praegune kellaaeg 18.06.2025 15:46:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
RReinu
HV kasutaja

|
23.10.2011 14:10:39
6 monitori süsteem |
|
|
Tere,
Enne raua soetamist tahtsin uurida kas selline asi toimib?
Nimelt ostaks emme kus on olemas piisii-aii-ekspress pesad mis toetavad ilusti nii SLI ja crossfiret (Z68 kiibiga emme).
Sinna peale istutaks 2x Sapphire 1GB GDDR5HD5670/FLEX Arvutikeskuse tootekood:11168-29-20G - kaardil on out of the box 3-display support olemas)
Pikajutu lühike mõte oleks siis, et kui ma panen need kaardid niisama (non-corssfiresse) sisse kas ma saan kasutada nende kaartidega kuute ( 6 ) monitori korraga selle masina taga (kõik kuvama eri pilti - extended mode siis vast??). Ehk 2 molu läheks esimese kaardi DVI portidesse ning 1 molu siis displaypordist üleminekuga
Spoiler 
kolmandasse monitori ja sama konfiguratsioon siis teise kaardi külge.
Kas see kõik töötab? Ehk kas need 2 kaarti töötavad niimoodi eraldi ilma et ma neid risttulle (loe "crossfire") topin?
EDIT: tundub et on liigapalju küsitud???
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
madisxxx
HV kasutaja
|
23.10.2011 14:16:18
|
|
|
Displaypordi üleminekutega omal selline kogemus Radeon 5770 kaardiga, et passivadapter töötab ainult siis, kui ainult üks teine dvi/hdmi kasutuses on (mul on hdmi+dvi+displayport, siis siis saan ainult mistahes kombinatsioonina kahte neist korraga kasutada). Vähemalt windowsi all nii, Linuxi all on võimalik kõigist pilt kätte saada. Selle tarbeks et kõigist kolmest pilti kätte saada on pahatihti tarvis aktiivadapterit mis maksab ca 30€.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
RReinu
HV kasutaja

|
24.10.2011 10:39:34
|
|
|
see polnud minu kysimus! Tean seda isegi!
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|