|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
03.10.2011 08:11:14
|
|
|
minul üle 65 pole läinud... 64,5 stabiilselt loadi all
Küll aga midagi piniseb kui üle 64 lähevad tempid... ilmselt mingi warning
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
03.10.2011 11:31:36
|
|
|
pwnage, ei ole. Aga kui ikka koguaeg punase tulega foori alt läbi sõita siis võimalus on suur, et ükskord käib pauk ära.
Nende protsessorite puhul on mõistlik leida see sweetspot kus voldid kenad ja temp madal. Endal Phenom X4 955´l on näiteks see 3850mhz, kus voldid veel 1,368V. Üle selle pole mõtet kuna voolutarve kasvaks kõvasti aga jõudlus mitte eriti.
|
|
| Kommentaarid: 252 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
229 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Teiv
HV kasutaja

|
03.10.2011 18:45:47
|
|
|
Dracoga üsna nõus.
keegi-Hannes, see automaatne kordaja langetamine - viitab kas ilmselgelt liiga kõrgele pingele või kehvale jahutusele, et see probleem üldse eksisteerib. K10Stati ja AOD-d kasutades saad Windowsis väga lambi emaplaadiga pingeid väga täpselt määrata, millele ligipääs muidu puuduks.
LauriTed, what I said.
_________________ Black Edition |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
03.10.2011 23:42:44
|
|
|
Oh ei temperatuur (räägime reaalsetest väärtustest ning alla 95 kraadi) tee prosele mitte midagi! Iseasi kas ülejäänud süsteem stabiilseks jääb ning kuidas see mõjub emaplaadi komponentidele. Ka pinge ei tapa CPU-d, jutt jälle mõistlikuse piires (nii alla 1,65V) ja et toide peab suurema voolutugevusega hakkama saama.
Aga häirib just see kordaja langetamine. Proovige järele mis teie Phenomi-d teevad kui jahuti pistikust lahti ühendate ja 10minti Primet lasete (usun et näete sama olukorda, kus 60 + temperatuuri saabudes, viskab kordaja 6-le või 4-le ja pinge 0,95-ks). Ma üldse ei põe kui ööseks süsteemi tuba kütma jätan. Liig suurest elektrikulust suvisel ajal on ainult kahju. Igasugu poged a'la AOD, CPU-Tweaker, Asuse Turbo-Evo, Gigabyte EasyTune jne., ammu läbiproovitud rada. Ning alates "Load Line Calibration" seade valikusse jõudmisest on täpse toitepinge saavutamine nagunii juhuse hooleks jäetud (kõigub nii 0.03V ülesse/alla). Ühel mammal sai seda seadet isegi 9 astmeliselt muuta (0%-90%). Ääremärkusena, et mõõdan testriga ja mingi aeg varem ka ossilograafiga (proged valetavad veel oma 0,01V siia/sinna).
Ilma valehäbita: et kasutan laua-arvuti proset ka kui küttekeha - vastukaubaks saan kiiremad renderdamise- ja kopeerimiste ajad.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
04.10.2011 11:15:01
|
|
|
| 1dumbpcuser kirjutas: |
| tsitaat: |
Oh ei temperatuur (räägime reaalsetest väärtustest ning alla 95 kraadi) tee prosele mitte midagi!
|
AMD kardab kuuma rohkem kui Intel, ~60-65 on tehase poolt lubatud maks väärtus, üle selle ei tohiks lasta joosta. |
Aga kui arvuti kodus käib ja vent jookseb kokku, temp läheb kõrgemaks kui 65, mis siis saab? Kas seda ka tehas on öelnud?
|
|
| Kommentaarid: 251 loe/lisa |
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
egert
Kreisi kasutaja

|
04.10.2011 11:21:42
|
|
|
Vast ei juhtu midagi kui mõnd aega seal kõrgel tempil jookseb, endal juhtus ka selline asi, et mängisin ning siis mingi aja pärast hakkas täiega läägama (prose vent oli seisma jäänud ning ma ei kuulnud ka seda warning piiksumist), vaatasin siis tempi järgi ja nägin et prose seal 79 juures PII x4 B50 siis...
_________________ I need about tree fiddy.
Egert |
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
04.10.2011 12:42:12
|
|
|
| egert kirjutas: |
Vast ei juhtu midagi kui mõnd aega seal kõrgel tempil jookseb, endal juhtus ka selline asi, et mängisin ning siis mingi aja pärast hakkas täiega läägama (prose vent oli seisma jäänud ning ma ei kuulnud ka seda warning piiksumist), vaatasin siis tempi järgi ja nägin et prose seal 79 juures PII x4 B50 siis... |
Mitte midagi ei juhtu kui prose ületab 65 kraadi. Igale prosele on sisse kodeeritud teatud temp. Selle järgi ta kas laseb kordajat alla või lülitab ennast sootuks välja. Jah, amd tehas võib soovitada et hoida temp on alla 65'e kraadi. Aga mitte kui midagi ei juhtu kui ta kõrgem on ja kui juhtub siis on praak ja garantii. Väide et "lühendab prose eluiga" on ka bull shit. Kuda me nüüd seda teada saame? Iga prose eluiga on täpselt nii pikk kui hea kvaliteediga ta tehtud on. Mõnel vb sureb prose ära varem kellel on 24/7 töötanud 35 kraadi peal teisel sureb hiljem kellel on 24/7 75 kraadi peal olnud. Igat infot mida jagatakse ei tasu nii tõepähe võtta. Tuleb oma peaga ka ikka veidi mõelda.
Ja kui ausaltöelda, siis surnuid prosesid ikka juhtuv väga harva ette. Nii et tempi jälgimine ja piirides hoidmine on suhteliselt mõttetu tegevus.
|
|
| Kommentaarid: 251 loe/lisa |
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
04.10.2011 13:52:29
|
|
|
Oi kui hea et keegi eelöeldud seisukoha veel üle kordab!
Prose temperatuuri pärast ei ole mingit põhjust "Hirmu tunda"
isiklikult olen "Ärapidanud" 14 protsessorit s.h läpakate omad. - Neist minu tegevuse/tegevusettuse tõttu on töövõime kaotanud 1 tk ning sedagi mehhaanilise kahjustuse tõttu. Muud prosed s.h. Barton sai jahutusvett "jalgade vahele" ja Venice toitepinget 2,4V jne. kõik elus tänaseni! (loe 7 aastat hiljem).
Uudishimust egert mis plaati sa kasutasid, et seda väljalülitust ei toimunud, (tahaks ise ka sellist) ja kui pikalt CPU 79kraadi all sul töötas (mõned tunnid/päevad/nädalad?)
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
egert
Kreisi kasutaja

|
04.10.2011 14:17:59
|
|
|
| keegi-Hannes kirjutas: |
| Uudishimust egert mis plaati sa kasutasid, et seda väljalülitust ei toimunud, (tahaks ise ka sellist) ja kui pikalt CPU 79kraadi all sul töötas (mõned tunnid/päevad/nädalad?) |
Biosist see välja lülitatud , ma ei tea miks ainult, kunagi lülitasin välja...
Ma ei usu, et kaua aega oli, mingi paar kolm minti max...
ga-ma770-ud3 2.0
Egert |
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tomm2n
Kreisi kasutaja

|
04.10.2011 15:26:58
|
|
|
isiklikult olen "Ärapidanud" 14 protsessorit s.h läpakate omad. - Neist minu tegevuse/tegevusettuse tõttu on töövõime kaotanud 1 tk ning sedagi mehhaanilise kahjustuse tõttu. Muud prosed s.h. Barton sai jahutusvett "jalgade vahele" ja Venice toitepinget 2,4V jne. kõik elus tänaseni! (loe 7 aastat hiljem).
Uudishimust egert mis plaati sa kasutasid, et seda väljalülitust ei toimunud, (tahaks ise ka sellist) ja kui pikalt CPU 79kraadi all sul töötas (mõned tunnid/päevad/nädalad?) |
Kas sul biosis sellist valikut ei ole naq "CPU thermal control" vms. Igal plaadil ja biosel ma seda ei ole näinud, aga mõnel küll. Selle funktsiooniks peakski olema ülekuumenemise vältimiseks vajadusel kordaja ja voldi langetamine. Kui see thermal control on disabletud, siis prose oma tarkusest ennast alla klokkida vast ei tohiks.
|
|
| Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
egert
Kreisi kasutaja

|
04.10.2011 15:52:44
|
|
|
| tomm2n kirjutas: |
Uudishimust egert mis plaati sa kasutasid, et seda väljalülitust ei toimunud, (tahaks ise ka sellist) ja kui pikalt CPU 79kraadi all sul töötas (mõned tunnid/päevad/nädalad?) |
Kas sul biosis sellist valikut ei ole naq "CPU thermal control" vms. Igal plaadil ja biosel ma seda ei ole näinud, aga mõnel küll. Selle funktsiooniks peakski olema ülekuumenemise vältimiseks vajadusel kordaja ja voldi langetamine. Kui see thermal control on disabletud, siis prose oma tarkusest ennast alla klokkida vast ei tohiks. |
Thermal control on biosis olemas küll ja peaks ka enabled olema (mäng hakkas läägama), aga shutdown temp (cpu) on maas.
Egert |
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
04.10.2011 19:11:14
|
|
|
| Ma olen oma X3 Athlonile 1.65V ka lasknud õhkjahutusega ja siiamaani funkab ja töötas ka siis.
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
04.10.2011 19:30:34
|
|
|
| K3ndu kirjutas: |
| Ma olen oma X3 Athlonile 1.65V ka lasknud õhkjahutusega ja siiamaani funkab ja töötas ka siis. |
Tark elab aruga, rumal õnnega!
|
|
   |
229 |
|
| tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
04.10.2011 19:34:28
|
|
|
Ma võin selle voldi 1.9 V peale ka tõsta kuid minu arvates sellest temperatuur ei tõuse ikka.
Jääb mulje, et andur metsas või voldi andmine metsas.
|
|
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
04.10.2011 20:37:40
|
|
|
| SilQ kirjutas: |
Vast ei juhtu midagi kui mõnd aega seal kõrgel tempil jookseb, endal juhtus ka selline asi, et mängisin ning siis mingi aja pärast hakkas täiega läägama (prose vent oli seisma jäänud ning ma ei kuulnud ka seda warning piiksumist), vaatasin siis tempi järgi ja nägin et prose seal 79 juures PII x4 B50 siis... |
Mitte midagi ei juhtu kui prose ületab 65 kraadi. Igale prosele on sisse kodeeritud teatud temp. Selle järgi ta kas laseb kordajat alla või lülitab ennast sootuks välja. Jah, amd tehas võib soovitada et hoida temp on alla 65'e kraadi. Aga mitte kui midagi ei juhtu kui ta kõrgem on ja kui juhtub siis on praak ja garantii. Väide et "lühendab prose eluiga" on ka bull shit. Kuda me nüüd seda teada saame? Iga prose eluiga on täpselt nii pikk kui hea kvaliteediga ta tehtud on. Mõnel vb sureb prose ära varem kellel on 24/7 töötanud 35 kraadi peal teisel sureb hiljem kellel on 24/7 75 kraadi peal olnud. Igat infot mida jagatakse ei tasu nii tõepähe võtta. Tuleb oma peaga ka ikka veidi mõelda.
Ja kui ausaltöelda, siis surnuid prosesid ikka juhtuv väga harva ette. Nii et tempi jälgimine ja piirides hoidmine on suhteliselt mõttetu tegevus. |
Märgiks teile juurde, et see temperatuur ei ole mõeldud mitte protsessori temperatuurina, vaid korpuses õhu temperatuurina..
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
04.10.2011 21:04:46
|
|
|
| K3ndu kirjutas: |
Ma võin selle voldi 1.9 V peale ka tõsta kuid minu arvates sellest temperatuur ei tõuse ikka.
Jääb mulje, et andur metsas või voldi andmine metsas. |
Iga süsteem veidi erinev, kuid.-
-Tühipaljas V-Core ei tõsta koormust (ilma, et takti "lakke ei lükkaks" või OCCT laadsega kõikidele tuumde koormust 100%-le ei "sunni") seetõttu ei tõuse ka temperatuur. Kuid vastupidavuse "nõrgimaks lüliks" jääb siis: emaplatide VRM osad. Näit 2faasilise VRM-ga ja/või masinat pidevalt sisse välja "klõpsida" ei tasu. Küll siis, ka plaadist lõpuks jagu saad. CPU tunneb seevastu 1,9V-st ainult rõõmu (stabiilsuseks vajav, signaalifront missugune).
Natuke harimiseks linke http://banglagamer.com/showthread.php?14225-Info-about-motherboard-VRM-s-and-powerphases. ja http://www.hardwaresecrets.com/article/616
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
05.10.2011 00:21:23
|
|
|
Teine asi on ka see, et isegi AMD'l (Jah - ISEGI AMD'l) on tehnoloogiad mis lasevad pinget alla kui koormust ei ole - iseasi kas su emaplaadil nad on ja kas nad ka sul endabletud on aga kui on siis võid kasvõi 2V panna aga idles ei pruugi sul ikka üle 1V olla.
Kas AMD'l ei ole mitte Tmax (või mis iganes) 90C - minuarust sealkandis panevad nad pildi taskusse. Intelil oli minuarust 95 - Eks oleneb muidugi ka generatsioonist ja mudelist, võivad erinevad olla.
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
05.10.2011 00:57:30
|
|
|
| pwnage kirjutas: |
| LauriTed, sant, lihtsalt huvi pärast küsin, on teil kogemusi P II maha põlemisega? |
Ei, ei ole. Samas kui ma alguses oma cpu oc piiri otsisin siis overvoltimisega 70c juures tuli alati bsod, ka ilma kellamata lihtsalt kõrge voldiga mis ajas tembi ülesse. Kuna ma maksin 2,5 kilo eeku cpu eest kunagi, siis niisama küpsetama ei hakka seda et näha kas ära sureb Kui sa tahad laena mulle enda oma küpsetamiseks, võime ju vaadata kas sureb ära. Elektri arve maksan mina mul boinc niikuinii jookseb 24\7.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
05.10.2011 07:43:04
|
|
|
| Chidori kirjutas: |
Teine asi on ka see, et isegi AMD'l (Jah - ISEGI AMD'l) on tehnoloogiad mis lasevad pinget alla kui koormust ei ole - iseasi kas su emaplaadil nad on ja kas nad ka sul endabletud on aga kui on siis võid kasvõi 2V panna aga idles ei pruugi sul ikka üle 1V olla.
Kas AMD'l ei ole mitte Tmax (või mis iganes) 90C - minuarust sealkandis panevad nad pildi taskusse. Intelil oli minuarust 95 - Eks oleneb muidugi ka generatsioonist ja mudelist, võivad erinevad olla. |
Mul koguaeg need mahakeeravad viled maas ja seega on stabiilselt koguaeg ikka minu etteantud volt.
Rääkides mahapõlemisest siis see pole jah eriti võimalik, olen ühe 1 seeria Athlonit näinud millel oli sees vist midagi sassis, sai erinevaid jahutusi jms proovitud kuid temp lihtsalt tõusis kuni 100 C ja viskas pillid kotti. Esimese seeria Phenomil unustasin ka kunagi vendi külge ühendamatta ja poole Win'i installi pealt äkki viskas kinni, kuid uuesti tööle läks ja töötas kõik. Seegas kahtlen, et Phenom II on halvemaks see tehtud.
|
|
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
05.10.2011 21:18:37
|
|
|
| Lihtsalt mainin üle, et igasugu unlocked X2->X4 ja X3->X4 tihtipeale valetavad temperatuuride osas aga igatahes ei põle asi maha midagi. Kui on ~2 aastat asi pidevalt 80C või rohkem temperatuuril toiminud siis ta sureb jah aga muidu ei juhtu midagi.
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
05.10.2011 23:37:29
|
|
|
Kui on ~2 aastat asi pidevalt 80C või rohkem temperatuuril toiminud siis ta sureb jah aga muidu ei juhtu midagi.
|
Neid protsessoreid, mis sellise asja peale ära surevad, pole mina veel näinud ning vaevalt neid isendeid palju on.
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
06.10.2011 08:29:40
|
|
|
| Chidori kirjutas: |
| Lihtsalt mainin üle, et igasugu unlocked X2->X4 ja X3->X4 tihtipeale valetavad temperatuuride osas aga igatahes ei põle asi maha midagi. Kui on ~2 aastat asi pidevalt 80C või rohkem temperatuuril toiminud siis ta sureb jah aga muidu ei juhtu midagi. |
Kui unlockitud läheb lihtsalt core temperatuur nulli ja kõik. Kui võtad unlocki maha ja muudad volti ei muuda see ka midagi.
|
|
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
06.10.2011 12:53:06
|
|
|
Minu prosele vist OC väga ei meeldi -.- Stock voldil sain 3.4 ja,et 3.5 kätte saada pidin 1.3500v-lt 1.4000 peale tõstma -.- Muidu lihtsalt crashis...On see normaalne?Phenom 2 X4 940
_________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist. |
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
06.10.2011 12:57:20
|
|
|
jah, nendel prosedel ongi sein ees.
Pane 1.55v ja proovi kas stardib @ 4000
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
06.10.2011 13:31:58
|
|
|
1.55 Palju pole?Kuulsin,et üle 1.5 ei soovitata....Tempid praegu täitsa korras tegelt.
E:Proovisn ära xD Bench ei jõudnud alustadagi kui juba pildi tasku viskas -.-
E2:Nii asi hetkel selline: 3.6Ghz@1.4375 ja NB panin 2.2 kuna stock on 1.8.Kas asi tasub ära ennast?Tempid ile hetkel 37 ja Loadi all nii 51C umbes.Kas asi võib mu mälus olla,et rohkem ei lähe? 800MHz ainult.
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
|
   |
229 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
06.10.2011 13:56:52
|
|
|
No Prosest enam rohkem välja ei pigista teen mis ma teen aga ei saa.
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
06.10.2011 18:09:27
|
|
|
kui temp vaid 51 siis ei tohiks ju kõrgemat volti karta ka
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
06.10.2011 20:35:31
|
|
|
1.55 on max mis annab panna ja ka see ei muutnud.lihtsalt tuli sein ette vist
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
12.10.2011 10:11:57
|
|
|
Müstika, mul läks eile def kellaga ja 70% loadi all videot encodides 71 kraadi peale prose... varem pole 100% loadi all üle 65 läinud, isegi mitte kloki all...
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eastsider
HV kasutaja

|
12.10.2011 21:57:39
|
|
|
| Mõtlesin hakata endale mängimiseks odavamapoolset kasti kokku panema ning vaatasin, et AMD Phenom II X4 965 3,4GHz hind on ~110 euri. Tahaks just 4 tuumalist. i5 selle raha eest ei saa, ning kasutatud C2Q9xxx maksab sama palju. Selle raha eest mõistlik valik? Perfomance paistab olevat just selline, nagu tarvis on.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
12.10.2011 22:37:14
|
|
|
Perfomance paistab olevat just selline, nagu tarvis on.
|
eastsider,
See on päris naljakalt öeldud
Üldiselt on ta sihuke keskklassi kanti prose mängimise kohapealt, rehkenduseks on 6 tuuma kiirem.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eastsider
HV kasutaja

|
12.10.2011 22:44:18
|
|
|
| Selles mõttes, et video ei tule niikuinii midagi ulmevõimsat, alguses on hd4850 ja hiljem ilmselt nvidia 560/560ti vms, et nendele puhul ei tohiks see prose bottleneckiks jääda. Niisama tööks ja netis käimiseks olen isegi oma e6420 (clockimata) prosega väga rahul, lihtsalt osades mängudes (BF:BC2, BF3) jääb kahest tuumast väheks.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Teiv
HV kasutaja

|
13.10.2011 10:28:08
|
|
|
Jah, see prose on täiesti piisav ja hea valik selle raha eest mängimiseks + saad kerge vaevaga kiiremaks klokkida lahtise kordaja tõttu muidugi.
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
13.10.2011 15:43:02
|
|
|
eastsider, kui kellata plaanid sisi võta Phenom 955 BE. 15-20€ odavam ja kellub samasse kanti kui 965.
EDIT: Galadori hinnakirja alusel hinnavahe vaid 8€, sellise hinnavahe juures juba siis pigem jah 965 BE.
|
|
   |
229 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hannes81
HV vaatleja

|
18.10.2011 18:14:59
|
|
|
Mul Phenom 965BE, internetist vaatan klokke, enamus on 4GHz juures umbes 1.5V jne, kuid endal tiksub probleemide vabalt 1.344V 24/7, temperatuurid ka enam-vähem korras.
Ega liiga väike volt ei tohiks protsessorile midagi teha jah?
Emaplaat muidu Gigabyte GA-880GMA-USB3
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
18.10.2011 18:16:04
|
|
|
Kui liiga vähe volti ja klokk kõrge, võib tulla BSOD'e või süsteem freezib.
Sellisel juhul aitab voldi tõstmine.
|
|
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Teiv
HV kasutaja

|
18.10.2011 18:33:58
|
|
|
Hannes81, füüsiliselt ei kahjusta madal volt küll kuidagi, kui seda mõtled. Liiga madala puhul lihtsalt pole stabiilne ja kogu moos. Aga sul on hea isend sattunud siis.
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 266 loe/lisa |
   |
4 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
18.10.2011 18:42:22
|
|
|
| See 1,5V oli pigem neil vanematel mudelitel. C3 kellub tunduvamalt väiksema voldiga.
|
|
   |
229 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hannes81
HV vaatleja

|
18.10.2011 19:38:16
|
|
|
Ok, tänan vastuse eest, ju on mul siis hästi läinud .
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
18.10.2011 20:24:58
|
|
|
| Hannes81 kirjutas: |
Mul Phenom 965BE, internetist vaatan klokke, enamus on 4GHz juures umbes 1.5V jne, kuid endal tiksub probleemide vabalt 1.344V 24/7, temperatuurid ka enam-vähem korras.
Ega liiga väike volt ei tohiks protsessorile midagi teha jah?
Emaplaat muidu Gigabyte GA-880GMA-USB3
 |
Kõva isend, pole öelda. Vedas sul krdil. Vaata palju max tuleb pinget lisades, mul jäi max 3,9 GHz + 100 mv vcore, ja 3,8 GHz +50 mv vcore. Hiljem kui ära väsis ja stabiilne pold enam lasin 3,8 GHz + 75 mv vcore. Väsis tõenäoliselt sellest et 24\7 load taga on.
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
18.10.2011 22:06:56
|
|
|
Millega võrreldes see +vcore on?
Minul näiteks töötab Phenom X4 955 3200mhz@1,2V stabiilselt. 3850mhz@1,368V
Hannes81, stabiilsuse testimiseks võid ka kasutada mänge. Nagu DIRT 3, Battlefield Bad Company 2 Need koormavad 4 tuuma üle 90%!
|
|
   |
229 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kristjan*
Kreisi kasutaja

|
19.10.2011 03:00:33
|
|
|
| LauriTed kirjutas: |
Hannes81, stabiilsuse testimiseks võid ka kasutada mänge. Nagu DIRT 3, Battlefield Bad Company 2 Need koormavad 4 tuuma üle 90%! |
Või siis spetsiaalseid rakendusi nagu nt Prime95.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
19.10.2011 16:50:10
|
|
|
| LauriTed kirjutas: |
Millega võrreldes see +vcore on?
Minul näiteks töötab Phenom X4 955 3200mhz@1,2V stabiilselt. 3850mhz@1,368V
Hannes81, stabiilsuse testimiseks võid ka kasutada mänge. Nagu DIRT 3, Battlefield Bad Company 2 Need koormavad 4 tuuma üle 90%! |
Mul on 965 C3 ja stock vcore 1,4 v. 4ghz stabiilselt ei teind ühegi pingega, sai 1,575 vcore proovitud aga ei miskit kasu, aint temp läks julmalt ülesse. Testisin 24\7 stabiilsust amd aod-ga nii 12 t järjest ja siis hiljem boinc 24\7, kui kuu aega ei cräshind kordagi siis stabiilne
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Emil
Uus generatsioon

|
26.10.2011 05:28:56
|
|
|
| Ak'sse tuli vist eile või üleeile kah müüki selline huvitav prose nagu 960T. Põhineb see thubanil, aga tal on 2 core'i välja lülitatud tehes temast x4 phenomi. Küll aga on võimalik need tuumad sisse lülitada kasutades kas Asuse või Biostari mobo feature'it. On siit keegi seda proovinud ja kas tasuks osta mingine asuse am3+ mobo ja 960T?
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andreL
Kreisi kasutaja

|
26.10.2011 08:33:12
|
|
|
Mul on probleem, mida ma lihtsalt ei suutnud eile lahendada! Nimelt minu kast keeldub mängida bf3-e kellatud prosega. Prose on 1090T 4ghz 1.45v, teised mängud nagu näiteks bc2 jooksevad laitmatult. Kui panen kõik stock kiirustele, siis mäng jookseb solid 40-60 kõik max (GTX 560 TI HAWK) aga kui prose on clockitud, siis on pidevad slowdownid, nii 20 fpsi 5 sekundiks.
Mul pole probleemi mängida seda stock kelladega aga ma lihtsalt ei saa rahu enne, kui saan aru milles asi!
|
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
egert
Kreisi kasutaja

|
26.10.2011 09:06:41
|
|
|
| Emil kirjutas: |
| Ak'sse tuli vist eile või üleeile kah müüki selline huvitav prose nagu 960T. Põhineb see thubanil, aga tal on 2 core'i välja lülitatud tehes temast x4 phenomi. Küll aga on võimalik need tuumad sisse lülitada kasutades kas Asuse või Biostari mobo feature'it. On siit keegi seda proovinud ja kas tasuks osta mingine asuse am3+ mobo ja 960T? |
Kurjam, peaks ostma, äkki seekord ka joppab
Egert |
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Emil
Uus generatsioon

|
26.10.2011 09:09:02
|
|
|
| Emil kirjutas: |
| Ak'sse tuli vist eile või üleeile kah müüki selline huvitav prose nagu 960T. Põhineb see thubanil, aga tal on 2 core'i välja lülitatud tehes temast x4 phenomi. Küll aga on võimalik need tuumad sisse lülitada kasutades kas Asuse või Biostari mobo feature'it. On siit keegi seda proovinud ja kas tasuks osta mingine asuse am3+ mobo ja 960T? |
Kurjam, peaks ostma, äkki seekord ka joppab  |
Endalgi see mõte, kuid ei leia sobivat mobo kuidagi.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|