Ootan juba seda maks seadete pilti...loodame, et ikka muudetud seda asja _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
• Mortars: \o\ \o/ /o/. These things are a complete blast. You place them on the ground just like a T-UGS or the Mobile Spawn Point. Once placed, your minimap expands and a ret appears on the minimap that you can drag around for a set range. Click, fire, wash, rinse, repeat. At first they seemed like they would be OP but they have a lag time and a margin of error that prevented utter domination. I can see some really interesting tactics being developed for this in competition. It's perfect for bombarding a squad that is camping a certain area. More info down here.
See tundub päris fun olevat. Ilmselt hakkab palju miinipilduja vendi olema. Vähemalt alguses.
Muud detailid olid kah üsna positiivsed. See et Q-ga saab märku anda Ammot/Medpaki vajadusest on kah teretulnud. BF2 Commo rose võiks ka samas olla.
• Mortars: \o\ \o/ /o/. These things are a complete blast. You place them on the ground just like a T-UGS or the Mobile Spawn Point. Once placed, your minimap expands and a ret appears on the minimap that you can drag around for a set range. Click, fire, wash, rinse, repeat. At first they seemed like they would be OP but they have a lag time and a margin of error that prevented utter domination. I can see some really interesting tactics being developed for this in competition. It's perfect for bombarding a squad that is camping a certain area. More info down here.
See tundub päris fun olevat. Ilmselt hakkab palju miinipilduja vendi olema. Vähemalt alguses.
Muud detailid olid kah üsna positiivsed. See et Q-ga saab märku anda Ammot/Medpaki vajadusest on kah teretulnud. BF2 Commo rose võiks ka samas olla.
Vist oli betas juba nii, et kui sul ammot puudu oli, siis kutil oli peakohal moona märk (ja kui healthi vähe, medkit ristike), vajutasid tema peale Q tähte ja karjus "Man, give me ammo" jms. Tihtilugu ei kuuldud ka, aga üldjuhul sai vajaliku kraami kätte kui "kerjamas" käisid
Alguses oli muidugi üsna segadust tekitav - arvasin, et nendel vendadel on ammo ja health puudu ja jooksin siis medicuna/moonaeeslina ringi ja viskasin neile manti, kuigi tegelikult vajasin ise
Ta võiks jah olla ikka nii pidi, et nendel kellel puudus on seisab see märk pea kohal. Muidu ikka mingid lohhid meedikud/suppordid on siis asju maha ei viska või ei pane tähele. Vaatavad et mingi vend on orbiidil ümber tema.
Sain just kurva teate Gamestarilt
"kahjuks saime teada, et meie regiooni siiski ei saadeta üldse Battlefield 3 Limited Editioni. Mäng, mille saame on, Battlefield 3 standardversioon."
No ma ei tea, Bf3 tahaks väga, kuid samuti seda Back to the Karkand expansionit.
Sain just kurva teate Gamestarilt
"kahjuks saime teada, et meie regiooni siiski ei saadeta üldse Battlefield 3 Limited Editioni. Mäng, mille saame on, Battlefield 3 standardversioon."
No ma ei tea, Bf3 tahaks väga, kuid samuti seda Back to the Karkand expansionit.
see eesti retail mänguturundus on üldse 1 paras BS, ühesõnaga alati tuleb mingi piix vahele, hea et veel vaevuti vabandama _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Kurb kuulda, aga aitäh täpsustamast! Huvitav, kas oma platvormi promomine on EA-le tähtsam, kui see hulk mänge, mis nüüd nt läbi Steami müümata jääb...
Kurb kuulda, aga aitäh täpsustamast! Huvitav, kas oma platvormi promomine on EA-le tähtsam, kui see hulk mänge, mis nüüd nt läbi Steami müümata jääb...
Usun, et põhimõtteline värk + kaval siiski.
Steamis müües vannuks eos juba tulevikus toimuvale ja praegu alustatud võitlusele alla.
Eks see Origins tõmmatakse arvutitesse endale mitme miljoni ulatuses ja EA võidab sellest kindlasti. Isegi kui Steami tõttu peaksid midagi "kaotama".
For those who do not pre-order Battlefield 3, the Back To Karkand DLC will be available one month after the release of Battlefield 3 and is expected to retail at $10.
Four Battlefield 2 maps: Strike at Karkand, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula and Wake Island
Several exclusive Battlefield 2 guns and rifles
Several exclusive Battlefield 2 vehicles
New awards
Four Battlefield 2 maps: Strike at Karkand, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula and Wake Island
New awards
Four Battlefield 2 maps: Strike at Karkand, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula and Wake Island - Ok
Several exclusive Battlefield 2 guns and rifles - mõttetu
Several exclusive Battlefield 2 vehicles - mõttetu
New awards - mõttetu
puhtalt minu arvamus.. ma ei maksaks never raha mingi paari relva pärast või laskemoona, või selle pärast et sul relv oleks teist värvi..wtf:D mapid aga teine asi..
Puhtalt nende mappide eest maksan ma küll 10 raha! Oman ja karkand olid ühed lemmikutest BF2 ajal.
Karkandi võiks saada täiesti maa tasa teha...see oleks fun
New awards
Four Battlefield 2 maps: Strike at Karkand, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula and Wake Island - Ok
Several exclusive Battlefield 2 guns and rifles - mõttetu
Several exclusive Battlefield 2 vehicles - mõttetu
New awards - mõttetu
puhtalt minu arvamus.. ma ei maksaks never raha mingi paari relva pärast või laskemoona, või selle pärast et sul relv oleks teist värvi..wtf:D mapid aga teine asi..
See on fännidele tehtud. Põhimõttelist mappack, kuhu on lisatud BF2 relvad ja masinad.
For those who do not pre-order Battlefield 3, the Back To Karkand DLC will be available one month after the release of Battlefield 3 and is expected to retail at $10.
Tänud, siis zpsy käest 16.2€ standard + hiljem 10$ B2K odavam kui hetkene LE Ennast see muu tilulilu LEs ei huvita.
mingi euro v paar ? Ja see $10 on ennustus, mis ta tegelikult maksma hakkab, ei tea ju praegu.
Jah seda küll, aga saab hetkel odavama variandi võtta ning pärast mõelda kas ka B2K lisa võtta või mitte. Vähemalt ei tohiks tekkida olukorda et oh oleks võind kohe LE ikka ära võtta, sest hiljem kallimaks ei tohiks minna.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.