mulle zpsy ütles et kontrollib keele ära ja siis kas täna õhtu,või homme varahommiku jagab ta võtmed laiali _________________ The best revenge is massive success.
viimati muutis LauriMae 24.10.2011 12:48:42, muudetud 1 kord
Vaatasin neid trailereid siin ja kõik oli väga äge ja meeldis väga,eriti kõva oli see lennuki missioon.ila täiega tilkus ei tea kas homme on seda mängu reaalselt meie poelettidel ka saada ? Vaatasin seda Platooni videot ka mis oli konsooli peal tehtud siis jah ? mind ajas naerma see koht kus Platoon ütles et oh kui ilus graafika vms ja siis mõned minutid hiljem ütles et tahaks seda juba arvuti peal DX11 ja täisgraafikaga mängida Ma ei ttea aga minu arvates konsooli peal paistis see ikka nii kole et jube lausa,kahju oleks seda mängida
Veel kunagi enne pole HVs olnud nii palju ühe mehe õlgadel. zpsy, pea vastu!
Ise loodan ka ta peale,et ehk saab täna aga kui tuleb hiljem siis pole kah hullu ma arvan. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
võib-olla tõesti Hawx-i nimelist mängu olen mängind ja oli täitsa okei,kuigi selle BF3 betat mängides sai proovitud ka caspian borderi mapil ühte lennukit ja paganama raske oli suht ruttu kukkusin alla,või hiljme oleks lastud alla
Vaatasin neid trailereid siin ja kõik oli väga äge ja meeldis väga,eriti kõva oli see lennuki missioon.ila täiega tilkus ei tea kas homme on seda mängu reaalselt meie poelettidel ka saada ? Vaatasin seda Platooni videot ka mis oli konsooli peal tehtud siis jah ? mind ajas naerma see koht kus Platoon ütles et oh kui ilus graafika vms ja siis mõned minutid hiljem ütles et tahaks seda juba arvuti peal DX11 ja täisgraafikaga mängida Ma ei ttea aga minu arvates konsooli peal paistis see ikka nii kole et jube lausa,kahju oleks seda mängida
Kui sa siin neid trailereid vaatasid siis oleks võinud vaadata kah millal euroopas ametlik release date on, eksole? Poelettidel võib mängu näha pigem 27 või 28 okt. Ise panustaks euronicsi ja on-offi ketile alles järgmine nädal ehk 31 okt. _________________ >50$ pokkeri bankroll
no euroopa ametlik on ju homme st et 25 kuupäev ju ? sry aga lihtsalt mõtlesin et vahest mõni mäng on kohe ametlikul kuupäeval ka kohe meie poelettidel saada Muidu oleks steamist ostnud aga jah,see mäng ei ole ega ei tule ju steami enivei see origin mulle väga ei meeldi....
no euroopa ametlik on ju homme st et 25 kuupäev ju ? sry aga lihtsalt mõtlesin et vahest mõni mäng on kohe ametlikul kuupäeval ka kohe meie poelettidel saada Muidu oleks steamist ostnud aga jah,see mäng ei ole ega ei tule ju steami enivei see origin mulle väga ei meeldi....
Ametlikud kuupäevad!
NA October 25, 2011
AUS October 27, 2011
EU October 28, 2011
Nüüd on aega väga vähe jäänud. Kõik on peast segi minemas! Kõik kibelevad kodudes ja tööl olles. Keegi ei suuda enam keskenduda. Tööasjad lähevad metsa ja eraeluliselt saadetakse kõik ka metsa. On aeg töölt ära tulla ja naised maha jätta ja loobuda kõigest peale enda kalli PC ja netiühenduse.
Kui sa siin neid trailereid vaatasid siis oleks võinud vaadata kah millal euroopas ametlik release date on, eksole? Poelettidel võib mängu näha pigem 27 või 28 okt. Ise panustaks euronicsi ja on-offi ketile alles järgmine nädal ehk 31 okt.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.