You should have pre-ordered. It's already here. Bethesda told of its return. Fallout 3, was merely its delay. For the time after Oblivion was released; When the developers of Rockville would sacrifice their own time. But no one wanted to believe, believe it was ever scheduled. And when the trailer finally dawns, it dawns on fire! Know, there's one that DA2 and Fable will fear: In their circles, it is called The Elder Scrolls V... SKYRIM
LightsabeR, huvitav miks videot edasi ei näidatud? Ilmselt sellepärast, et järgmine kaks sekundit oleks olnud see hetk kui draakon väikese ampsu teinud oleks lihtsalt _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mulle meeldis see viimane treila väga. Mul on käsil just Song of ice and fire 4. raamat ja just selliselt ma seda olustikku oma peas ette kujutan (ma loodan, et sellest seeriast tehakse peagi mõni RPG või RTS). Winter is coming...
aga Skyrimi ootan samuti pikisilmi ja loodan, et pakub Witcher 2 kõvasti konkurentsi.
NeroEST kirjutas:
ot:
RTS on juba tehtud ju:) http://www.agot-genesis.com/
Ise loodan, et skyrimile tehakse paari aasta jooksul põhjalik GoT mod
ot:
Oi õudust, nad on teinud 2011. aastal mängu, mis näeb välja nagu warcraft III
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
viimati muutis dex 25.10.2011 11:13:52, muudetud 1 kord
Mulle meeldis see viimane treila väga. Mul on käsil just Song of ice and fire 4. raamat ja just selliselt ma seda olustikku oma peas ette kujutan (ma loodan, et sellest seeriast tehakse peagi mõni RPG või RTS). Winter is coming...
aga Skyrimi ootan samuti pikisilmi ja loodan, et pakub Witcher 2 kõvasti konkurentsi.
ot:
RTS on juba tehtud ju:) http://www.agot-genesis.com/
Ise loodan, et skyrimile tehakse paari aasta jooksul põhjalik GoT mod
Ot inside of OT:P
ot:
dex kirjutas:
Oi õudust, nad on teinud 2011. aastal mängu, mis näeb välja nagu warcraft III
Ja mängu, mida nad pole praktiliselt mitte kusagil reklaaminud. Kuigi tänu seriaalile on mitte raamtufännide seas ka nimi võrdlemisi levinud.
• Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
• Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
• 4GB System RAM
• 6GB free HDD space
• DirectX 9 compatible NVIDIA or AMD ATI video card with 1GB of RAM (Nvidia GeForce GTX 260 or higher; ATI Radeon 4890 or higher).
• DirectX compatible sound card
• Internet access for Steam activation
Minimum Specs
• Processor: Dual Core 2.0GHz or equivalent processor
• 2GB System RAM
• 6GB free HDD Space
• Direct X 9 compliant video card with 512 MB of RAM
• Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
• 4GB System RAM
• 6GB free HDD space
• DirectX 9 compatible NVIDIA or AMD ATI video card with 1GB of RAM (Nvidia GeForce GTX 260 or higher; ATI Radeon 4890 or higher).
Minimum Specs
• Processor: Dual Core 2.0GHz or equivalent processor
• 2GB System RAM
• 6GB free HDD Space
• Direct X 9 compliant video card with 512 MB of RAM
Suht tagasihoidlikud-tüüpilised
Oblivionil olid nt min Pent4 2GHz, 512MB, 4,6GB HDD, 128MB VGA ja req Pent4 3,0GHz, 1GB Ram, väh X800/6800 _________________ O: Low-profile pci bracket
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.