Lisaks saab sealt mingid installifailid ka juba alla laadida. Peaks olema nii öelda DVD failid ja kõik keeled olemas. Tõmbab nende enda serverist - mul üle 3MB/s
Aga mis siis kui Origin on kaval ja registrit kontrollib?
...
Mis teevad siis? Keelavad venelastel inglise keeles mängida? Või siis minul? Nad ei teeks seda.
Aga miks mitte? Kui inimene ostab vene litsentsi siis on neil õigus keelata sel inimesel teistes keeltes mängida. Eriti veel kuna vene versioon on inglise omast tunduvalt odavam.
Aga mis siis kui Origin on kaval ja registrit kontrollib?
...
Mis teevad siis? Keelavad venelastel inglise keeles mängida? Või siis minul? Nad ei teeks seda.
Aga miks mitte? Kui inimene ostab vene litsentsi siis on neil õigus keelata sel inimesel teistes keeltes mängida. Eriti veel kuna vene versioon on inglise omast tunduvalt odavam.
Et kui ma ostan Venemaalt filmi, siis saan vaadata ainult vene keelsete subtiitritega või dubleeritult?
Mis teevad siis? Keelavad venelastel inglise keeles mängida? Nad ei teeks seda.
Naiivne oleks arvata, et nad EI teeks seda. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kas tõesi see ajuk*pp on seda 10-15 euri väärt, mis inglise keelse versiooni eest rohkem maksma peab?
Peale seda, et su vahesumma vale on siis miks vene poest ostmine suurem kepp on kui originist ostmine? Ise olen nii vene poest ostnud ja Originist, steppide arv täpselt sama.
Igal juhul ei läheks see läbi, sest paljud vene mängijad ei mängi vene keelset mängu. Nauding on ju teine... Story on mingisugune dubleeritud kepp.
EDIT: Lisaks veel niipalju, et ma usun, et EA turundusvennad suutsid sellele ette mõelda. Muidu nad ei oleks lasknud vene DVD'sid välja kõikide keelte võimalusega.
EDIT: Lisaks veel niipalju, et ma usun, et EA turundusvennad suutsid sellele ette mõelda. Muidu nad ei oleks lasknud vene DVD'sid välja kõikide keelte võimalusega.
minu teada ongi vene DVD'l ainult vene keele failid..
minu teada ongi vene DVD'l ainult vene keele failid..
Sugugi mitte - mul endal vene DVD'st clone olemas ning seal kõik keeled. Installeerimine on vene keelne, samuti algne seadistus, kuid olen veendunud, et seda saab muuta.
tra nagu mingi eit.... muidu teemas sõna ei võta..... aga kui vaja millegagi kekutada on vana kohe platsis.
pde, võiks nagu nats areneda vahest
+1
hahah
Lol...
Kuule laulasmaa sul mäng olemas?
Edit: Ma ise vist tellin originist ja saad minu vene võtme endale.
Saatsin sulle PS--Aga jah endalgi mäng plaanis ikka osta,BC2 sai ikka paari vennaga päris kurjalt lastud.isegi ware tehtud,aga piix mis spamm fest see oli BC2-es
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.