rus versiooniga veel see teema et->>>
Release date check failed
This application cannot be used until the official release date has been reached. Please wait until the official release date and restart the application at that time. Click 'Exit' to abort the process.
kas sellest ei saa mööda kuidagi?
see kes pakkus see sai juba müüdud oma key 14 euriga,andke teada kui kellelgi müüa tavalist vene keyd _________________ The best revenge is massive success.
This application cannot be used until the official release date has been reached. Please wait until the official release date and restart the application at that time. Click 'Exit' to abort the process.
Mercury kirjutas:
195.218.178.118:80 (Vene proxy)
Win7 all siis Configure Proxy Server --> LAN Settings
Mercury kirjutas:
195.218.178.118:80 (Vene proxy)
Win7 all siis Configure Proxy Server --> LAN Settings
Kuhu sa saatsid kirja ? nagu sa aktiveerisid sele juba ära Originis ja siis saatsid et sooviksid inglise keeles mängida ?
Jah, EA lehelt Help all saab live chati teha nendega. Aga vist ei soovita eriti jamada, kui mingi aktiveerimise probleem sellega on
võib-olla mul ka ei tööta nüüd..
Kuhu sa saatsid kirja ? nagu sa aktiveerisid sele juba ära Originis ja siis saatsid et sooviksid inglise keeles mängida ?
Jah, EA lehelt Help all saab live chati teha nendega. Aga vist ei soovita eriti jamada, kui mingi aktiveerimise probleem sellega on
Krt väljas on öösel külm olnud, peab auto aknaid kraapima, et tööle saaks minna. Anyway back to topic. Mina ootan oma mängu Game.co.uk-st. Kes sealt tellinud on kas on juba teele pandud ?
Eelnev kiri tuli sisuga, et tänavad et tellisin...mängu on oodata nädala lõpus.
Kusjuures, Game'i süsteem on suht homo peale lehe uuendust neil.
Tellimuste all nt on mul näha, et pre-orderid on UK Free Delivery, samas arve on koos Royal Mail EU lisatasuga...
Mu mäng jõuab ka ilmselt nädala lõpuks või uue alguseks kohale.
Ise tellisin Zavvist ja sain eile õhtul kirja, et panid teele
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.