No nimi tal on nagu on - "Расширенное Издание", ehk siis "laiendatud väljalase" kui tõlkida.. Mina ei tea mis versioon see on. Gamepood.ee foorumis on selle saidi omanik öelnud, et on ainult PWP, mida saab ka karbi pealt välja lugeda. Nüüd vaatasin 1C SoftClub'i kodulehte (Need kelle käest Venemaalt mängud tuuakse), seal kah mainitud ainult PWP. Samas käib reklaam, et kui neilt "Расширенное Издание" ettetellida siis saab ka B2K, kuid tundubki et ainult otse neilt, siin Eestis edasimüüjalt ostes enam ei saa.
Niiet peab vist ostma võtme siit foorumist.. ei tea ainult ikka veel kas need 4 kaarti on lisaraha väärt või lihtsalt 16€ eest osta tavaversioon.. oleks olnud ilusas karbis, oleks veel vist ostnud, aga lihtsalt võtit ostes tekib tunne nagu kätte ei saa midagi
Hea meelega laseks ühe video täna youtube üles aga ei tea kas mingi NDA on peal sellel? Et enne release ei tohi videomaterjali levitada _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Nu, kuidas? Ma imestan, et keegi ei märganud kui ma pildi BF3 karbist postitasin, et see oli minu enda välja prinditud versioon lühiklipi jaoks. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kui ta on LE siis saab B2K ka kui välja tuleb, tsiisus.
Niipalju kui nüüdseks olen uurinud, siis jah, see on tõesti LE versioon mida Gamepood.ee müüb, aga ega see, et sa LE ostad ei tähenda et sa saad B2K, ainult pre-orderiga saad, ning seepärast need karbid mida Gamepood.ee lehel hakatakse müüma, nendega enam ei saa. vähemalt nii nende lehel olen aru saanud.
XT kirjutas:
Kellel Facebook on siis Battlefield 3 lehel on üks päris kõva treiler jälle. Toda ei saa siia linkida
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.