Loodetavasti tuleb normaalne ja pikk sisu ikka, BC2 oli küll paras jura... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
kui on pira versioon HDTanel - siis ei tasuks reklaamida oma sponsoreid sellega. Tõmbad mõnusa jama nii endale kui teistele kaela _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
kui on pira versioon HDTanel - siis ei tasuks reklaamida oma sponsoreid sellega. Tõmbad mõnusa jama nii endale kui teistele kaela
Kle rahune maha juba. Mingi pira ple.
Ma olen täiesti rahulik. Lihtsalt nendin et mäng ilmub EU-s 28.10 ja sina teed single player campaigne video on kahtlane. Kui on tõesti originaal siis võiksid ka seda näidata et tegu on originaaliga. Pärast seda ei ole mul sinu kohta ühtegi pretensiooni. Seniks kuni sa pole väidet et tegemist on pira versiooniga ümber lükanud on asjalood jamad, kuna võid tõesti väga suure jama kaela tõmmata _________________ GT: janrist
mis kaalutlustel sellest teemast kustutatakse poste aga PC omas käib selline läbu, et hoia piip ja prillid?
Olen kustutanud siit teemast mängu tellimise jms. seonduva arutelu, kuna selleks meil eraldi teema.
Miks PC teemas "läbu" käib, seda peab küsima kasutajatelt, kes seda modereerivad _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
No siis natuke mangitud juba ja utleks et buge pole kull kohanud, va see et kui manug kaima paned siis laeb kohe update'i alla ja siis mingi praegu teevad mingit serveri update'i. :S :S :S Nati on asju Betaga vorreldes muudetud ka aga mitte palju. Suht super.
ise astun ämbrisse ja siis sõiman teisi jumal teab kelleks. Well done Platoon.
Aga teemasse - loodan enda eksemplari ka täna boxi joaks kätte saada, tuleb tore nädalavahetus _________________ GT: janrist
Mina käisin peale keskööd kohe poes ja võtsin letilt kah BF3-me ära (Kas see Limited Edition pidi olema preorderijatele vaid? , mulle anti kah limited edition ).
Nüüd küsimus, kas enam hardcore mode-i polegi? Eriti ei meeldi see kui mingi help aim ja igast infokastid ekraanil paiknevad.
Aga muidu täitsa muhe mängida, päris fun ikka. _________________
Mina käisin peale keskööd kohe poes ja võtsin letilt kah BF3-me ära (Kas see Limited Edition pidi olema preorderijatele vaid? , mulle anti kah limited edition ).
Nüüd küsimus, kas enam hardcore mode-i polegi? Eriti ei meeldi see kui mingi help aim ja igast infokastid ekraanil paiknevad.
Aga muidu täitsa muhe mängida, päris fun ikka.
Ei ole ainult eeltellijatele.
Soomes oli poes eile hommikust juba ametlikult müügis. Üleeile õhtul ei tahtnud müüja mulle seda müüa, kuigi neil oli sees juba olemas.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.