Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mrxx
Kreisi kasutaja

|
17.10.2011 11:27:07
|
|
|
Millal võiks paraneda levi Raplamaal Mahtra külas ja Jõgevamaal Sadukülas (seal tuleb tikutulega levi taga otsida, eriti kui telefon veel taskus on) mobiilsest andmesidest ei tasu üldse rääkida.
Telefoniga saab rääkida ainult õues ja teatud kohtades (levi puudub või on nii minimaalne, et kõne on väga katkendlik)
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
17.10.2011 11:27:11
|
|
|
Kiili alevist ca 1km edela suunas on ka natuke kehvavõitu 3,5G levi. Välist antenni pole veel jõudnud katsetada, kuid netipulgaga väga kiiret ühendust ei saa. Praegused kiirused on jäänud alla 1M/sec.
Kas väline antenn võiks teha asja paremaks või peaks vaatama mõne muu operaatori poole?
_________________ The sh*t has hit the fan. |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 11:28:16
|
|
|
d3t kirjutas: |
Vanalinnas on 3G leviprobleemid Vene tänaval (suhtelist nõrgake teine)
Vanalinnas Nimeta Baaris ja Põrgus pole Elisal üldse levi (ei 2G ega 3G).
Vanalinna Suur Karju St. Patricus pole 3G levi
Bussiga 16 Viru keskuse eest sõitu alustades ja kuni tagasi Estonia ette jõudmiseni oleval ringil on 3G levi väga katkendlik
Millal võib oodata Mobiil-ID lahenduse paremat lahendust? Kui pole kursis millega jutt on siis: http://toompark.pri.ee/aarne/elisa-mobiil-id-tootab-valesti/
Miks ei ole ühtegi Windows Phone ärikliendi pakkumistes?
Millal võib Elisalt oodata Visual Voicemail teenust?
Kas on oodata kodujaama laadset lahendust? Nt. neile kel puudub praegu korralik 3G levi kodus võimalus ühendada Elisa purk lihtsalt netikaabli külge ning nautida kodus ja koduões tugevat Elisa 3G levi? |
Konkreetsete küsitud baaride siselevi olukorra kohta pole võimalik ilma seda täiendavalt kontrollimata kommenteerida, kuid selge on see, et arvestsades vanalinna hoonete tihedat paiknemist ja nende seinte paksust, siis esineb vanalinnas kindlasti nõrga siseleviga hooneid.
Mobiil-ID lahendus: Oleme antud teemaga kursis ning plaanime olukorda muuta. Tegemist on mahuka uuendusega, seega hetkel ei oska veel paraku konkreetset tähtaega öelda. See eeldab uue SIM-kaardi rakenduse loomist ning uute SIM-kaartide tootmist ja testimist.
Visual Voicemail teenus: Praegu ei ole Elisa taolise teenuse pakkumist veel kaalunud.
Kodujaama laadne lahendus: Kodujaama laadset teenust Elisa ei paku aga nõrga 3G siselevi parandamiseks soovitame kasutada esmalt modemi viimist USB-pikendusjuhtmega arvutist eemale parema leviga kohta ja kui see ei aita, siis soovitame kasutada välise antenni paigaldamist, mis võimaldab juba levitingimusi rohkem parandada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 11:30:26
|
|
|
guardv kirjutas: |
Tere,
Kuna Elisa muudab oma jäärapäist seisukohta ja suudab areneda niikaugele, et oleks võimalik kõnekaarti muuta lepinguliseks ja vastupidi? Ootaks siis ka konkreetseid daatumeid.
Tänud! |
Lahenduse väljatöötamine on Elisa arendusprojetide nimekirjas ning loodame, et saab lähiajal senisest kõrgema prioriteedi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 11:35:21
|
|
|
time123 kirjutas: |
Tere! Miks teeb Elisa nii vägevat promotööd, ja otsib endale uusi kliente, kui
* klienditeenindus ei suuda tegeleda klientide probleemidega mõistliku aja jooksul, olen ise kahele probleemile ca 2 kuud vastust oodanud juba.
* Tallinna kesklinnas on tipptundidel mobiilne internet perioodiliselt koomas ja aeglane, klienditoest öeldakse korduvalt, et ma prooviks hiljem veel, moka otsast venitatakse ka välja, et võrk on ülekoormatud. |
1. Reeglina vastatakse klientidele kuni kahe nädala jooksul. Juhul kui on tegemist tehnilise probleemiga ning probleemi lahendamisega läheb kauem aega, siis antakse kliendile sellest teada. Kui vastuse saamine võttis 2 kuud aega, siis sooviksin teada üksikasju. Palun saatke need e-posti aadressile marika.raiski@elisa.ee
2. Kliendibaasi kiirest kasvust tingitud võrgu koormatuse jälgimine ja täiendavate mahtude lisamine võrku on Elisas igapäevaselt kõrgendatud tähelepanu vajavate tegevuste hulgas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 11:44:27
|
|
|
Batukhan kirjutas: |
kami kirjutas: |
Kuidas tuleb Elisa toime kliendibaasi kiire kasvuga? Sageli kurdetakse foorumites võrgu koormatuse üle, seega kas infrastruktuuri agressiivsem väljaehitamine on Elisas aktuaalne teema?
iPhone - te olete Facebookis öelnud, et läbirääkimised Apple'ga on käimas. Millal võib oodata täpsemat informatsiooni (ei oma tähtsust, kas see on positiivse alatooniga)?
Täheldatud nõrk 2G levi: Liiva tänav Rahumäel, Sõlme tänav Hiiul, Tuksi küla (Noarootsi vald). |
+1 sellele küsimusele.
Väga vajalik küsimus, sest kõigil teenusepakkujatel on võrgukoormatus probleem. Tehnilise Järelvalve Ameti juuni kuus tehtud uuringu kohaselt on kõigil kolmel (EMT, Elisa, Tele2) mobiilse andmeside kiirus 2 ja 3 mbit/s vahel. Millal jõutakse nende "teoreetiliste" kiirusteni, mida lubatakse netipulga ostjatele? Kas 4G võrguga kordub sama, et lubatakse kümneid megabitte, kuid reaalsuses saab kätte vaevu ühe?
P.S.
Mihkel^^ kirjutas: |
kui mul on 7,2mb/s internetipulk, ja ma saan sellest maksimum 0.8mb/s kätte, kas ma saan mingi odavama paketi vastu ära vahetada või misasja? mul leping hetkel aastane.. aga siin ei saa üle 0.8mb/s kätte |
Kas sa räägid megabittidest või megabaitidest? Sest 1 megabait = 8 megabitti. Seega sinu 7.2 megabitti/s oleks 0.9 megabaiti/s |
+1 küsimuse vastus: Elisa on vähemalt viimase aasta jooksul rääkinud sellest, et 3,5G levialade kiirus jääb vahemikku 2-7 Mbit/s ning need ongi reaalsed kiirused, mida 3,5G võrk võimaldab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
revo1
HV kasutaja

|
17.10.2011 11:44:29
|
|
|
Tervist!
Selline küsimus, et rääkisite, et Võrumaal on 3.5G siis nt Võrumaa/Lasva vald/Otsa küla/Heki -s pole. vähemalt teie kaart ei näita. Samas 50 meetrit lepassaare poole on 3.5G olemas. Samuti 200 meetrit lasva poole on 3.5G olemas. Pean tõesti istuma siis 2-e tugijaama vahel, või pole uusi 3.5G jaamu veel kaardile märgitud?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
georg
HV vaatleja
|
17.10.2011 11:46:11
|
|
|
Millal kaob võrkudes GSM-tugi ja kuidas pärast seda asutakse kõnesid maksustama?
Kas selleks peab seadmes olema kõneaega arvestada oskav programm?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 11:47:11
|
|
|
kui mul on 7,2mb/s internetipulk, ja ma saan sellest maksimum 0.8mb/s kätte, kas ma saan mingi odavama paketi vastu ära vahetada või misasja? mul leping hetkel aastane.. aga siin ei saa üle 0.8mb/s kätte
asukoht on siis NÕO, ehk tartust ligi 15 km, peaks ikka midagi head olema, aga ei.. |
Nõo 3G tugijaamas esineb paljude üheaegsete Mint kasutajate tõttu ülekoormust ja juhul kui ei ole tegemist nõrga leviga, siis võib kiirus seetõttu olla tavapärasest madalam. Nõo tugijaamale täiendava mahu lisamine on Elisal juba võetud plaanidesse ja teostatakse esimesel võimalusel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 11:50:05
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Tere
Kas Tapal ambla mnt ääres ( raudtee kõrval) on elisa mast ja kui on, siis kas see 3G mast?
Emt hakkab vaikselt yle viskama oma kehva 3G leviga seal kandis |
Jah, Tapal Ambla maantee ääres olev mast kuulub Elisale ning sinna on paigaldatud nii 2G kui 3G toega seadmed.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 11:51:35
|
|
|
Batukhan kirjutas: |
kami kirjutas: |
Kuidas tuleb Elisa toime kliendibaasi kiire kasvuga? Sageli kurdetakse foorumites võrgu koormatuse üle, seega kas infrastruktuuri agressiivsem väljaehitamine on Elisas aktuaalne teema?
iPhone - te olete Facebookis öelnud, et läbirääkimised Apple'ga on käimas. Millal võib oodata täpsemat informatsiooni (ei oma tähtsust, kas see on positiivse alatooniga)?
Täheldatud nõrk 2G levi: Liiva tänav Rahumäel, Sõlme tänav Hiiul, Tuksi küla (Noarootsi vald). |
+1 sellele küsimusele.
Väga vajalik küsimus, sest kõigil teenusepakkujatel on võrgukoormatus probleem. Tehnilise Järelvalve Ameti juuni kuus tehtud uuringu kohaselt on kõigil kolmel (EMT, Elisa, Tele2) mobiilse andmeside kiirus 2 ja 3 mbit/s vahel. Millal jõutakse nende "teoreetiliste" kiirusteni, mida lubatakse netipulga ostjatele? Kas 4G võrguga kordub sama, et lubatakse kümneid megabitte, kuid reaalsuses saab kätte vaevu ühe?
P.S.
kui mul on 7,2mb/s internetipulk, ja ma saan sellest maksimum 0.8mb/s kätte, kas ma saan mingi odavama paketi vastu ära vahetada või misasja? mul leping hetkel aastane.. aga siin ei saa üle 0.8mb/s kätte |
Kas sa räägid megabittidest või megabaitidest? Sest 1 megabait = 8 megabitti. Seega sinu 7.2 megabitti/s oleks 0.9 megabaiti/s |
Vastus küsimusele: täheldatud nõrk 2G levi: Rahumäe piirkonna nõrga siselevi olemasolu probleem on meile teada ning seal otsime aktiivselt võimalust piirkonna levi parandamiseks. Nõmmel Sõlme tänava piirkonnas ja Noarootsis Tuksis on leviolud paremad ja nende puhul ei ole hetkel levi parandamist planeerimisel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 11:53:29
|
|
|
Kellykai kirjutas: |
Põhja-Tallinnas Koplis on 3G ja 3.5G levi suvest (sellest ajast kui ma klient olen) saadik väga katkendlik,millal korda tehakse? mobiilne internet. |
Põhja-Tallinn ja Kopli on väga lai piirkond. Probleemi täpsemaks selgitamiseks palume teil anda Elisa klienditeenindusele teada täpne asukoht koos probleemi kirjeldusega: info@elisa.ee
|
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 11:57:04
|
|
|
Firefly kirjutas: |
Kuna saab Nutikas paketiga ka välismaal olles tasuta andmesidet kasutada? |
Hinnatase sõltub väga palju sellest, mis hinda küsivad Elisa roamingpartnerid. Aktiivsed läbirääkimised käivad ning kui tekivad võimalused, siis alandame hindasid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
17.10.2011 11:57:06
|
|
|
Kas Elisa Eesti esindused ka iPhone müüma hakkavad?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 11:59:37
|
|
|
Mul on üks mure veel tekkinud. Iga umbes kolmas saadetud SMS ütleb "Failed" ja ma pean selle uuesti saatma. Seda on juhtunud erinevates Tartu piirkondades ja android 2.3.3 mobiiliga. |
1. Mobiiltelefonile teha Restart
2. Kontrollida SMSC-keskuse numbrit
Kui need tegevused ei aita, siis pöörduge palun Elisa klienditeenindusse info@elisa.ee ning andke rikkest täpne ülevaade koos kuupäevade ja kellaegadega. Kas sõnumite saatmine ebaõnnestub kindlas piirkonnas?
See tundub olevat mobiiltelefoni tarkvaraline mure. St see SMS-i rakendus, mida te kasutate võib-olla sisemise turvapiiranguga, et „ära saada rohkem kui x-sõnumist koosnevat sõnumit“ või „ära saada rohkem kui N-arv sõnumeid x-perioodi jooksul“.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
17.10.2011 12:00:50
|
|
|
Võrguspets kirjutas: |
Kodujaama laadne lahendus: Kodujaama laadset teenust Elisa ei paku aga nõrga 3G siselevi parandamiseks soovitame kasutada esmalt modemi viimist USB-pikendusjuhtmega arvutist eemale parema leviga kohta ja kui see ei aita, siis soovitame kasutada välise antenni paigaldamist, mis võimaldab juba levitingimusi rohkem parandada. |
Kuidas sa telefonile ühendad külge välise antenni? Nt. Pirita Kosel pole teie sõnul midagi teha võimalik tänu majade katuste peegeldusele. Seal oleks kodujaama lahendus väga hea viis sellest probleemist mööda hiilida. Tüdinenud olen sellest, et saan oma kõnedest kõnepostkasti kaudu teada (osades tubades on levi, osades pole). Ameerikas on AT&T nt. kodujaamade pakkumisega väga helde (tähtajaline leping, ühenda suvalise internetikaabliga külge ja probleem lahendatud). Elisas on räägitud mulle ka kohalikust jaamast nt. mõne elektriposti külge kuid jutuks see ka jäänud on.
Konkreetsete küsitud baaride siselevi olukorra kohta pole võimalik ilma seda täiendavalt kontrollimata kommenteerida, kuid selge on see, et arvestsades vanalinna hoonete tihedat paiknemist ja nende seinte paksust, siis esineb vanalinnas kindlasti nõrga siseleviga hooneid. |
Probleem on esinenud aastaid ning sellest on korduvalt ka teaviatud. Nüüd tuleb välja, et probleemiga pole isegi tegeletud mitte?
Visual Voicemail teenus: Praegu ei ole Elisa taolise teenuse pakkumist veel kaalunud. |
Kaalutud pole (ja teades kui kiirelt uued asjad liiguvad) siis ilmselt pole ka lähiaastatel inimliku kõnepostkasti oodata?
d3t kirjutas: |
Bussiga 16 Viru keskuse eest sõitu alustades ja kuni tagasi Estonia ette jõudmiseni oleval ringil on 3G levi väga katkendlik
Miks ei ole ühtegi Windows Phone ärikliendi pakkumistes? |
Küsimustele on endiselt vastamata.
Esitaks nüüd ka veel lisaküsimuse. Nimelt on paljud Elisa teenused ligipääsetavad vaid WAP ühenduse kaudu. Paraku enamus telefone mis praegu müügil on seda ei toeta (või ei saa teised teenused telefonis interneti kasutada kui sellele ühenduspunktile ühendus üle viia). Miks ei võiks antud teenused üle viia siis nt. Mobiil-ID kaudu autentimise peale?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 12:01:17
|
|
|
lightbluefox kirjutas: |
Millal on loota, et SMS teenuse hind langeb? Arvestades praegust MB hinda, tundub 160 tähemärgi edastamine röögatu röövimine, arvestades ka olematut koormust võrgule. |
Elisa on juba aastaid pakkunud turu kõige odavamat SMSi hinda. Hetkel on meil enamustes kõnepakettides SMS-i hinnaks 6 senti ja Nutipakettides saab lausa 100 SMS-i saata tasuta ja piiramatutes pakettides piiramatult tasuta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 12:07:27
|
|
|
geimervana kirjutas: |
Mingi digitv asi ka kunagi välja tuleb? |
Tänase tehnoloogia puhul on kvaliteetse digi-TV teenuse pakkumine mõeldav ikkagi vaid kaabelinterneti kaudu. Üle mobiilse interneti pole hetkel veel võimalik kvaliteetset TV-teenust pakkuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 12:11:31
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Tere.
1. Millal hakkab Elisa arendama "kuni 42 megabitti" kiirusega HSPA+ võrku, praeguse, "kuni 21 megabitti" kiirusega HSPA+ võrgu asemel.
2. Millal suurendatakse HSPA+ toega modemite ja ruuterite artiklite müügiarvu. Praegu on HSPA+ tugi vist olemas ainult paaril müügiloleval USB-modemil ja puuduvad müügilt üldse HSPA+ toega ruuterid. |
1. Arendustööd HSPA+ DC(42Mbps) osas on käimas ning peatselt on selles osas oodata häid uudiseid Elisa poolt.
2. Modemite portfoolio koostamisel oleme lähtunud ennekõike heast kliendikogemusest - sinna on põhjalike testide ja aastatepikkuse kogemuse põhjal välja sõelutud kvaliteetsed ja töökindlad Huawei modemid. Kindlasti lisanduvad lähiajal HSPA+DC (42Mbps) teenuse lansseerimisega müügile uued ja kiiremad modemid. Paraku ruuterite areng on modemite omast pisut järel ning sinna lisanduvad uued kiirused väikese viitega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 12:14:50
|
|
|
wiinanina kirjutas: |
2010 aasta mais oli juba üks intervjuu.
Mul oli küsimusi selle kohta, kas Elisal on ka plaane mittemobiilse internetiga.
Vastustest sain aru, et on küll. Juba 2010 aastal pidi saama vasepaaril suuremaid kiirusi.
Nüüd poolteist aastat möödas.
Elisa erakliendi lehelt kadunud kõik viited traadiga internetile.
Kas Elisa on lõplikult loobunud mittemobiilse interneti ja sellel põhinevate teenuste (nagu näiteks televisiooniteenus) arendamisest ning uutele klientidele pakkumisest???? |
Elisa pakub jätkuvalt fiksvõrgul baseeruvat interneti püsiühenduse teenust äriklientidele. Olemasolevaid interneti püsiühendust kasutavaid erakliente teenindame jätkuvalt edasi, kuid uutele eraklientidele me antud teenust ei paku.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 12:19:53
|
|
|
AKE kirjutas: |
Sixten kirjutas: |
Ma imestasin, kui lugesin, et inimestel on siiamaani levi probleemid. Ise kasutan Diili ja pole vähemalt 3 aastat sellist jama olnud mitte kuskil.  |
hullult andekas ja asjakohane küsimus sul...
Kuna saab Nutikas paketiga ka välismaal olles tasuta andmesidet kasutada? |
miks sa seda Elisalt küsid, küsi parem nende välismaiste operaatorite käest, roamingutasud tulevad ikka sealtkandi telekomidelt.
jeesus188 kirjutas: |
Tere Kas Tapal ambla mnt ääres ( raudtee kõrval) on elisa mast ja kui on, siis kas see 3G mast?
Emt hakkab vaikselt yle viskama oma kehva 3G leviga seal kandis |
sa saad ise ka selle kindlaks teha - sisesta Elisa levialakaarti Ambla mnt Tapal ja näed, et 3,5G levisignaal on seal maksimaalne 5 pulka http://www.elisa.ee/et/Eraklient/mint-mobiilis/565/Kiirused-ja-leviala
Võta mõne sõbra telefon, mis Elisa võrgus ja tseki kohapeal järgi. Aga üldiselt jah, kaardiandmete põhjal see mast seal Ambla mnt ääres on 3,5g tugijaam.
A minu küs: kuidas lahendada leviprobleem kohas (Tallinnas Nõmmel, keskuses asuvast tugijaamast ca 500 m kaugusel, teise masti asukohta ma ei tea), mis jääb kahe masti levipiirkonna vahele? Probleem väljendub 3G nõrgas ja kohati puudulikus signaalis ning telefoni pendeldamises kahe tugijaama vahel. See probleem pärineb juba vähemalt 2005. aastast, arusaadavalt ei saa ühte tugijaamadest kuskile nihutama hakata, aga mida siis teha? Kui telefon otsustab poole kõne pealt end ümber lülitada teise tugijaama levisse, siis katkeb ka kõne. Aitäh vastuse eest!
|
Mobiilivõrgus peabki mobiiltelefon liikuma ühe tugijaama alt teise alla, et tagada pidev mobiilne kõneside. Loomulikult katkeda kõne ei tohi ning palun teavitage kõnede katkemisest Elisa klienditeenindust info@elisa.ee
|
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 12:22:37
|
|
|
K3ndu kirjutas: |
Kas Viasat pakub endiselt enda kuldklientidele tasuta Elisa MINT internetti vms? |
Jah, pakub küll.
|
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
17.10.2011 12:24:54
|
|
|
Olen mitmeid kordi Elisast uurinud kas ja kuna Tartu lähistel Rahingele tuleb võimalus traadiga interneti jaoks, lubatud on suvekeskpaika ning ka sept algust. Siiani pole mitte tuhkagi. Kuna võib tulla?
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
2 :: |
6 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Võrguspets
HV kasutaja

|
17.10.2011 12:26:20
|
|
|
_marek kirjutas: |
Miks peab ühe SIM kaardiga ühes telefonis kahte numbrit kasutades (topeltnumbri teenus) maksma topelt ka interneti kasutamise eest?
Kui valitud on ühele numbrile internetipakett ja makstes selle eest kuutasu, aga teisele numbrile internetipaketti mitte valida, siis netti kasutades tekib mahupõhise arvestuse järgi korralik arve numbrile, kuhu paketti valitud pole, mis siis et teise numbri eest makstakse juba ka internetipaketi tasu. |
Kuna klient kasutab kahte erinevat mobiilinumbrit, mis kumbki on erinevas paketis ning, kus mõlemas on kasutusel eraldi hinnaskeem. Seetõttu ongi tegemist kahe täiesti sõltumatu lahendusega, täpselt samamoodi nagu oleks tegemist kahe eraldi SIM-iga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
17.10.2011 12:32:14
|
|
|
_marek kirjutas: |
Miks peab ühe SIM kaardiga ühes telefonis kahte numbrit kasutades (topeltnumbri teenus) maksma topelt ka interneti kasutamise eest?
Kui valitud on ühele numbrile internetipakett ja makstes selle eest kuutasu, aga teisele numbrile internetipaketti mitte valida, siis netti kasutades tekib mahupõhise arvestuse järgi korralik arve numbrile, kuhu paketti valitud pole, mis siis et teise numbri eest makstakse juba ka internetipaketi tasu. |
Kuna klient kasutab kahte erinevat mobiilinumbrit, mis kumbki on erinevas paketis ning, kus mõlemas on kasutusel eraldi hinnaskeem. Seetõttu ongi tegemist kahe täiesti sõltumatu lahendusega, täpselt samamoodi nagu oleks tegemist kahe eraldi SIM-iga. |
On üks klient, kes soovib kasutada ühte teenust, ühe mobiiltelefoniga. Ajuvaba on selle eest topelt maksta. Kas tõesti muud lahendust pole? Kas oleks võimalik topeltnumbri puhul ühelt numbrilt näiteks andmeside ära keelata ning teisele numbrile jätta internetipakett? Kas sel juhul oleks võimalik topelt maksmist vältida?
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|