Mul ei tee update ära, tuleb error 3194 koguaeg, mis tähendab, et iTunes pole uusim versioon aga mul on küll (10.5). Olen teinud restarte ja muud jama aga midagi ei aita Ideid?
Mul ei tee update ära, tuleb error 3194 koguaeg, mis tähendab, et iTunes pole uusim versioon aga mul on küll (10.5). Olen teinud restarte ja muud jama aga midagi ei aita Ideid?
Taavi_R, Mercury, Rsk ei aita ka see Kuna mul on JB ja asjad peal proovin homme alguses teha restore'i ja siis update'i. Loodan, et nii töötab.
Võibolla see on sulle märguanne, et jäta hetkel, nagu on? Mina oma untethered JB-ga 4.3.3-ga 4 veel uuendama ei torma. Kuulda on juba olnud, et kõik ei toimi just kuigi siidiselt. Las lasevad mõne paranduse välja ja arendajad las lihvivad oma kraami ka enne natuke.
Taavi_R, Mercury, Rsk ei aita ka see Kuna mul on JB ja asjad peal proovin homme alguses teha restore'i ja siis update'i. Loodan, et nii töötab.
Võibolla see on sulle märguanne, et jäta hetkel, nagu on? Mina oma untethered JB-ga 4.3.3-ga 4 veel uuendama ei torma. Kuulda on juba olnud, et kõik ei toimi just kuigi siidiselt. Las lasevad mõne paranduse välja ja arendajad las lihvivad oma kraami ka enne natuke.
Ei lähe tööle enam.Pole mõtet positada, et hoia sleep ja home nuppu all, tean isegi
Läheb vasakust nurgast soojaks kui laadida aga ei lähe tööle.Mitte kuidagi.
Nojah, loodame, et sul on õigus. Reaalselt iga asja peale mida ma üritan teha tuleb error 3194.
näoraamatus liikus üks video
http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw&feature=youtu.be
Tõesti nii habras, või on siin meelega liialdatud?
Mu vana samsa gt5700 on lennanud korduvalt toas mööda maad ja mõni kord ka väljas. gorilla glassi pole aga asi siiani terve ja kriimudeta (ekraani peale pole asfaldi peal lennanud muidugi).
Kuda kurat see iphone nii õrn on? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Üpris masendav. Oleks siis plastikkorpuse täke, aga klaas kohe ämblikku...oeh _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Eks kõvadus ja sitkus ole pöördvõrdelised. Paraku kaasneb esimesega paratamatult haprus ja teisega pehmus. Mina eelistan pigem kõvemat, mis ka mingite tobedate kaitsekiledeta enda pinnale suvalisi kriime ei kogu. Eks tuleb oma asju hoolikamalt hoida.
See klaas on niigi juba kompromissina tehtud. Mingi kopteriakendes kasutatav polükarbonaat vms. Ilmselt peaks kuuli ka, kui cm-paksune teha, iseasi, kas keegi seda sellisena taskus kanda viitsiks.
Mina eelistan pigem kõvemat, mis ka mingite tobedate kaitsekiledeta enda pinnale suvalisi kriime ei kogu.
oioioii... kaitsekile on ikka modernse telefonikasutaja parim sõber... eriti üle kogu telefoni käiv kile... kõvematel meestel ka (tobedad) silikonümbrised ja muud kondoomid kasutusel _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.