen siit ja sealt vaadanud aga väga ei saa aru, et oleks supper odavam. Anke palun nõu!
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.10.2011 10:45:29
|
|
|
Mina neid odavaid hindasid üldse ei vaataks... enamasti aasiast tuleb vuhvel või väga madala kvaliteediga toode odava raha eest.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
cripz
HV vaatleja
|
25.10.2011 18:25:10
|
|
|
Oleks vaja abi, et kust ma vaadata saan, et palju feesid vms ostule juurde läheb? Mul on vaja endal kinni maksta need, sellepärast on vaja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
25.10.2011 22:36:20
|
|
|
Kas keegi viimasel ajal hiinast midagi ka on tellinud? Sai sealt üks asi tellitud ja nüüd 4s nädal jookseb.
Tollis ka ei tohiks kinni olla, kuna asja väärtus on 18 eurot, või sellele lisatakse ka postikulu sisse? Sel juhul vist on üle 20 euro ikka...
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
25.10.2011 23:09:05
|
|
|
22€ on piir.
endal tuli viimane Hiina pakk DX-ist ja venis nagu ikka. kui 3 nädalat oli saatmisest möödas, siis võtsin ühendust, ootasin alla nädala (nii, et nv jäi vahele) ja oligi kohal. jätkuvalt kahtlustan, et kui nad paluvad oodata, siis lihtsalt kiirkorras saadavad uuesti, mitte ei kemple erinevate transpordilülidega ja selgita välja välja kus tõrge (seda teevad vbl alles siis, kui mul asi käes).
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Väikemees
HV kasutaja

|
26.10.2011 01:05:15
|
|
|
Ehk siis isegi kui mul on tellitud EMS Expressiga Hong Kongist pakk ( delivery time 3-4 days ) ja on pandud 23 teele, siis see võib ikkagi vabalt tulla 3-4 nädalat?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
26.10.2011 01:40:18
|
|
|
ega ta võimatu pole vast. EMS Expressiga peaks ju kaasnema ka tracking#, selle järgi oled kontrollinud?
Venemaa on ilmselt suureks piduriks Euroopa ja Aasia vahel - küll pakid kaovad, küll ekslevad niisama ringi jne.
_________________ nooope! |
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|