Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 756, 757, 758 ... 870, 871, 872  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
jeq
HV kasutaja
jeq

liitunud: 23.07.2004




sõnum 20.10.2011 19:18 vasta tsitaadiga

NekoRobin kirjutas:
Mis PS3ga teha kui tööle minnes tuleb alla 1 sekundiks kollane tuli ja siis hakkab punane tuli vilkuma? Vahetasin termopasta ära aga ikkagist ei lähe tööle.. Järgmine nädalavahetus üks tuttav kes on varem ps3dega tegelenud üle ja kui ikka korda ei saa siis kas keegi siit fixida oskab tallinnas ja mis hinna eest?

Tegemist on RSOD-ga, arvatavasti on NOR/NAND mõni jalg jootest lahti või on soft pekkis seal.
Sai neid RSOD-e küllaga näha kui flashisin om ps3-e icon_biggrin.gif

_________________
Tänud!
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Schumi
HV kasutaja
Schumi

liitunud: 09.03.2008




sõnum 21.10.2011 11:56 vasta tsitaadiga

firemark kirjutas:
icon_biggrin.gif arvatakse vist ,et dollari ja euro kurss on 1:1
Eks ta varsti on ka, kui asjad nii edasi lähevad... whistle.gif
Küll siis muu Euroopa Eestile järele jõuab hinnarallis.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vaido6
HV kasutaja
vaido6

liitunud: 17.06.2009




sõnum 21.10.2011 15:38 vasta tsitaadiga

Tervist , kas ps3 pulti saab arvutiga ühendada ?
Kui saab siis kuidas ?
Ära harjund selle puldiga icon_lol.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
beastbeats
HV Guru
beastbeats

liitunud: 26.12.2006




sõnum 21.10.2011 15:50 vasta tsitaadiga

vaido6 kirjutas:
Tervist , kas ps3 pulti saab arvutiga ühendada ?
Kui saab siis kuidas ?
Ära harjund selle puldiga icon_lol.gif

Google icon_idea.gif

_________________
Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Kommentaarid: 345 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 266
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
NekoRobin
HV kasutaja

liitunud: 19.02.2008




sõnum 21.10.2011 15:53 vasta tsitaadiga

vaido6 kirjutas:
Tervist , kas ps3 pulti saab arvutiga ühendada ?
Kui saab siis kuidas ?
Ära harjund selle puldiga icon_lol.gif

Motionjoy'l väga asjalik proge ja driverid, saab wirelessly pulti kasutada bluetooth usb jublakaga, saab valida kas nsm game controller või emuleerib xboxi pulti (nende mängude jaoks, kus aint xboxi puldiga mängida saab), saab remappida nuppe (iirc) etc.

_________________
M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HHE
HV kasutaja
HHE

liitunud: 19.03.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.10.2011 16:42 vasta tsitaadiga

Kui NAT on Type 2, kas siis on veel vaja (soovituslik) ruuteris migeid porte avada/suunata?
_________________
PSN: vonHeix
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
EstBeast
HV veteran
EstBeast

liitunud: 04.12.2008




sõnum 21.10.2011 17:03 vasta tsitaadiga

NAT 2 vast mitte, NAT 1 &3 hoia aga eemale.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tom-D
HV veteran
Tom-D

liitunud: 05.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.10.2011 17:43 vasta tsitaadiga

EstBeast kirjutas:
NAT 2 vast mitte, NAT 1 &3 hoia aga eemale.


Raske on eemale hoida, minul näiteks tuli elioni ruuteri vahetusega automaatselt NAT 3 kaasa, ei oska aga kuidagi seda muuta, ei tea kas saabki, google ei osanud ka mind aidata. icon_sad.gif
Kommentaarid: 173 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 154
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
EstBeast
HV veteran
EstBeast

liitunud: 04.12.2008




sõnum 21.10.2011 22:15 vasta tsitaadiga

Nojah mul oli sama asi mingi Thomson 784 vms oli ruuteri nimi, NAT 3 jäi ning jebisin 2 päeva sellega. Kuna lahendust ei leidnud siis lõin käega ja ostsin uue Linksyse ruuteri mis toimib igati hästi.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Karmalaks
HV kasutaja
Karmalaks

liitunud: 23.05.2011




sõnum 22.10.2011 10:36 vasta tsitaadiga

Sain oma PS3 remondist tagasi ja kas keegi oskab ütelda,et kas on mingi kindel järjekord kuidas peaksin oma mängude saved konsooli USB pulgalt panema,et siis nagu kas peab enne mängu peale installima ja siis saved uuesti konsooli või pole vahet mis pidi? Ette tänud info eest icon_smile.gif
_________________
Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
prtv
HV Guru

liitunud: 20.03.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.10.2011 11:31 vasta tsitaadiga

Kui monitoril on DVI auk vaba, ning kõlarid on hetkel arvutiga ühendatud, siis kuidas saaks asja nii lahendada, et PS3 saaks pildi ja heli kohe ette, kui vahetada monitori sisendit?
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tom-D
HV veteran
Tom-D

liitunud: 05.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.10.2011 13:32 vasta tsitaadiga

EstBeast kirjutas:
Nojah mul oli sama asi mingi Thomson 784 vms oli ruuteri nimi, NAT 3 jäi ning jebisin 2 päeva sellega. Kuna lahendust ei leidnud siis lõin käega ja ostsin uue Linksyse ruuteri mis toimib igati hästi.


Kuidas uue ruuteri DIGI TV ja telefoni/interneti jaoks ära seadistasid? Oli tükk tegemist?

Karmalaks, ei pea olema mäng installitud, kopeeri lihtsalt kõik saved tagasi, simple as that.
Kommentaarid: 173 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 154
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
EstBeast
HV veteran
EstBeast

liitunud: 04.12.2008




sõnum 22.10.2011 13:40 vasta tsitaadiga

Tom-D, Ega Linksyse oma sai spetsiaalselt neti pärast ostetud ning seda kasutan aint interneti tarvis. Hiljem tuli ka tehnik koju, midagi toimetas ja kõik töötab siiamaani ilusti. Ainus etteheide olekski neti kiirus, aga see on omaette teema.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeq
HV kasutaja
jeq

liitunud: 23.07.2004




sõnum 22.10.2011 19:01 vasta tsitaadiga

Karmalaks kirjutas:
Sain oma PS3 remondist tagasi ja kas keegi oskab ütelda,et kas on mingi kindel järjekord kuidas peaksin oma mängude saved konsooli USB pulgalt panema,et siis nagu kas peab enne mängu peale installima ja siis saved uuesti konsooli või pole vahet mis pidi? Ette tänud info eest icon_smile.gif

Ega seal vahet ei tohiks olla. Save failid on omaette failid. Sul ju kõik ilusti varundatud, siis saad testida icon_biggrin.gif Midagi pekki pole nagunii minemas.
Kas ylod oli süü remondis käimiseks?

_________________
Tänud!
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Karmalaks
HV kasutaja
Karmalaks

liitunud: 23.05.2011




sõnum 22.10.2011 21:47 vasta tsitaadiga

Kas ylod oli süü remondis käimiseks?[/quote] Õnneks mitte, slimil väsis laser ära.
_________________
Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ristokru
Kreisi kasutaja

liitunud: 01.11.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.10.2011 13:38 vasta tsitaadiga

Karmalaks kirjutas:
Kas ylod oli süü remondis käimiseks?
Õnneks mitte, slimil väsis laser ära.[/quote]

Naljakas ,et üldse saaks slimil olla veel ylode. Isegi mu fat veel töötab korralikult.Siin lugedes jääb juba mulje ,et ps3 nii kehv ,et aasta kaks kestab vaid:D
Aga nüüd slline küsimus ,et kas fatil ja slimil ka mingi vahe? Peale kere paksuse ja kõvaketta.Plusse miinuseid? Hetkel endal see fat special mudel.

_________________
Müüa kõiksuguseid mööblitarvikuid.
FB: Autoinglid- Premium püsivahatamine/poleerimine/keraamika/mobiilne pesu.
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 54
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeq
HV kasutaja
jeq

liitunud: 23.07.2004




sõnum 23.10.2011 15:00 vasta tsitaadiga

ristokru kirjutas:
Karmalaks kirjutas:
Kas ylod oli süü remondis käimiseks?
Õnneks mitte, slimil väsis laser ära.


Naljakas ,et üldse saaks slimil olla veel ylode. Isegi mu fat veel töötab korralikult.Siin lugedes jääb juba mulje ,et ps3 nii kehv ,et aasta kaks kestab vaid:D
Aga nüüd slline küsimus ,et kas fatil ja slimil ka mingi vahe? Peale kere paksuse ja kõvaketta.Plusse miinuseid? Hetkel endal see fat special mudel.[/quote]
No on seal raua vahe, esimene asi, mis häiris oli, et fat tarbib rohkeb energiat. Töötavad mõlemad sama eduliselt, endal fat 4 aastat vana pole veel probleeme olnud sama 2 aastat vana slimmiga.
Naljakas see, et nüüd kui kiskusin fat-i tükkideks, siis tolmu seal peaaegu et polnudki, kuna radikas on ehitatud selliselt, et ei kogu tolmud - ribi vahe mõnusalt suur.
No mulle ka jääb tunne, et enamustel YLOD - ja arvavad et mingi ahju/fööni teraapia aitab, pane see parandus mikroskoobi alla, siis näha, et see pikaajaline lahendus pole. Reballing on hetkel parim lahendus.

_________________
Tänud!
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Karmalaks
HV kasutaja
Karmalaks

liitunud: 23.05.2011




sõnum 23.10.2011 19:45 vasta tsitaadiga

Minu teada slim ka mänge installides tiba kiirem aga isiklikult arvan,et 1 asi on Fat mudelitel parem nimelt osad mängud mis rohkem plaati ragistavad on see ragin Fati puhul vähem häiriv aga noh Fatil jälle venikas valjem nii,et kõik on subjektiivne.
_________________
Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ristokru
Kreisi kasutaja

liitunud: 01.11.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.10.2011 13:16 vasta tsitaadiga

Karmalaks kirjutas:
Minu teada slim ka mänge installides tiba kiirem aga isiklikult arvan,et 1 asi on Fat mudelitel parem nimelt osad mängud mis rohkem plaati ragistavad on see ragin Fati puhul vähem häiriv aga noh Fatil jälle venikas valjem nii,et kõik on subjektiivne.


Mis jutud need selle venti kohta on? Minu fatil pole kuulda ka parima tahtmise juures venti müra,vaikne kui haud,vb tegu special mudeli võluga?Aga see selleks.
Kas mitte v'rgukaart pole parem slimil ja ühenduvus nt resiiveritega jne? Kusagilt jäänud nagul silma ,et slim peaks ühinduma paremini ja kuvama õiget infot keerukatele resiiveritele õigelt. Kuigu see tundub ju tarkvaraga teema olevat ja tarkvara ju neil sama..

_________________
Müüa kõiksuguseid mööblitarvikuid.
FB: Autoinglid- Premium püsivahatamine/poleerimine/keraamika/mobiilne pesu.
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 54
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Bumer
HV veteran

liitunud: 16.10.2004




sõnum 24.10.2011 13:19 vasta tsitaadiga

ristokru kirjutas:

Mis jutud need selle venti kohta on? Minu fatil pole kuulda ka parima tahtmise juures venti müra,vaikne kui haud,vb tegu special mudeli võluga?


Ei tea jah. Minu fat ka üle 3 aasta vana ja ma olen selle venti kuulnud selle aja jooksul vist vähem kui 10 korda ja seda ka ainult suvel kui tõesti toas saun on.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 48
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

liitunud: 29.01.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.10.2011 13:47 vasta tsitaadiga

+1 ka minu meelest on fat vaikne kui haud. Slim teeb mul rohkem häält.
Kommentaarid: 174 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 147
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
markedmen
HV kasutaja
markedmen

liitunud: 25.09.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.10.2011 14:04 vasta tsitaadiga

Minu FAT on samuti vaikne kui haud. Ning tegemist on 40GB-se mudeliga
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pealuu
HV veteran
pealuu

liitunud: 07.02.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.10.2011 14:37 vasta tsitaadiga

paksudes pidi leiduma kahte erinevat ventikat. 15 labaga ja 19 labaga. 19 labaga pidi vaiksem olema ja paremini õhku liigutama.
mu surnud 40gb isendis oli 15 labaga ja see oli tõesti üsna häälekas.
Kommentaarid: 202 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 163
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

liitunud: 29.01.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.10.2011 14:46 vasta tsitaadiga

Kui häälekas siis ilmselt termopasta vana. See seletaks ka surma.
Kommentaarid: 174 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 147
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tom-D
HV veteran
Tom-D

liitunud: 05.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.10.2011 15:02 vasta tsitaadiga

Minu 80GB FAT töötab iga päev vähemalt 5h juba viimased 3 aastat ja ventika häält olen kokku kuulnud heal juhul kümmekond korda. Häält teeb rohkem BD drive kui plaati loeb ja see on küll kohati häiriv, ei tea kuidas see slimmiga võrreldes on.
Kommentaarid: 173 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 154
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 756, 757, 758 ... 870, 871, 872  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.