Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Google tuli välja oma sotsiaalvõrgustiku projektiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 20.09.2011 21:59:18 vasta tsitaadiga

korsten, tänane uudis:

tsitaat:
Anyone can sign up for Google+—no invitation required.
For the past 12 weeks we’ve been in field trial, and during that time we’ve listened and learned a great deal. We’re nowhere near done, but with the improvements we’ve made so far we’re ready to move from field trial to beta, and introduce our 100th feature: open signups. This way anyone can visit google.com/+, join the project and connect with the people they care about.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 16.10.2011 16:42:56 vasta tsitaadiga

Nice, g+'s nüüd ka hashtagide tugi. Võibolla juba pikemat aega kuid ma märkasin alles täha icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 16.10.2011 17:05:06 vasta tsitaadiga

D3ff kirjutas:
Drover kirjutas:
Ma ei saa sellest ikka veel aru , et miks mul peks olema 5. erinevas kohas kasutaja konto . Kas tõesti muud ei ole teha kui päevläbi oma kontosi vaadata ja kommida a.la "oi äge" jne. icon_rolleyes.gif

Aga ega sul ei peagi ju icon_rolleyes.gif
Sunniviisiliselt ei pea keegi kuskile endale mingit kontot tegema. Ja see, kui kuskil kellelgi mingi konto on, ei tähenda alati veel, et 24/7 seal passitakse ja teisi kommenteeritakse vms. Minu meelest on see iga inimese enda teha, kuidas, kui tihti ja mis eesmärkidel ta endale kontosid teeb ja neid kasutab. See, et inimestele seostub sotsiaalmeedia vaid kommenteerimise ja aja raiskamisega, on kinni eelkõige tema enda peas. Olgem ausad, sotsiaalmeedia ei ole ega pea olema ainult laikimine, sheerimine ja meeletus koguses auhinnamängudes osalemine - endiselt on säilinud suhtlemine ja kontakti hoidmine oma sõprade-tuttavatega. Okei, võib-olla pole kõigil vaja Internetti ja sotsiaalmeediat suhtluseks. Aga nagu ma juba ütlesin, on see kõigi enda valik, kuhu ja miks nad endale konto ja profiili loovad ja milleks neid kasutavad.

Tahaks kah lihtsat orkutit kasutada, aga see on väljasurnud paik, sest mitte keegi ei ole viimase kahe nädala jooksul seal mitte midagi teinud. Imelik vaadata tühja seina.

Facebookis on kõik, aga seal on jama kohutavalt palju. See on see, et kõik kohad on like nuppe täis ja esimese emotsiooniga sinna kohe klikitakse ja teised peavad seda jama nägema. Lisaks mida rohkem alla kerida, seda rohkem seda jama välja tuleb ja seda raskem on oma kõige lähedasemate inimeste uuendusi näha.

Samas ma ei arva, et Google peaks oma sotsiaalvõrgustikuga välja tulema. icon_sad.gif Mul on praegugi asjad täiesti kontrolli alt välja. Täna just tuli netlogist teade, et mulle on kutse. Võtsin kutse vastu, valisin inimese sõbraks, kuid siis järsku tahtis Facebooki kontot, et sellega sisse logiksin. Seal oli ka yahoo, gmail jms ning mul ei olnud õrna aimugi, millisel lehel ma netlogis registreerisin. Seejärel lugesin järgmist kutset, kus keegi teine tahtis sõbraks saada ja siis uurisin netlogi lehte natukene lähemalt ja selgus, et ma olengi sisse logitud (automaatne sisselogimine arvatavasti). Avastasin, et esimesena lisatud sõber oli siiski sõbraks vastu võetud, kuigi mingit sisselogimist tahtis.

Ükskord tahtsin youtubesse uue konto teha (õigemini vana ära muuta), aga kuna vana muuta ei saanud, siis registreerisin uue konto uue meiliaadressiga. Siis aga selgus, et mul oli google kontosse registreeritud 2 alternatiivsed meiliaadressi ning uus youtube konto tuli automaatselt endise nimega.

Tuleks luua mingi ülemaailma organisatsioon, mis keelaks andmete kontrollimatu jagamise ja kontode ühendamise. Eelistaksin Youtubesse logida sisse youtube kasutajaga ning Googlesse google omaga. Kui ma ei viitsi paroole tippida, siis võin ise vabatahtlikult kasutada automaatset sisselogimist.

Või olen ise juba nii vana, et enam ei suuda ajaga kaasas käia ... icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 16.10.2011 17:06:36 vasta tsitaadiga

YT on google'i oma. Pole siis mingi ime kui kasutajanimed jagatud on.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 16.10.2011 17:08:26 vasta tsitaadiga

Ho Ho, täpselt! Kõik kuulub kõigile ja kõik firmad liituvad.
tagasi üles
kalluka
Kreisi kasutaja

sõnum 16.10.2011 17:10:13 vasta tsitaadiga

Kas Orkut oli ka Google oma kui ma ei eksi? See oli ka omal ajal väga popp kui inimesed ratest üle kolisid, siis plahvatas Facebook, ehk varsti kolivad inimesed Google+ ka üle icon_smile.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 12
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 16.10.2011 17:12:31 vasta tsitaadiga

G+ on natuke liiga tagasihoidlik, et keskmine FB kasutaja sinna üles koliks icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.10.2011 17:26:22 vasta tsitaadiga

No küll Farmi Villu mäng sinna tehakse, siis saab kasutajaid kohe juurde
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 16.10.2011 17:28:54 vasta tsitaadiga

Õnneks mul väga palju sõpru facebookis ei ole, aga mõned korrad ikka tuli meilile kiri, et kas ma lambaid ei taha osta.
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 16.10.2011 17:38:47 vasta tsitaadiga

Mul oli FB-s neid ikka korralikult, aga paar nädalat tagasi kustutasin FB ära ja palju rahulikum on icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 17.10.2011 00:14:19 vasta tsitaadiga

google+ on lahja. salaarmastust ära arvata ei suuda kuigi vihjeid on googlebot'ile antud. pakutakse hoopis neid kontakte keda üldse ei tunne ega tea.

FB on teine samasugune. pakub hirmsa hulga isikuid, keda võiksin tunda kuid kes ei paku huvi. Huvipakkuvaid kontakte peab otsima ja kui leitud ning proovitud ühendust võtta, kaob inimene nagu vits vette. otsing enam ei näita.
tagasi üles
-Koppel-
Kreisi kasutaja
-Koppel-

sõnum 17.10.2011 11:20:35 vasta tsitaadiga

Pakkuge inimesi, keda oleks huvitav Google plus kaudu jälgida. Ideaalis võiks olla tegu eestlastega.

Sõprusringkonnas Google plus veel eriti populaarne ei ole ning huvitava seal jagamine ei jõua paljude sõpradeni ning peab paralleelselt ka e-mailidele mõned huvitavad youtube lingid vms saatma.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 17.10.2011 11:51:09 vasta tsitaadiga

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao1OX3UN25EvdHRWR3lwWXQ0a0RhWnFuWml5RnJHdkE&hl=en_US#gid=0
Posu "ringe" kõikvõimaliku temaatikaga, midagi meelepärast peaks ikka leidma sealt.

Enda jälgimises kaasmaalasi eriti pole kui sõbrad-tuttavad välja arvata

tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 17.10.2011 11:56:39 vasta tsitaadiga

-Koppel-, kirjuta seal otsingusse eesti/estonia või siis mõningaid maakeelseid märksõnu ja leiab niimoodi ka ühtkomateist, et otsa peale saada. Edasi vaata keda need inimesed oma ringides hoiavad jne. Kuigi aktiivseid eestlaseid on muidugi suht vähe.
tagasi üles
Priidik199
HV kasutaja
Priidik199

sõnum 18.10.2011 18:29:04 vasta tsitaadiga

Minule aga pakub palju rõõmu Androidi G+ rakendus. Väga mõnus kasutada ja fotode jagamine on ülimõnus. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 21.10.2011 11:56:33 vasta tsitaadiga

G+ enam ei nõua päris nimede kasutust: https://www.eff.org/deeplinks/2011/10/victory-google-surrenders-nymwars
tagasi üles
masterx
HV veteran
masterx

sõnum 21.10.2011 12:06:07 vasta tsitaadiga

Ise olen facebookiga rahul ja pole üldse viitsinud uurida mida see G+ endast kujutab. (kuigi facebookis mõned agarad postitavad seinale, et midagi uut ja erakordest on tulnud) Hetkel tundub suht mõttetu liituda, jälle natuke erineva keskonnaga, mille põhi eesmärk on pmst sama icon_cool.gif (võib-olla paari aasta pärast räägin teist juttu)

viimati muutis masterx 21.10.2011 12:11:03, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 164
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 21.10.2011 12:08:12 vasta tsitaadiga

masterx kirjutas:
mille põhi eesmärk on ikka sama
Vaadates kuivõrd kardinaalselt erinev info liigub G+ ja FB's siis ma ei julgeks väita, et tegu oleks sama eesmärgiga keskkondadega
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 21.10.2011 12:10:19 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
masterx kirjutas:
Vaadates kuivõrd kardinaalselt erinev info liigub G+ ja FB's siis ma ei julgeks väita, et tegu oleks sama eesmärgiga keskkondadega

+1 icon_biggrin.gif

Minu jaoks on g+ ja FB küll täiesti erinevad asjad ja täidavad üsnagi erinevaid funktsioone.

tagasi üles
masterx
HV veteran
masterx

sõnum 21.10.2011 12:38:02 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
masterx kirjutas:

+1 icon_biggrin.gif

Minu jaoks on g+ ja FB küll täiesti erinevad asjad ja täidavad üsnagi erinevaid funktsioone.

Ilmselt peitub iva selles, et pole tolle keskonnaga tuttav icon_biggrin.gif Erineb kardinaalselt, pilte ei jagata, suhtlust ei toimu ja sõprade toimuvast ülevaade puudub sellisel moel nagu facebookis. Tuleb vist oma sõnad ära süüa ja minna uurima mis kohaga tegu icon_razz.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 21.10.2011 12:40:23 vasta tsitaadiga

masterx kirjutas:
Erineb kardinaalselt, pilte ei jagata, suhtlust ei toimu ja sõprade toimuvast ülevaade puudub sellisel moel nagu facebookis.
Eh? Pilte jagatakse oluliselt rohkem ning suhtlus käib märksa kõrgemal tasemel, kui status updatede ja küsimuste üle ilkumine. Vast ainult jah niipalju on, et enamasti rahvas seal ei räägi eriti et läksid nüüd kusagile baari või läbule vaid ikka midagi mõistlikumat icon_smile.gif
tagasi üles
masterx
HV veteran
masterx

sõnum 21.10.2011 13:23:45 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
masterx kirjutas:
Erineb kardinaalselt, pilte ei jagata, suhtlust ei toimu ja sõprade toimuvast ülevaade puudub sellisel moel nagu facebookis.
Eh? Pilte jagatakse oluliselt rohkem ning suhtlus käib märksa kõrgemal tasemel, kui status updatede ja küsimuste üle ilkumine. Vast ainult jah niipalju on, et enamasti rahvas seal ei räägi eriti et läksid nüüd kusagile baari või läbule vaid ikka midagi mõistlikumat icon_smile.gif
Lõpuks jõuame ikka mu algse postituse juurde tagasi, aga lihtsalt G+ aretatakse mõistlikumaid diskusioone, nagu aru saan, ometi inimesed peaks samad olema (põgenikud facebookist) icon_wink.gif Täna huvi pärast külastasin orkuti ja uskumatu mõni lisab pilte veel sinna icon_biggrin.gif
tagasi üles
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 21.10.2011 15:12:25 vasta tsitaadiga

masterx kirjutas:
ometi inimesed peaks samad olema (põgenikud facebookist) icon_wink.gif
Hetkel kindlasti ei ole seal facebooki põgenikud. Pigem ikka põhjus selles, et seal on varajased katsetajad, kes on enamasti ka inimesed, kellel on rohkem öelda kui "Vaadake, ma pildistasin seent!". icon_smile.gif
tagasi üles
Anna tooli

sõnum 02.02.2012 00:20:49 vasta tsitaadiga

Google+ Passes 100 Million Users
https://plus.google.com/117388252776312694644/posts/9zr9iwmN4XL

--
Eestlasi sh. 64-tuhande ringis
http://www.plusdemographics.com/country_report.php?cid=Estonia

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Google tuli välja oma sotsiaalvõrgustiku projektiga mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.