Olen sealt tellinud. Kuna mäng oli väljas siis sai juba mingi 10-20 minti hiljem key kätte ja töötab kõik ilusasti. Endal kavas sealt veel BF3 key ka tellida.
ärge tõmmake saagi käima jälle _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kõigile, kes siis gamest on tellinud ja värisevad - vaatasin just järgi ja BC2 tuli mulle postkasti ilusti UK väljalaske kuupäeval. Ärge siis kaotage lootust
Gamespot and other notable game sites received an email recently with some news that could delay your day one game of Battlefield 3. The email states that BF3 will be receiving a day one patch that will fix various bugs, add features, and help to make sure the game is "polished." This patch will take effect on all three platforms: PC, Xbox 360, PS3. No size estimates or what changes this patch will actually bring. The email sent to these companies from EA can be seen below:
Quote: "Copies are set to arrive on Tuesday because there is a Day 1 update. DICE are perfectionists -- they will not stop polishing the game until it is in your hands. The Day 1 update incorporates real-time feedback from the beta, ensuring that the consumer experience on launch day is outstanding. It is the actual consumer experience that we wish to be reviewed. The game with the Day 1 update will be available for review on Oct. 25."
DICE are perfectionists -- they will not stop polishing the game until it is in your hands. The Day 1 update incorporates real-time feedback from the beta, ensuring that the consumer experience on launch day is outstanding. It is the actual consumer experience that we wish to be reviewed. The game with the Day 1 update will be available for review on Oct. 25."
aaaaaahah.. haha... haaaaaa fck ha?
they will not stop polishing the game until it is in your hands nii, et.. enjoy teh shiat thats not been fixt nor changed with day1 patch
bumpin viimast korda. Siis rohkem ei spammi
aga minge www.battlefield-command.com
Signimine tiimidesse hakkas pihta ja BF3 on kohe kohe kohal. _________________ Impossible is nothing.
Tegelt ma otsin ikkagist agaraid mängijaid kodumaal kellega koos tiimitööd teha ja enda algelisi BF skille arendada, TS või muu suhtlusproge peaks kindlasti olema suhtluse jaoks.
Või on paljud kusagil välismaises klannis? Mõnda head soovitada?
Mis värk selle EBC-ga on?
Mina ning kaks teist eestlast veel siit HVst seal EBCs. Asutati see BF2 algusest, aga mina joinisin nendega BC2 algusest.
Euroopa tasuta turnament/community. Moodustatakse kaks tiimi, kus omakorda tehakse kompaniid(piloodid, armori vennad, jalaväelased jne).
Räägitakse enamasti inglise keelt, aga kui sellega eriti hakkama ei saa, siis üritatakse panna enda riigist vendadega ühte squadi.
Vajalik on siis TS3 ja mic.
Rahvast on sealt üle euroopa: enamasti UKst, aga ka soomest, eestist, belgiast, austriast, rootsist, itaaliast jne. Vanus kõigub enamasti mingi 18-40 vahel.
Väga fun õhkkond ja soovitan soojalt ära proovida. Eelnevalt tehtud postituses olevast lingist saab lisainfot aga võib ka siin vabalt küsimusi esitada _________________ Impossible is nothing.
Mina ning kaks teist eestlast veel siit HVst seal EBCs. Asutati see BF2 algusest, aga mina joinisin nendega BC2 algusest.
Euroopa tasuta turnament/community. Moodustatakse kaks tiimi, kus omakorda tehakse kompaniid(piloodid, armori vennad, jalaväelased jne).
Räägitakse enamasti inglise keelt, aga kui sellega eriti hakkama ei saa, siis üritatakse panna enda riigist vendadega ühte squadi.
Vajalik on siis TS3 ja mic.
Rahvast on sealt üle euroopa: enamasti UKst, aga ka soomest, eestist, belgiast, austriast, rootsist, itaaliast jne. Vanus kõigub enamasti mingi 18-40 vahel.
Väga fun õhkkond ja soovitan soojalt ära proovida. Eelnevalt tehtud postituses olevast lingist saab lisainfot aga võib ka siin vabalt küsimusi esitada
Selge, proovin ära homme end regada.
Keelega probleemi pole, olen ise olnud Crysis ja WARSi saksa jm klannides üle 3 aasta varasemalt.
Kes selle lehe omanik on http://www.battlefield3.ee ?
Oleks hea kui saaks juba midagi muud lugeda kui "varsti tulemas".
Ja kui juba suhelda siis mumble all the way.
Bc2 oli päris lõbus eestlastega koos pelada.
Lovvi Anders P6rsaskotis
Kui kellelgi veel on probleeme Swedbanki krediitkaardiga maksmisel, siis põhjuseks on mingi Swedbanki ülisalajas hoitud programm «Turvalised ostud Internetist». Tuleb Internetipangas vastav alajaotus üles leida ja sellega liituda. _________________ i like my sugar with coffe and cream
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.