Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
elukas
Kreisi kasutaja

|
26.04.2003 18:18:13
|
|
|
kuivõrd tegu klikkamisega raha tegemise saidiga, siis pakuks sul seal kohalikku pätut;) aadressis on selline koht: id=annex, mis paistab olevat kasutajanimi
_________________ Hoiatan kasutaja "Harmoonia" eest. Tont müüs graafikakaardi, "unustades" kuulutuses mainida et oli seal ise asju ümber tinutanud.
Kui see läks katki siis ajas lolli juttu, oma kehva töö eest vastutamata. Pädevas remondikohas tuvastati et tema tinutatud graafikaprotsessor on lahti. |
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
erxxx
HV kasutaja
|
26.04.2003 22:59:51
|
|
|
Vaata üle ka oma IE pluginad - asuvad \%systemroot\Downloaded Program Files\ kataloogis.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Omega
HV kasutaja
|
27.04.2003 00:13:06
|
|
|
Ka võiksid üle vaadata ega su ie lehekülgi üle mõne teise lehe ei avata. Selle leiad registrist: My Computer\hkey_local_machine\software\microsoft\windows\currentversion\url\defaultprefix ja prefixes alt
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomek
HV kasutaja
|
04.05.2003 23:14:35
|
|
|
Hea lugu küll aga lõppu ei ole. Kas miski aitas Janekman?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
janekman
HV kasutaja

|
05.05.2003 01:41:19
|
|
|
tähendab sedasi, et ei teema ikka päevakorras ainult selline muutumine on toimununud, et elukal tundus oigus olevad id koht mida ta loobib on nagu kasutjanimi voi midagi, kala ilmub peale restarti, olen tähele pannud voi siis ka pika aja peale kui näiteks pole restarti teinud ja oled lehe tagasi muutnud selleks mis sulle meeldib, niisiss muutus on selles osas, et enam ei va ta seda lehte, mida ta tahab avada vaid tuleb kiri :This Account Has Been Closed for Fraudulent Activities
niisiis, tundub et proovin ükspäev jälle clean installi teha, kuid see minu jaoks nii tüütu nii palju on vaja jälle ära kopeerida teisele kettale jne...
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Csass
HV kasutaja
|
05.05.2003 17:46:59
|
|
|
Erm, et teed masinale format c: paned win XP peale, mingeid muid kahtalsi softe ei installi ja asi iseenesest tagasi? Vot kui sul seal kohalikku pätut pole, siis peaksid Igor Volkega ühendust võtma
Arvatavasti installid ise midagi, mis pahalast juba sisaldab. Kummaline küll, et seda spybot ei leia muidugi.. Muideks spybotil üks hea funktsioon - peale puhastamist immunize.Võib kah aidata...
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuhkur
HV veteran

|
05.05.2003 18:13:46
|
|
|
Csass kirjutas: |
Erm, et teed masinale format c: paned win XP peale, mingeid muid kahtalsi softe ei installi ja asi iseenesest tagasi? Vot kui sul seal kohalikku pätut pole, siis peaksid Igor Volkega ühendust võtma
Arvatavasti installid ise midagi, mis pahalast juba sisaldab. Kummaline küll, et seda spybot ei leia muidugi.. Muideks spybotil üks hea funktsioon - peale puhastamist immunize.Võib kah aidata... |
sellistest õpetustest on ikka sitaks kasu küll...mõnele on see võiballa ,et naljakas aga kui endal selline kala on siis ei ole ta nii naljakas midagi...eriti veel kui ei tea täpselt milles viga ja kust/kuidas/millega otsida/parandada
_________________ ____________________ |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuhkur
HV veteran

|
05.05.2003 18:40:31
|
|
|
janekman, aga kle kas sul aadressiriba alla on veel mingi lisa tekkinud?
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
janekman
HV kasutaja

|
06.05.2003 12:30:13
|
|
|
aadressiriba alla ei ole midagi ja miskit kahtlast softi ma ei kasuta, töötan ise it spetsialistina ja tean mis kuidas jne...
aga sellest problast ei ole minu joud hetkel üle käinud, ükski neist kõnealustest programmidest: spybot, ad-aware, hijackthis, regclean jne ei ole mitte midagi leidnud, startup on tühi, lükatakse tööle ainult flashget, messenger, f-secure(backweb)-kui just seesama backwebi kuidagi ära ei kasutada voi miski kala sellega kuigi ei taha uskuda
ja naljast on asi kaugel teeks inimesele kes töötava lahenduse välja pakub
|
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
06.05.2003 12:41:53
|
|
|
janekman kirjutas: |
aadressiriba alla ei ole midagi ja miskit kahtlast softi ma ei kasuta, töötan ise it spetsialistina ja tean mis kuidas jne...
aga sellest problast ei ole minu joud hetkel üle käinud, ükski neist kõnealustest programmidest: spybot, ad-aware, hijackthis, regclean jne ei ole mitte midagi leidnud, startup on tühi, lükatakse tööle ainult flashget, messenger, f-secure(backweb)-kui just seesama backwebi kuidagi ära ei kasutada voi miski kala sellega kuigi ei taha uskuda
ja naljast on asi kaugel teeks inimesele kes töötava lahenduse välja pakub |
Võta ometigi needki viimaks maha, ega sul muidu asi selgemaks ei saa!
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Csass
HV kasutaja
|
06.05.2003 12:51:54
|
|
|
Khmm, khmm, ei tulnud siia kedagi mõnitama, vaid üritan selgeks teha, et arvuti ei kuulu paranormaalsete nähtuste alla. Tingimused olid, et masin sai formati, ehk siis ketas tühi.Masin sai XP installi ja EI MINGIT MUUD softi selga.Masin ei ole võrgus. Seega ei saa mingi jama sinna ka tekkida, kui mitte oletada XP installis sisalduvat kala, mis siiski vähetõenäoline.
Seega tuleb viga otsida kas siis kellegist kohalikust pätust, kes masina taha pääseb ja hirmsasti netist raha teenida tahab või sisaldab mõni programm, mille sa WINXP´le lisaks masinale lased juba antud pahalast. Levinuim näide Kazaa media player, mis spywarest kubiseb, aga ikkagi paljudes masinates peal.Selle viimase tapavad küll kõik eelmainitud spyware-eemaldajad üksmeelselt maha...
Juhul, kui masin ikkagi on puhas, aga avalikus võrgus, siis võimalik et miski veebikülg anomaaliat tekitab.
Kui on tegu viirusekahtlusega "väikevend", siis ehk abiks miskise keyboardi jälgimise softi kasutamine, saab logist näha, mis masinaga tehtud ja kus käidud.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuhkur
HV veteran

|
06.05.2003 18:00:22
|
|
|
...ei tea...mina lasin kõikvõimalikud temp kaustad tühjaks ja lasin sende spyware programmidega arvuti üle...ja enam ta mul ei vaheta kodulehte...kuigi arvutis on veel mingid kahtlased failid ja sellest
pole ma ka lahti saanud...ei tea ka kuidas saada....
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
06.05.2003 18:08:56
|
|
|
Tuhkur kirjutas: |
...ei tea...mina lasin kõikvõimalikud temp kaustad tühjaks ja lasin sende spyware programmidega arvuti üle...ja enam ta mul ei vaheta kodulehte...kuigi arvutis on veel mingid kahtlased failid ja sellest
pole ma ka lahti saanud...ei tea ka kuidas saada.... |
View alt võta toolbar lukust lahti ja toolbar'i mudimine...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
06.05.2003 18:11:44
|
|
|
vaata add/remove programs alla... äkki on seal midagi ülearust...
EDIT: üks variant on veel tõmmata selline pisikene proge nagu BHODemon. See näitab ära kõik su pisikesed browseri "abimehed" (s.h tõenäoliselt tolle search-bar'i). Näed vähemalt ära kuskohal ülearused tegelased asuvad...
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuhkur
HV veteran

|
06.05.2003 19:54:44
|
|
|
BHODemon abil leidsin üles ühe kahtlase dll'i mida ennemgi kahtlustasin..safemodes kustutasin ära...nüüd küll seda lisariba pole...ainult on järgi see koht kus saab seda menüüd valida...aga selle menüü valides enam sesda menüüd ei teki...
...keegi vaevalt aru nüüd sai...aga igaljuhul sain sellest lisaribast lahti...
pilt siis sellest mis järgi jäi...oskab keegi ka öelda kuidas sellest lahti saab?
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Donald
HV kasutaja

|
16.05.2003 23:52:54
|
|
|
janekman kirjutas: |
ja naljast on asi kaugel teeks inimesele kes töötava lahenduse välja pakub |
Start Menu -> Run -> msconfig -> Services, pane Hide All Windows Serices ja uuri ehk on seal midagi kahtlast.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ediss0n
HV kasutaja

|
19.05.2003 15:33:43
|
|
|
kontrolli, mis programmid sul startupis on, endal oli sama jama ja eemaldasin mingi lambi tundmatu asja, mis taustal jooksis. Ad-aware ei teadnud sellest midagi arvata ja NAV ka. Peale "koristustööd" anomaalia kadus.
_________________ :wq |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
janekman
HV kasutaja

|
19.05.2003 16:16:46
|
|
|
ma olen isegi koik maha votnud, kuni krdi officeni välja..ikka sama.. täna-homme teen celan installi, sest tundub, et asjast muud moodust lahti saada pole
aga suur tähh kõigile kes viitsid kaasa rääkida ja abi pakkuda
|
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ediss0n
HV kasutaja

|
19.05.2003 19:25:53
|
|
|
eieieiei
vaata, mis sul taustal töötab ja mingi kahtlane asi pane kinni, mille päritolu sa ei suuda kindlaks teha
Mingi lambi exe nagunii.
Ehk siis: Pane Crtl+alt+Del ja sealt taskmanager. Sealt otsi seda programmi.
_________________ :wq |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuhkur
HV veteran

|
19.05.2003 19:53:34
|
|
|
Ediss0n kirjutas: |
eieieiei
vaata, mis sul taustal töötab ja mingi kahtlane asi pane kinni, mille päritolu sa ei suuda kindlaks teha
Mingi lambi exe nagunii.
Ehk siis: Pane Crtl+alt+Del ja sealt taskmanager. Sealt otsi seda programmi. |
no sellise lihtsa asja oleks juba ammu üles leidnud...asi ikka tiba keerulisem...
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Domeen
HV vaatleja

|
17.12.2003 18:59:57
|
|
|
CWShredder on kah hea asi IE "toredate" lisade eemaldamiseks
|
|
tagasi üles |
|
 |
golem
HV vaatleja
|
19.12.2003 00:08:42
|
|
|
Mul on selline asi olnud! Ajutiselt sain korda just tänu neile SpyBoti-dele ja igast reg-cleaneritele. Ent nagu sinulgi kasvas ta rsk nagu seen tagasi... päästvaks osutus RegVac nimeline asi
RegVac-i tõmbamine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Uus Kasutaja
HV vaatleja

|
19.12.2003 00:21:00
|
|
|
Mul oli täpselt sama jama tööarvutiga ja proovisin ka igasuguseid eelmainitud asju ,aga midagi ei aidanud. Oli vist mingi I-Lookup.com toolbar IE 'le juurde tulnud ,aga lõpuks aitas selline venelaste proge nagu "NBG Clean Registry" ja siiamaani korras.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
khan
Kreisi kasutaja
|
22.12.2003 22:36:20
|
|
|
mina sain kuskilt sellise hea proge nagu spyware guard. kohe sain oma koduka tagasi ja iga kord kui mingi proge tahab mingi uue nupu explorerisse panna, küsib sinult üle, et kas sa ikka tahad seda. tegu oli trialiga, aga peale 30 päeva ütles, et trial läbi ja nüüd on läbi, aga minul töötab ikka korralikult
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|