praegune kellaaeg 19.06.2025 21:43:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
radok
Kreisi kasutaja
|
19.10.2011 00:03:23
Probleem Google Docs'iga, täpsemalt Google Forms |
|
|
Tervist!
On tarvis teha küsitlus. Otsustasin seda teha Google Docs kaudu, kasutades varianti Forms. Sain valmis, kuid aadressiks annab ta mul küsitlusele https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDNqM... jne(Ma praegu täit aadressi ei kirjutanud välja). See tähendab, et kui ma kellelegi selle küsimustiku annan ja ta selle ära täidab, vajutades Submit, pakutakse talle ka varianti näha teiste vastuseid (See other responses...). Seda ma aga ei taha. Küsitluse täitja peab nägema vaid küsitluse küsimusi ja tal peab olema võimalik ka küsitlus täita. Seepärast peab see aadress muutuma sarnaseks: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFpwa3dHQ...
Kuid kuidas seda muuta?
Kui ma Google Docs'i lähen, valin vastava dokumendi, siis ta avaldaks veebi mitte selle küsitluse privaatselt, vaid selle küsitluse spreadsheeti, kus on tulemused. Proovisin nii sinist nupukest paremal nurgas mille sees on tabaluku kujutis sõnaga Share kui ka File->Publish to the Web... . Mõlemad ei näi toimivat.
Keegi oskab rumalale inimesele seletada, kuidas teha sellest üks töötav küsitlus?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonuj
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
radok
Kreisi kasutaja
|
19.10.2011 22:23:24
|
|
|
Selge, aga mul on see küsitlus juba detailideni välja kirjutatud ja asjaga on suhteliselt kiire.
Äkki keegi hea inimene siiski oskab Google Docs'iga abistada?
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
19.10.2011 22:33:54
|
|
|
kui sa formi lahti võtad tabelina siis seal üleval menüü "Form" ja seal võta linnuke ära "Show summary of responses" - kui seda mõtled...
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
radok
Kreisi kasutaja
|
21.10.2011 21:09:38
|
|
|
Seal ei käigi linnuke ees. Vajutades tollele reale, avanevad tulemused hoopis uues aknas.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|