Vahe on ikka 20£ ja näiteks mina sain zavvist selle teise paki tavalisega kah kaasa!
Niiet vahe jäi ainult VIP car pack ja Buumerite art pack ja imo see ei ole 20£ väärt
Kas ma sain õigesti aru, et LCE on game exclusive ja paljude arvates ei ole väärt ekstra 10t eurot?
Iseenesest võiks kord aastas ju ühe xbox mängu osta:P
Kes tahab mind aidata LCE tellimisega, saada palun PM
LCE-st...no lisa 20€ suhteliselt sisutu lihtsalt ilusate piltidega raamatu, mõne kleepeka ja plekkkarbi eest võiks nagu olla palju, aga minujaoks ei ole. Väga kenasti täiendab FM4 LCE FM3 LCE-d, FM2 ja FM1-te. Saaks veel kuskilt forza2 lce, oleks kena komplekt koos.
The “Forza Motorsport 4” Season Pass is also the key to the ultimate day-one experience. Fans who purchase the Season Pass will receive the first game add-on, the “American Muscle” car pack as an additional bonus
Pole kuskil kirjajs et LC peab all olema, IMO pidi LC ostja selle kaasa saama või saab selle niehknaa tasuta allalaadida.
Ikka kõigile kes ostavad season pass-i, ei puuduta kuidagi LCE editionit.
V-o. seletasin segaselt, aga seda ma mõtesingi. Season Passiga tuleb Muscle car pack. Samuti tuleb ka LCE'ga (kui ei ole plaanis Season Passi osta).
Seega lihtsalt poest ostes on LCE'l, võrreldes tavalise ver. on lisaks VIP pack, BMW Art pack ja ka Muscle Car pack.
Anti kirjutas:
LCE-st...no lisa 20€ suhteliselt sisutu lihtsalt ilusate piltidega raamatu, mõne kleepeka ja plekkkarbi eest võiks nagu olla palju, aga minujaoks ei ole. Väga kenasti täiendab FM4 LCE FM3 LCE-d, FM2 ja FM1-te. Saaks veel kuskilt forza2 lce, oleks kena komplekt koos.
Kui tellimisel abi tarvis, anna teada.
Pean nõustuma. FM3 ja 4 LCE'd kõrvuti on igati tore vaadata. Samuti 5st VIP pack autost on 4 minu jaoks küllaltki olulised masinad, et LCE välja käia. Noble, uuem Superleggera, Veyron SS ja 458 Challenge - gotta love 'em _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Forza huvilised liituge! Forza Motorsport Eesti
viimati muutis xSullx 19.10.2011 15:18:13, muudetud 1 kord
xSullx, Täpselt nüüd jutt klapib
Kuigi mine ei loeks seda erilise kommina, tahaks näha LC omanikku kes ei osta season passi.
Samas on nüüd üks asi vähem LC omanikel, kuna sama raha eest saab non-LC kasutaja selle ikka endale.
Season pass ei maksa LC omanikule vähem, kuigi mingi osa on tal juba tasuta kaasas nö.
Hetkel mõlemal versioonil win:win ja erinevuseks jääb ainult tilulilu kaks pakki
See, et musklite pack Season Passiga kaasa antakse on natukene LCE ostjate ülelaskmine küll kui aus olla. Oleks, siis Season Pass LCE's sees, või väiksema hinnaga vmt. Aga jah see samm T10 poolt natuke vastukarva _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
krt, kas mulle tundub või on vastased kuidagi tagasihoidlikumad võrreldes eelmise forzaga? Level 30 käes, tase hakkab juba sinna superautode kanti jõudma, 100% kõik sõidud tehtud expertiga ja ühtegi sõitu pole pidanud otsast alustama seetõttu, et oleksin jäänud kehvemale kohale, kui esimene... forza3-s tundus nagu rohkem rabelemist olevat expert leveliga...
Nüüdseks olen natukene rohkem suutnud aega veeta Forza 4 tutvudes. Ja tõsimeeli..... eile oli minu mänguajaloo üks meeldejäävamaid sõite. Olen saanud kinect head trackingu ptraktiliselt ideaalselt enda jaoks tööle. Otsustasin siis teha testsõitu Ferrari 599 XX´iga Nordscliefe full rajal rooli ja stereo kõrvaklappidega. Uskumatu elamus.... ma ei liialda kui ütlen , et ihukarvad tõusid püsti. See helipilt on täiesti teiselt planeedilt. R3 klassiga võidu kimades oli absoluutselt sensiatsiooniline kiirustunnetus. Kõige lahedam on see, et kordust vaadates on helid rajaääres nagu päris sõitu jälgides. Soovitan kõigil proovida.
Helid on minuajoks kõige suurem areng võrreldes eelmise forzaga. Ei oleks osanud arvata, et helipilt võib nii suure naudingu moodustada. Ferrari 599 XX on nüüdsest mu lemmik auto....see heli, mis käike alla vahetades kostub...muusika kõrvadele.
Sry nii emotsionaalse posti eest aga pidin seda teistega jägama.... soovitan katsetada.
Nüüdseks olen natukene rohkem suutnud aega veeta Forza 4 tutvudes. Ja tõsimeeli..... eile oli minu mänguajaloo üks meeldejäävamaid sõite. Olen saanud kinect head trackingu ptraktiliselt ideaalselt enda jaoks tööle. Otsustasin siis teha testsõitu Ferrari 599 XX´iga Nordscliefe full rajal rooli ja stereo kõrvaklappidega. Uskumatu elamus.... ma ei liialda kui ütlen , et ihukarvad tõusid püsti. See helipilt on täiesti teiselt planeedilt. R3 klassiga võidu kimades oli absoluutselt sensiatsiooniline kiirustunnetus. Kõige lahedam on see, et kordust vaadates on helid rajaääres nagu päris sõitu jälgides. Soovitan kõigil proovida.
Helid on minuajoks kõige suurem areng võrreldes eelmise forzaga. Ei oleks osanud arvata, et helipilt võib nii suure naudingu moodustada. Ferrari 599 XX on nüüdsest mu lemmik auto....see heli, mis käike alla vahetades kostub...muusika kõrvadele.
täitsa nõus. Ise mängin z5500 komplektiga, mis korralikult 5.1 meetodil paigutatud ja no elamus on vägev
Peaks ka klappidega proovima, äkki on veel uhkem.
tsitaat:
Ja küsimus kui mäng on native 720p, peaks HD-ready telekast heaks pildiks piisama?
Kommentaarid on kohati siin-seal lampi küll mõndade autode ja muude asjade kohapealt, aga see selleks.
Huvipärast küsiks, miks põhjendasid AT valimist puldiga? Siiski ju lihtsalt nupu vajutus õige hetkel. Saaks aru kui siduriga MT'd ei soovi puldiga, sest siis tõesti keeruline (kuid õpitav). _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
PlatoonSgtElias, Väga lahe video! Ootan järgmist forzast! _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Kaks achievementi ühe hoobiga - perfect drift ja video uploadimine.
Samuti peab mainima, et ikka ja jälle üllatab mind FM4 helidisain. Mis heliga autot kostuvad, kui on kõik võimalikud upgrade'id peale lükatud on täiesti vapustav
Nüüd algab nädalane puhkus ja pelamine võib tõeliselt alata!
Kindlasti mitte. Seest vaates ja väljast vaates muutuvad helid. Nt. käigukasti vingumist on ilmselgelt võidusõiduautodel (ja ka upgrade'itud tavaautodel) seest vaates kuulda, kuid väljast on on nt rohkem summutitest tulevat heli. Kui väljast ringi vaadata siis samuti tagantpoolt on heli teine kui kõrvalt või eest. Ühesõnaga helid sõltuvad päris palju kaamerast/vaatest. Ega niisama mina ja ka paljud teised siin foorumis ei ülista FM4 helidisaini, see tõesti on vapustav _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.