Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
oggy
Kreisi kasutaja

|
25.10.2011 12:45:31
|
|
|
kile on praktiliselt märkamatu, eriti veel iphone4 klaasil. ma ei saa neist aru, kes siin võrdlevad kaitsekilesi ei tea misasjadega - küll kilekottidega ja kondoomidega. mis krdi pa*ka te ajate. kile on praktiliselt nähtamatu lisakaitse kriimude eest + lisaks on mugavam telefoni kasutada. kilekotid ja kondoomid võite endale ise pähe tirida kui soovi ise otsustage kumba pähe
lisaks sai kilede teemal eraldi teema tehtud - https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6714013#6714013
läbustagem seal oma mõtetustega
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
25.10.2011 13:51:35
|
|
|
Ise pole kasutanud, siis ajavadki härrad anti ja carlking sellist hülgemöla.
Räägib telefoni visuaalse poole nautimisest...selleks kile ongi ju kriimune-täkkene telefon pole ilus vaadata. Kui mul on vaja 40 senti kulutada selleks, et ära müües saan telefoni eesti 20-30 euri rohkem - why the fuck not. Kui sa selle kile ja telefoni vahele hunniku koerakarvu ja tolmu topid, siis näeb küll kole välja, jah. Kui paigaldatud inimese kombel, on kile nähtamatu.
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
25.10.2011 13:53:19
|
|
|
00bandiit0, tee itelefoni ekraanile mõni kriim - tahan näha seda Ma pole mitme aasta jooksul sellega hakkama saanud
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.10.2011 13:56:03
|
|
|
mis siin ikka jaurata, kilemehed toidavad vähemalt järelturgu, nagu nende eesmärgist aru saada
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToivoLep
Kreisi kasutaja
|
25.10.2011 14:03:50
|
|
|
Ma kartsin jah, et nüüd tuleb jama kui sisesta klikkisin. Ei aga tegelt eks see nii ole, et kellele ema kellele tütar. Edasimüümise asja on raske kommenteerida - ma ostan asja ikkagi endale ja minuga see jääbki tavaliselt - ma ei hakka ka ju oma J720 prügikasti panema ja ikka/jälle näpin seda. Mina küll sellepeale ei mõtle, et tulevikus saan rõõmuga 200 eurot müügipealt. Kile muidu ju näha ei olegi, et ta seal olemas on või mis.
Ei nagu ma ütlesin siis mulle meeldivad kui asjad on kenad, puhtad ja korras. Mis aga autodesse puudutab - siis mina isiklikult katan küll kinni - nimelt vahaga. Jah olen küll selline, et auto peab olema ka tipptopp puhas ja kena välja nägema.
Vb ma hoian niiviisi asju sellepärast, et ostan asju mis mulle meeldib mitte asju mis võimalik on? Õnneks on minu suured tahtmised ja soovid potsatanud odavasse hinnaklassi.
Huvitav on see, et need kes oma asju väga korralikult ei hoia vaatavad viltu otsa neile kes hoiavad. Vastupidi ju see asi ei toimi? Mina ju küll ei lähe kaagutama kellegi kallale, et issand kuidas sina oma Iphone hoiad? Paljalt ja taskus - püha müristus, kraabid ära ju! Ma olen mitu korda näinud, et asi käib nii - kodanik 1 küsib kus kohast ja millist kile osta. Seepeale Kodanik 2 ütleb et mul on kile XScale 4500+ ja väga hea on!. Seepeale Kodanik 3 teeb esimese provokatiivse sammu ja ütleb, et nooo mäss neist kanDOSsidest enda fööni ümmer väänate, käib ju niisama kahhh. Kodanik 4: ala ainult joblakad kaitsevad oma telefone kriimude eest
Kusjuures Kodanik 3 ja 4 on parajad egoistid ja ei hooli sellest, et Kodanik 1 ja 2le nende arvamus sugugi korda ei lähe?
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.10.2011 14:17:03
|
|
|
Mul oleks suht ükskõik nendest kiledest aga kui iga teine koguaeg seletab kuidas ta iga 2-3 nädala tagant uue kile peale paneb ja keelega üle lakub, siis mingi hetk hakkab selline teguviis lihtsalt vastu, sest ise kasutan ka suure puutetundliku ekraaniga telefoni mis on sattunud töid tehes erinevatesse keskkondadesse ning taskus seigelnud koos võtmetega ning autosse istudes tagataskus olnud ning mingeid märkimisväärseid purustusi ei ole tekkinud - sellepärast ei saagi ega hakka aru saama nendest, kellel tavapärase kasutuse juures telefon muutub kuu ajaga kriimuliseks ning "ei näe ekraaniklaasist enam läbi"... Kui see "mulle meeldib, et asjad on kenad ja puhtad" stiil nõuab pidevalt mingit sekkumist kilede vahetamise ja kõige muu osas, siis ei ole see ju tarbeeseme omamine vaid selle orjaks olemine. Sama ka autodega - mõni nühib iga kord kui läbi porilombi sõidab, teine peseb ja nühib siis kui selleks on sobiv moment - ühte kutsutakse pedandiks, teine on normaalne inimene, kui ma sõidan 2 päeva peale vihmast ilma sopase autoga, kas see siis teeb mind lohakaks inimeseks? Prioriteedid on lihtsalt paigas... milleks suunata kogu oma energia tarbeeseme väljanägemisele kui elus on kordades tähtsamaid tegevusi? Samas võib mõne inimese elu nii sisutühi olla, et peabki iga päev oma asju mikrofiiberlapiga puhastama ja tegelema kiletamise ja vahatamisega... igaühe oma vaba valik...kahju, et nad ennast kõrvalseisja pilgu läbi ei näe rohkem ma siin sõna ei viitsi võtta, vähemalt mitte enne 28ndat oktoobrit
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToivoLep
Kreisi kasutaja
|
25.10.2011 14:38:51
|
|
|
Carlking, mis jutt on iga kuu kile vahetamine? Mina ostsin kile, paigaldasin ära ja sellest jätkub kindlasti aastaks vähemalt. Kile telefonil väga olematu ja samas väga tugev ja vast võtab juhuslikud kriimud enda peale kui neid üldse siukse peale tekib. Ja mis jutt see keelega lakkumine veel on Ma ei tahaks uskuda, et keegi nii teeb.
Mina kasutan oma telefoni igatpidi sihtotstarbeliselt - ka nö taskulambi appiga saab vahitud kus kohast on juhtunud õlileke mis tegemist nõuab jne Aga tehke mis tahate Xperia ekraan oli juba väga varsti kriimus pärast ostmist... see on kole. Võibolla olen tarbeeseme ori, võibolla on ebanormaalne hoida oma asjad nii korras kui võimalik on.
Ok juba öeldi välja, et ebanormaalne olen Aga ma ei ütleks, et minu elu on sisutühi ja võta või näpust läheb igatpidi paremini kui keskmisel inimesel. Teisest küljest julgeksin ma kahelda nende inimeste elu sisutühjuses kes jõuavad niivõrd palju postitusi foorumis teha
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
25.10.2011 14:40:53
|
|
|
Renka kirjutas: |
00bandiit0, tee itelefoni ekraanile mõni kriim - tahan näha seda Ma pole mitme aasta jooksul sellega hakkama saanud  |
Kile seepärast ongi, et kriime ei teeks : p
40 senti ja kile, mida näha pole - las olla olemas. Ilgelt tore küll kui mingi lambise juhtumise tõttu tekibki kriim peale.
Nagu ütlesin, 3G-l tekkis mingi juhuse tõttu kriim peale ja ka kasutatud peast 4 ostmisel oli sellel pisem kriim peal. Seepärast ka garantiist uue telefoni saades tahtsin vältida seda jama.
Ise ka selle poolt pole, et tuleks hoida telefoni nagu ei tea mida ja iga hetk kontrollida, kas ikka on puhas. Aga kui panen korra kile peale ja siis pikalt rahu majas - why not.
Isiklikult leian, et vähemalt iPhone'i hind on piisavalt suur, et seda mitte hoida nagu s*tta pilpa peal. Ei võta tükki küljest.
Aga see on vaid minu arvamus, oma asjadega tehke mis tahate.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
25.10.2011 15:16:20
|
|
|
kasutaja [VaHuR] jääb leivata kui kile vastu võitlete.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hen-Ry
HV kasutaja

|
25.10.2011 17:45:51
|
|
|
no ma ei tea, kes iphone klaasi kriipimisega tavakasutuses hakkama ei saa, tooge minu kätte. garanteerin, et 2 nädalaga on juba paar kriimu. kusjuures ei retsi telefoni, ega midagi. hoian lihtsalt taskus (taskus ainult telefon alati) nüüd juba 3. föön, ning sellel ilusti kile kogu aeg peal olnud, ühe korra kõigest vahetanud aasta jooksul. võiks ka muidugi tihemini, oleks vähem kriime. selge see, et kile korjab kriime lihtsamini, kui klaas.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToivoLep
Kreisi kasutaja
|
25.10.2011 20:31:50
|
|
|
No ega ma paha pärast maininud järelturu asja. See pigem minu kiiks, et huvitavad vidinad alles jätan kui juba ostetud on - veidi kollektsionääri teema vms. J720 on Jornada 720, HP handheld arvutike - mõne jaoks väärtusetu aga mina ikka ja jälle torgin teda ja sama õhinaga nagu esimest kord.
Xperiast see mini pro - ma ei tea neid mudeleid. Ma tean jah, et uuemad on tugevamad aga Ipodi suutsin küll kuidagi kraapsu sisse lohistada. Puutetundlikutega on veel see vastik, et kui mingit mängu mängida siis on kraaps sõrme all kenasti tunda.
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
25.10.2011 20:31:56
|
|
|
Ekraanikiled on uue aja mobiiltelefonide kotid. Mäletan, et minu kolm esimest telefoni olid uhke nahast koti sees (Nokia 1611, 8110 ja 3310).
Telefoni välimus oleneb siiski kasutajast. Mul sõbral on originaal bumper + paksud kiled ja välimus on mitu korda jubedam kui minul, kellel
ainult ees kile. Nagu uute asjadega ikka, siis algul hoolid rohkem ja lased kile peale panna. Tagumine kile hakkas pisut lahti andma ja võtsin
selle hoopis maha. Korralikult paigaldatud kile peab vähemalt aasta vastu (tagumine pidas küll 10 kuud).
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 171 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
26.10.2011 19:10:27
|
|
|
Need, kes siin pelgavad kile katsuda, pole normaalset kile oma telefoniga kasutanud.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
26.10.2011 19:10:52
|
|
|
ei teagi kumb hullem on, kile või see polsterdusega nahkvutlar
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
26.10.2011 19:44:37
|
|
|
kuunar, õiget nahka on nagu meeldiv katsuda, pealegi telefoni kasutades kotti nagu ju pole, lihtsalt autos sõites päris paljast telefoni mööda armatuuri lohisema edasi tagasi oleks tobe jätta. (eks ta mõttetu vaidlus ole, maitseid on erinevaid.) Sai omale bronnitud 1 valge 16gb S elisa shopitis 619-ga
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
26.10.2011 22:42:47
|
|
|
Krt bronnitud hetkel küll 32gb versioon aga äkki peaks minema hoopis 64gb peale. Sellesuhtes keegi EMT hindasid ei tea?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
26.10.2011 23:16:55
|
|
|
d3t kirjutas: |
Krt bronnitud hetkel küll 32gb versioon aga äkki peaks minema hoopis 64gb peale. |
Eks sa ise tead kõige paremini, palju hetkel vaba ruumi on ja kas oleks juurde vaja.
d3t kirjutas: |
Sellesuhtes keegi EMT hindasid ei tea? |
Eks nad praeguste 4 hindadega analoogselt kirved tulevad. Pluss sellest hoolimata mittevõrguvabadus.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
27.10.2011 18:30:26
|
|
|
tsitaat: |
Meil on hea meel Sulle esimesena teatada, et 28. oktoobril kell 00:00 alustame
iPhone 4S’i müüki EMT e-poes. Hommikul alates kella 10:00-st on võimalik uut iPhone’i osta ka valitud EMT esindustes. iPhone 4S'i müüakse esialgu Tallinnas EMT Keskuse Solarise, Tartu Lõunakeskuse, Pärnu Kaubamajaka, Kuressaare, Jõhvi, Rakvere, Narva ja Viljandi EMT esindustes.
|
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
27.10.2011 18:49:29
|
|
|
Ajuvabad hinnad meie banaani vabariigis, üle 100 euri kallim ja ei saa veel võrguvabana kõigele lisaks , pole ime, et kõik üle lahe sõidavad ja Soomest võrguvabasid ostavad.
Aga kirjutavad, et homsest saadaval emt-s Iphone 4S-id...info oleks nagu riigi saladus muidugi...
http://apple.spot.ee/uudis-26886
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
28.10.2011 00:41:03
|
|
|
Nonii, hinnad väljas mis on magusad, aga müügil on ainult 16GB versioon. Või noh kui magusad nad nüüd ikka on SMS'e korjati mõnuga vähemaks paketidest, odavamale paketile pandi mahupiirang (kas me rändasime ajas tagasi vahepeal keskaega?) kiirusega 21.6mbps samalajal kui iPhone ise ei võimalda üle 14.4...
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wusses
mehine eesti muffin

|
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
   |
273 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
28.10.2011 01:02:02
|
|
|
magusad? emt-i poolt vaadates jah magusad. Isegi kui spetsiaalselt soome sõidaks jääks veel 70 euri üle võrreldes emtist ostuga. Tuleb jälle raha soome viia. Tubli, emt!
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
28.10.2011 01:25:57
|
|
|
freestyler, said mu irooniast aru. Noh heakene küll, ma oleks nagunii kangema variandi võtnud. Aga raiped müüvad ainult 16gb versiooni...
Tundub, et jahm, kergem on soomes käia. Või loobuda üldse sellest iPhone jurast.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|