- Sharp took credit for getting the Joker situation under control
- Sharp used that incident to help win the election
- He then declares Blackgate and Arkham unfit
- Sharp buys off a portion of the slums of Gotham
- He walls off the area, calls it Arkham City
- Sharp contracts a mercenary group named Tyger into defending the walls
- Prisoners given one rule: "Don't try to escape"
- Penalty is death
- Prisoners free to do anything besides that within
- People who look into Hugo Strange disappear
- A year has taken place
- Two-Face is admitted into Arkham City
- Two-Face realizes he needs to make a move to assert himself in the prison so that he won't be eaten alive
- He captures Catwoman, thinking that a public execution would help out his situation
- Devs. want a highly detailed city
- Can use gadgets while fighting
- Example of this: Putting explosive gel on the back of an enemy
- A lot of the super villains have formed gangs, have control of different areas in the city
- Devs hoping to use more of the "forensics" angle from the first title, incorporate puzzles in them that will get more complex as you progress
- Most of the key gadgets unlocked late in the original are immediately available, but it seems it hasn't been confirmed that all of them will
- Explosive gel, line launcher confirmed to be available by default
- Interrogations instead of Riddler maps now
- Press a button and Batman will taunt enemies
- Optional sidestories for some characters, including Zsasz
- New costume for Harley
- Broadcast analyzer: Mainly used so that Batman can listen to a message from the Joker
- There are several broadcasts Bats can listen to, including the GCPD dispatch and Gotham FM
- Orcacle is missing
- Because of this, Alfred is the one in Bruce's ear
- Rocksteady not talking about multiplayer plans yet
kindlasti on AA parim superhero mäng (nagu ka DK on parim superhero film).
pole küll veel kõiki mänge jõudnud see aasta mängida (U2 pean silmas), aga minu jaoks on tõenäoliselt aasta mäng see.
ainuke mis mulle ei meeldi, on mängu pealkiri. võiksid uue pealkirja mõleda, AA jätke välja.
joker tagasi eh, väga hea. esimese osa viimane battle jättis korra juba mulje, et joker lõplikult muutunud .
enivei, tundub et two-face on ka suht kindel, kodulehel see reklaamtahvel peaks olema piisav vihje .
Lõpuvideos ju näitas kuidas Joker normaalseks tagasi oli muutunud. Aga ta oli mingi suht vigane tol hetkel, mainita kah, et taastumine võib olla raske vms.
Lõpuvideos ju näitas kuidas Joker normaalseks tagasi oli muutunud. Aga ta oli mingi suht vigane tol hetkel, mainita kah, et taastumine võib olla raske vms.
jah just, aga ma pidasin silmas just seda battle-t silmas. kui see algas oli küll kerge pettumus tunne mul .
Ei tea kui normaalseks Jokerit üldse pidada saab. Traileris tundus ta ka väheke segasem ja hirmuäratavam, kui ta seda esimeses mängus oli.
Mulle jäi veel selline mulje, et tegevus toimub sedakorda Gotham Citys, sel juhul oleks tüübid tõesti võinud nimega vähe rohkem vaeva näha. Laia avatud maailmaga Gotham oleks iseenesest ikka väga võimas!
Aga pole midagi kosta, kiirelt käib neil see mängude tegemine.
Minule jäi selline mulje, et Joker on haige või midagi ning tegu oli küll Arkham Asylum'iga, aga see oli täiesti teistsugune ja suhteliselt hiiglaslik (sarnane isegi väikesele linnale).
Jokeri haigust järeldan sellest köhimisest ja verekotikesest ja hiiglasliku Arkham Asylum'it sellest, et lõpus on "Arkham has moved" ning:
Spoiler
Aga huvitav kuidas nad seda ära seletavad, et nüüd on Arkham Asylum selline omamoodi linn. :/ Toimus mingi värk ja nüüd on pool Gothamit lihtsalt ära müüritud ja AA on värava peale visatud?
Jaja, ma ei jaganud esimese korraga matsu lahti. Mulle jäi mulje, nagu oleks Asylumi väravatest eemale mindud ning siis otse linna peale. Nüüd peale tähelepanelikumalt uuesti vaatamist olen sinu poolt pakutud versiooniga täiesti päri. Sellegipoolest, paari meetri kõrguse müüriga ümbritsetud kõrghooned tundub suhteliselt ebaloogiline koht vaimuhaigete kurjategijate hoidmiseks.
Kusjuures, kas "Arkham Asylum 2" ongi üldse ametlik nimi? Mäng ise tõotab kindlasti sama hea tulla, kui eelkäija seda oli.
Mulle jäi küll mulje, et meile öeldi, et tehke nüüd ruttu nr 2 ja nüüd me siis teemegi. Kuna Gotham on ilmselt see, mida fännid ootavad, siis võiks mäng just sellele keskenduda ja Arkhami asjast üldse välja jätta ning ka Joker lükata kuskile tahaplaanile. Numbriga 2 mänge oli selle aasta lõpus ikka ilmselgelt liiga palju(mitte et nad halvad oleks, aga lihtsalt natuke vaimuvaene). Nime suhtes Batman Begins -> Dark Knight oli palju parem lahendus. Sarnaselt võiks järgmine Rocksteady Batmani mäng kanda näiteks nime Gotham City. Kuigi trailerist ja kodulehelt ei käi kuskilt nagu AA2 läbi, seega lootust on, et pannakse etem nimi.
Batman on nagu enamus superhero mänge kus pahad tegelased kunagi ei lõplikult ära ei sure, vaid ikka ja jälle topitakse nad vangi/haiglsse/kuhu iganes ja kõik usuvad et ehk nad seekord ei põgene ja hakkavad headeks
Nime kohapealt olen eel kõnelejatega sama meelt et midagi originaalsemat võiks olla kui ainult AA2, esimene osa väga meeldis, loodame et teine tuleb parem
Batman on nagu enamus superhero mänge kus pahad tegelased kunagi ei lõplikult ära ei sure, vaid ikka ja jälle topitakse nad vangi/haiglsse/kuhu iganes ja kõik usuvad et ehk nad seekord ei põgene ja hakkavad headeks
Nime kohapealt olen eel kõnelejatega sama meelt et midagi originaalsemat võiks olla kui ainult AA2, esimene osa väga meeldis, loodame et teine tuleb parem
Batman'il on lihtsalt see teema, et ta üks reegel on, et ta ei tapa mitte kunagi seda. Tegelt kunagi koomiksis tappis inimesi, aga nüüd tänapäeval ongi selline imidž. The Dark Knight'is üritas Joker mitu korda panna Batmani seda reeglit rikkuma ja tahtis, et Batman too ära tapaks.
Eks ta veidike imelik võib tunduda, aga minu arust palju reaalsem kui näiteks Marveli universumi paljute kangelaste/pahalastega lood on, kui need surevad ja siis müstilisel kombel mitmeid kordi taas ellu ärkavad. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Marvelil ja DC(mitte tossu vaid koomiksifirma) on mustmiljon sarja ja igal sarjal mustmiljon erinevat versiooni, mustmiljon tegelast ja igal tegelasel mustmiljon erinevat versiooni jne.. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
- Sharp took credit for getting the Joker situation under control
- Sharp used that incident to help win the election
- He then declares Blackgate and Arkham unfit
- Sharp buys off a portion of the slums of Gotham
- He walls off the area, calls it Arkham City
- Sharp contracts a mercenary group named Tyger into defending the walls
- Prisoners given one rule: "Don't try to escape"
- Penalty is death
- Prisoners free to do anything besides that within
- People who look into Hugo Strange disappear
- A year has taken place
- Two-Face is admitted into Arkham City
- Two-Face realizes he needs to make a move to assert himself in the prison so that he won't be eaten alive
- He captures Catwoman, thinking that a public execution would help out his situation
- Devs. want a highly detailed city
- Can use gadgets while fighting
- Example of this: Putting explosive gel on the back of an enemy
- A lot of the super villains have formed gangs, have control of different areas in the city
- Devs hoping to use more of the "forensics" angle from the first title, incorporate puzzles in them that will get more complex as you progress
- Most of the key gadgets unlocked late in the original are immediately available, but it seems it hasn't been confirmed that all of them will
- Explosive gel, line launcher confirmed to be available by default
- Interrogations instead of Riddler maps now
- Press a button and Batman will taunt enemies
- Optional sidestories for some characters, including Zsasz
- New costume for Harley
- Broadcast analyzer: Mainly used so that Batman can listen to a message from the Joker
- There are several broadcasts Bats can listen to, including the GCPD dispatch and Gotham FM
- Orcacle is missing
- Because of this, Alfred is the one in Bruce's ear
- Rocksteady not talking about multiplayer plans yet
nädalavahetus on tore tulemas. Batman laual olemas ja läheb müdinaks.
Esimest osa si 3-4 korda lõpuni tehtud ja combat challangeid sai ka hulgem kordi uhatud. _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.