Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Speedlink Xanthos märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
K3ndu
HV Guru
K3ndu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.10.2011 11:41:49 Ülevaade: Speedlink Xanthos vasta tsitaadiga

Esmalt tänan ma Speedlink'i kes varustas mind selle ülevaate eksemplariga. Speedlink Xanthos on uued kõrvaklapid Speedlink'ilt mida tutvustati 2011 aasta septembris. Tegemist on stereo kõrvaklappidega ja eelkõige on need suunatud mänguritele, toetatud on nii arvuti, Xbox 360 kui ka Playstation 3.

Speedlink Xanthos
Koduleht

Funktsioonid:

• Gaming headset for the PS3®, Xbox 360® and PC
  • For voice chat and gutsy gaming sound
  • Crystal-clear stereo sound with deep bass and crisp trebles
  • Rugged, fold-away microphone for clear voice chat
  • In-line remote for convenient volume adjustment plus microphone muting
  • Stylish design with atmospheric LED lighting
  • Maximum comfort thanks to the flexible headband and soft padding
  • Lightweight at just 310g
  • Driverless installation
  • 3m cable for ultimate freedom

Andmed:

Kõrvaklapid:

• Sagedusala: 20 Hz~20.000 kHz
  • Takistus: 32 Ω
  • Tundlikkus 1kHz: 117 dB ± 4 dB

Mikrofon:

• Sagedusala: 100Hz~10KHz
  • Tundlikkus: -54 dB ± 3 dB
  • Takistus: 2,2 KΩ

Üldine:

• Ühendused: 1 x 3.5mm, 1 x USBm 1 x RCA, 1 x 2.5mm
  • Kaabli pikkus:
    Audio: 3m
    Cinch/RCA: 0.5m
    2.5mm: 1m
  • Kaal: 310g

Süsteemi nõuded:

• Playstation 3 või Xbox 360
  • PC või Mac millel on vaba USB pesa ja mis annab välja vähemalt 500 mA

Pakend ja pakendi sisu:

Pakend on suhteliselt tavaline ja värviskeem on ka samasugune nagu Speedlink'il tavaliselt on kombeks. Esiküljelt loeb kohe välja, et toetatud on nii PC, Xbox 360 kui ka Playstation 3. Lisaks on pakendi alumises ääres palju erinevaid väikseid pildikesi mis seletavad ära, mis head nendel kõrvaklappidel on. Lisaks on pakendi peal veel kõrvaklappidest ja juhtpuldist pilt, kuid läbi pakendi on natukene näha ka kõrvaklappe poolikult.

Tagumisel küljel on veel 12 erinevas keeles kirjas lühikirjeldused kõrvaklappide kohta, kuid nagu firmadel tavaks ikka, ei ole taga kirjas eesti keelset kirjeldust. Tagant leiab veel andmete tulba mida ei leia isegi kodulehelt vaid ainult pakendilt endalt, ja lisaks on ära toodud ka ühendused mis nendel kõrvaklappidel on. Ühenduste osas on küll kohe juba alguses kiidusõnad kuna just väga paljudel kõrvaklappidel pole kaasas nii palju erinevaid ühendustüüpe kui nendel kõrvaklappidel on.

Võttes pakendist kõrvaklapid välja tulevad need koos plastmassiga mille peal need seisavad. Nagu ka pildilt näha tuleb kõrvaklappidega päris suur juhtmemäsu kaasa, kuid see on natukene petlik kuna seal kilekoti pauna sees on ka need ühendused mida sa ei kasuta üheaegselt, ehk siis 2.5 mm ühendus ja RCA ühendused.

Üleval on mul juba ka ära mainitud mis kõrvaklappidega lisaks veel kaasa tuleb kuid siin on nüüd ka pilt. Kaasa tuleb siis kasutusjuhend mis on jälle väga paljudes erinevates keeltes, ja lisaks on veel kaasas ka RCA ühendused ja 2.5 mm ühendus.

Speedlink Xanthos:

Pildil on nüüd Speedlink Xanthos suures plaanis ja ma ütleks, et need kõrvaklapid on tavalisest natukene teise kujuga, et nendel ei ole selline väga ümar kaar mis pea pealt läbi läheb vaid on rohkem selline madal kaar mis on teistest erinev natukene. Kes pole ülevalt andmeid lugenud siis, kõrvaklappide takistuseks on 32 Ω mis võrreldes Roccat Kulo klappidega on peaaegu, et poole vähem. Tundlikuse poole pealt on nendel kõrvaklappidel 117 dB ± 4 dB ja mis tähendab, et tundlikus on nendel kõrvaklappidel jällegi suurem kui Roccat Kulo'l mille tundlikkus on 102 db. Sagedusala mida need kõrvaklapid mängivad on 20 Hz kuni 20000 kHz mis on sama mis Roccat Kulo'l ja siin mingit erinevust seega pole. Kõrvaklapid ise kaaluvad 310 g ja seega on nad peaaegu, et poole raskemad, kuid minu arvates ei tundu need kõrvaklapid kohe mitte rasked vaid endiselt väga kerged. Kõrvaklapid on ise üleni msuta värvi ja mingit teist värvivalikut ei ole. Mis mind muretsema paneb asja juures, on see, et need kõrvaklapid ei ole just väga kõrgest hinnaklassist ja seega tekitab mulle muret nende kõrvaklappide vastupidavus, kui Roccat Kulo'l oli klappide sees alumiinium või selline, et peaks kauem vastu. Siis need klapid on ainult plastmassist ja seega nende konstruktsioon ei ole just kõige tugevam.

See osa nende kõrvaklappide puhul on peaaegu, et üks mu lemmikuid, kuna kui kõrvaklapid pähe panna on need väga mugavad. Ja võrreldes Roccat Kulo'ga on hoopis mugavamad ja ei aja natukene aega kandes kõrvu valutama. Samuti on need padjad keeratavad ja seega kui kellelgi on kõrvad teistsuguse nurga all, saab ta neid reguleerida vastavalt oma kõrvade asetusele.

Nagu tavaks ikka klappidel, on võimalik ka neid kõrvaklappe reguleerida vastavalt oma soovile. Mõlemad pooled on reguleeritavad ja kokku on 14 reguleeritavus astet mis peaks olema piisav, et igaüks saaks oma klapid reguleeritud vastavalt pea suurusele.

Siit on näha ka nende kõrvaklappide kaar millest ma ennem rääkisin, et nad ei ole sellise väga suure kaarega, vaid madala kaarega. Nagu ka pildilt näha on ka pehmendus küljes ja, et kui kõrvaklapid pähe paned ei hakkaks plastmass pead hõõruma. Mis jälle muret tekitav asja juures on see, et selle pehmenduse pealmine nahkosa tundub olevat väga õhukene ja kui tükk aega neid kanda kaldun ma arvama, et see kulub ära. Kuid peab kiitma selle koha pealt, et nendel üldse pehmendus on kuna kõikidel kõrvaklappidel pole pehmendust sellises kohas.

Sellised näevad kõrvadklapid välja mõlemast küljest, ühel küljel on ka mikrofon mille saab üles ja alla lükata. Kuid nendel sellist süsteemi pole, et kui üles lükkad siis mikrofon enam ei salvesta ja see eest on kõrvaklapi juhtme küljes juhtpult, kust saab mute nuppu panna, et mikrofon enam heli ei edastaks. Sellel poolel kus on küljes ka mikrofon tuleb alt välja ka juhe ja seega on see vasakul pool mis on igati loogiline, et see sealt poolt välja tuleb. Kõrvaklappide otste peale on ära ka märgitud mis on parem pool ja missugune vasak pool ja peal on kirjas veel ka, et tegu on stereo kõrvaklappidega.

Nagu ka Speedlink ise juba mainis on nendel kõrvaklappidel ka LED tuled ja kummalgi pool põleb sinine valgustus kui oled kõrvaklapid USB pessa ära ühendanud. Siinkohal on veel üks hea asi see, et 3.5 mm pessa ei peagi midagi ühendama, kuna kõrvaklappidel on endal helikaart ja külge tuleb ühendada vaid USB ühendus ja heli hakkabki mängima. Kellele ei meeldi LED tuled siis pean kurvastusega ütlema, et neid ei saa kuidagi välja lülitada ja ainuke viis, on see, et nad ei põle siis kui kasutada teist ühendust kui USB ühendus. Mis minu arvates oleks veel võinud muuta, oleks olnud see, et need tuled võiksid vilkuda mismoodi muusika mängib, kuid ilmselt mingil põhjusel pole seda tahetud teha või oleks see hinnale palju juurde pannud.

Mikrofonist mainisin ma juba ka ennem, kuid nüüd võib sellest natukene lähemalt rääkida. Mikrofon käib ülalt alla mis on enamus kõrvaklappidel millel on mikrofon küljes, juhtpult mis kõrvaklapi juhtme küljes, on võimalik sealt mikrofon ära vaigistada ühe nupu vajutusega kui selleks on vajadust. Ja kui tahad, et uuesti laseks sinu räägitut läbi on võimalik see ühe nupuvajutusega jälle maha võtta. Rääkides mikrofoni andmetest, siis takistus on neil 2.2 kΩ, tundlikkus on mikrofonil -54 db ± 3 dB ja salvestab ta heli ainult vahemikus 100 Hz kuni 10 kHz mis on päris kehvavõitu. Kuid mikrofoniga ma olen väga rahul, kuna suudab väga hästi eristada heli mis peaks jõudma mikrofoni ja seda heli mis ei peaks. Kui taustal midagi mängib, ei jõua taustamüra eriti mikrofoni ja seejuures ei sega see sinu rääkimist. Mikrofon ise on plastmassist ja painduvuse osas ei taha ta eriti üldse painduda. Võrreldes Roccat Kulo'ga on siinkohal nendel veel edasi areneda, kuna Roccat Kulo mikrofoni sai päris korralikult painutada suu poole rohkem.

Kõrvaklappide peale on kirjutatud ka firma nimi ehk Speedlink mis aitab neid kõrvaklappe ära tuvastada. Lisaks oli külje peal ka Speedlink nimi mis põles sinist värvi ja kui minna kuskile LAN party'le, teeb see kindlasti nendele reklaami, et see tuli põleb seal, kuna just paljudel kõrvaklappidel pole tulesi küljes.

Kahel pildil on näha juhtpulti millest ma olen juba tükk aega rääkinud ja mis asetseb kõrvaklappide juhtme küljes. Juhtpult ise asetseb kuskil 30 cm kõrvaklapidest eemal juhtme küljes ja seepärast tuleb see juhtpult kuskile kinnitada, selle peale on ka mõeldud ja juhtpuldi taga on kinnitus, et saaks selle kinnitada kas kuskile pükste külg või särgi külge. Nagu ka varem juba mainisin on juhtpuldil suur nupp kust saab mikrofoni vaigistada, kuid lisaks on veel juhtpuldi küljes ka volume nupp, kust saab reguleerida seda kui valjult kõrvaklapid muusikat mängivad. Ja teisel pool on edasi tagasi lükatav nupp, kuna juhtpuldil on üks juhe kohe alguses küljes ja teine pesa kuhu saab 2.5 mm ühenduse külge panna. Siis selle jaoks on tehtud nupp, et kui tahad, et muusika läheks 2.5 mm juhtmesse lükkad nupu console peale, ja kui tahad, et heli läheks 3.5 mm juhtmesse, lükkad nupu PC peale. Juhtpuldi peal on ka tuli mis põleb rohelist värvi kui pole mikrofoni ära vaigistatud ja kui oled mikrofoni ära vaigistanud läheb tuli punast värvi põlema.

Siin on pilt ühendustest mis on originaalis kohe juhtpuldi küljes ja mida ei saa ära eemaldada. Peale juhtpulti läheb juhe päris paksuks ja põhjuseks on ilmselt see, et helijuhe ja USB juhe lähevad üheks ja sellepärast juhe ka pakseneb. USB ots ega ka heli ots ei ole kullatud ja on tavalised ühendused ja kui ühendada USB ots arvuti külge, hakkab koheselt ka heli mängima. Kuna ma juba varem mainisin on sisseehitatud helikaart ja seepärast on võimalik, et kogu heli käib läbi USB ühenduse. Mis asja juures veel mugav, on see, et ühtegi draiverit ei pea alla tõmbama ja peale paigaldama, kuna ta paigaldab vajalikud asjad ise peale ja siis ei jää muud üle kui ainult kasutama hakata.

Testimine:

Üldine:
Üldine kasutusmugavus on selline, et tegemist on väga mugavate kõrvaklappidega ja võrreldes Roccat Kulo'ga ei hakka kõrvad valutama kui neid kõrvaklappe kanda pikalt. Lisaks saab kõrvaklapid lükata väga pikaks ja isegi suuremate peade jaoks peaks suurust olema piisavalt. Välisheli summutamise osas ei saa samuti kurta kuid mingil määral on välisheli kuulda kui mingit heli kõrvaklappidest ei tule, kuid kui mingi heli tuleb ei ole väljast tulevat heli peaaegu, et üldse kuulda. Kui kõik helid täiesti põhja panna igalt poolt, siis heli pääseb päris palju väljapoole ja põhimõtteliselt võib lausa meetri kauguselt väga hästi kuulda mis kõrvaklappidest tuleb.

Muusika:
Muusikast ma kuulsin igasugust muusikat seinast seina ja erinevaid žanre. Kuulasin Youtubest erinevaid laule ja samuti kuulasin ka arvutist erinevaid laule. Ja ütleks ma niipalju, et tegemist on suhteliselt heade klappidega, bassi on piisavalt ja kui kõik põhja panna, siis kõrvaklapid isegi väga vähesel määral värisevad kui on korraliku mürtsuga laul. Lauludes nagu millesti puudust ei tunne, et mängiks liiga nõrgalt või jääks bassi väheks. Isegi kui kõik täiesti põhja panna, nii arvutist kõik helid põhja kui ka juhtpuldilt volume põhja, siis suudavad kõrvaklapid ikkagist heli täielikult välja mängida ja mingit üle peksmist kuskil pole, ega ka sahisemist.

Mängud:
Mängudest proovisin ma F1 2011 ja ma olin igati rahul sellega järjekordselt, kuna kui ma kõlaritega mängisin pole ma väga tähele pannudki vihmasaju ja tuule hääli. Kuid kui nende kõrvaklappidega mängisin tulid kohe esile need helid ja tekitas rohkem F1'ga sõitmis feelingut kui kõlaritega. Üleüldiselt oli mul nende kõrvaklappidega mulje, et ma kuulsin selliseid helisi mida ma ennem kõlaritega ei märganud või siis ei kuulnud. Veel proovisin ma nende kõrvaklappidega ka Dead Island'it ja olen täitsa rahul tulemusega, kuid siinkohal oleks parem juba kui oleks vähemalt 5.1 kõrvaklapid, kuna kui need elukad kuskilt tulid ja tegid neid hääli. Oleks 5.1 heliga kohe parem aru saada kust kandist nad tulevad. Ja viimaseks proovisin ma World Of Tanks'i ja olin samuti rahul kuna plahvatused ja püssipaugud olid väga hea häälega ja millegi üle kurta ei saa. Samuti ka mootorihääled mis pole World Of Tanks'is küll kõige paremad kuid neid kuulata on ikkagist piisavalt hea.

Filmid:
Filmide osas vaatasin ma jälle The Mechanic'ut kuna seal oli just palju plahvatusi ja paugutamist. Ja olen tulemusega rahul kuna plahvatused olid head ja püssipaugud samuti, kuid nagu filmide puhul ikka oleks 5.1 või 7.1 jällegi parem kui lihtsalt stereo mis nendel kõrvaklappidel on.

Mikrofon:
Mikrofoni osas pole mul jälle midagi halba öelda kuna ta lindistab peaaegu ainult seda mis hääled tal väga lähedal on, ehk siis kui kõrvaklapid peas ja mikrofon on ette sirutatud. Lindistab ta ainult minu rääkimist ja taustahääli ei lase ta üldse läbi või siis ainult väga vähesel määral. Hääled on puhtad ja mingit sahinat pole nagu Roccat Kulo'ga oli millel Realtek'i helikaart lükkas iseenesest millegipärast Mic Boost'i peale mis tekitas taustale müra. Kuna sellel on sisseehitatud helikaart, ei ole sellist asja ja ilmselt suudab ta seda ise reguleerida piisavalt hästi.

Lõppsõna:

thumbs_up.gif Heli kvaliteet
thumbs_up.gif Bass
thumbs_up.gif Mugavad
thumbs_up.gif Hea mikrofon
thumbs_up.gif USB ühendus
thumbs_up.gif Sisseehitatud helikaart
thumbs_up.gif LED tuled
thumbs_up.gif Toetatud nii PC, PS3 kui ka Xbox 360
thumbs_up.gif 2.5 mm ja RCA juhtmed kaasas

thumbs_down.gif Plastmassist, mis jätab kehva vastupidavuse mulje
thumbs_down.gif Pole tarkvara, et seadeid muuta

Eestis pole ma veel märganud, et neid kuskil müüakse, kuid soovituslik hind on 49.99 €.

viimati muutis K3ndu 14.10.2011 13:18:38, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 14.10.2011 11:51:11 vasta tsitaadiga

Kõrvaklappidel LED tuled - no mida veel. Äkki paneks juba suunatuled ka külge. icon_biggrin.gif

Ja kuidas on LED tuled positiivsed?
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 14.10.2011 11:56:51 vasta tsitaadiga

Kuidas saab see: "Pole 5.1 või 7.1 krvaklapid" negatiivne olla? Sama hea, et ostad DVD lugeja ja siis on halb et see pole Blu-ray lugeja...
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 14.10.2011 12:10:40 vasta tsitaadiga

Paluks ka võrdlust teiste klappidega.... razer, logitech jne.
.... või pole sa neid proovida saanud?
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 14.10.2011 13:11:34 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:
Paluks ka võrdlust teiste klappidega.... razer, logitech jne.
.... või pole sa neid proovida saanud?

Pole neid proovida saanud.

PCman kirjutas:
Kõrvaklappidel LED tuled - no mida veel. Äkki paneks juba suunatuled ka külge. icon_biggrin.gif

kuidas võtta, mul nende vastu pole midagi.

mannatera kirjutas:
Kuidas saab see: "Pole 5.1 või 7.1 krvaklapid" negatiivne olla? Sama hea, et ostad DVD lugeja ja siis on halb et see pole Blu-ray lugeja...

Ikka negatiivne asi ju, mo arust see DVD ja Blu-ray võrdlus küll just hea pole.
Või kui teised arvavad, et tõesti peaks selle ära võtma, siis võin selle ära võtta.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 14.10.2011 13:12:38 vasta tsitaadiga

Reaalselt polegi olemas 5.1 ja 7.1 klappe... kui peaga mõtelda.
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 14.10.2011 13:14:33 vasta tsitaadiga

PCman kirjutas:

Mnja, pimedas oleks näha kuhu poole pöörad+pluss lähi ja kaugtuled.

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 14.10.2011 13:15:53 vasta tsitaadiga

destiny12 kirjutas:
PCman kirjutas:

Mnja, pimedas oleks näha kuhu poole pöörad+pluss lähi ja kaugtuled.

Mingid vilkurid ja töötuled ka, siis hea kraanamängu mängides põlema panna

Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 14.10.2011 13:15:53 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:

Vaatasin sama asja.
Plussid ja negatiivsed peaks väljendama tootel olemasolevaid omadusi.

Fordi miinus on muidugi see, et ta pole Audi.

villu70
HV Guru
villu70

sõnum 14.10.2011 13:51:06 vasta tsitaadiga

Kuidas saab panna plussiks "heli kvaliteedi" kui pole saanud proovida teisi tuntud mänguri klappe.
Praegu kodus olemas razeri barracuda klapid + razeri helikaart vrs. logitech g35.... ja nende helikvaliteedi vahe on väga-väga suur.

Sellist testi tehes peaks ikka mingitki kogemust omama teiste tootjate mänguriklappidega icon_exclaim.gif

Ja ülisuur miinus on tarkvara puudumine, see juba näitab et, tootja asja päris tõsiselt ei võta.
Selle sa märkisid ära.... tubli thumbs_up.gif

viimati muutis villu70 14.10.2011 13:53:17, muudetud 1 kord
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 14.10.2011 13:53:01 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:
Kuidas saab panna plussiks "heli kvaliteedi" kui pole saanud proovida teisi tuntud mänguri klappe.
Praegu kodus olemas razeri barracuda klapid + razeri helikaart vrs. logitech g35.... ja nende helikvaliteedi vahe on väga-väga suur.

Sellist testi tehes peaks ikka mingitki kogemust omama teiste tootjate mänguriklappidega icon_exclaim.gif

Siin testis võrdlesin ma neid klappe Roccat Kulo'ga millest ma ka varem rääkisin testis.
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 14.10.2011 13:55:29 vasta tsitaadiga

Kulosid olen ca. 10 min. proovida saanud.... erilist muljet ei jätnud.
Sellised kuldsed keskmikud minujaoks.
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 14.10.2011 13:58:44 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:
Kulosid olen ca. 10 min. proovida saanud.... erilist muljet ei jätnud.
Sellised kuldsed keskmikud minujaoks.

Mulle ka Kulo ei meeldinud eriti, kuid kõlbasid küll kui välja jätta nende mugavus...
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 14.10.2011 14:10:46 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
Reaalselt polegi olemas 5.1 ja 7.1 klappe... kui peaga mõtelda.

Mis need 5.1 ja 7.1 klapid siis on kui neid reaalselt olemas ei ole?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 14.10.2011 14:12:16 vasta tsitaadiga

marketing, marketing
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 14.10.2011 14:16:27 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
marketing, marketing

Kas sa oled mõnda kasutanud ka või lihtsalt üritad loogiliselt selgeks teha, et selliseid asju ei ole olemas?
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 14.10.2011 14:53:19 vasta tsitaadiga

eltso, las mõned tegelased siin foorumis laualvad oma laulu.... ära pane tähele.
Kui võtta nagist stereoklapid - hi-fi - ja mänguri 5,1 siis on neil meeletu vahe.... oleneb ka muidugi tootjast.

Isiklikult olen saanud proovida vast 5-6 korralikumat pluss ülejäänud praht.... siis siin kõigil kõva erinevus vahel.
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 14.10.2011 14:55:21 vasta tsitaadiga

Ise ka nagu mõnda paari 5.1 klappe omanud ja erinevaid helikaarte ja mängudes saad ikka väga suurt erinevust tunda. Muusikat väga ei kuula, seega selle kvaliteedi kohapealt ei saa kaasa rääkida icon_smile.gif
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 14.10.2011 15:20:34 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
Ise ka nagu mõnda paari 5.1 klappe omanud ja erinevaid helikaarte ja mängudes saad ikka väga suurt erinevust tunda.....

just nimelt.... thumbs_up.gif
Tegelikult k3ndu ülevaade on hea, lihtsalt kogemusi võiks nõks rohkem olla.... aga nohh alguse asi, pole siin iniseda midagi
Tubli. thumbs_up.gif
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 14.10.2011 16:34:27 vasta tsitaadiga

hetkel on mul selline seis et vaja uusi klappe osta ja ka uuring igasuguseid
silma jäid 4 aastat vana mudel Creative Fatal1ty gameset mis maksab Arvutikeskuses 30 euri ja olen nende kohta lugenud ka pisut ... mul on vaja voluumi pulti juhtme külge kuna mul tuleb heli otse arvutist
varem oli mul heli läbi muusika keskuse mis otsad andis, siis sai ostetud microlab arvuti kõlarid millel on küll klappi auk olemas aga ta ei lülita kõlaritest heli välja kui klapid sees on mis on täielik jama
vanad klapid on mul sgull candy g.i. (maksid mingi 900 eeki kunagi ja lagunesid poole aastaga ära nii et praegu on igasugu mandiga kokku klappitud see teema et koos seisaks mingilmääral)

elusees enam ei osta mingeid sgull candy klappe mis on ikka täielik saast ... ostan vist ikka need creative klapid ära endale sest meeldivaid asju on nagu mikrofoni eemaldamine klappide küljest (ei kasuta naguinii mikrit aga on hea kui on olemas saab vahest skype kõnesi teha vms)

speedlink ja defender klappe vaatasin ja need on sellised odavad tundmatud firmad ja pole vägapalju usku nendesse
pealegi need creative klapid pidid vastupidavad olema ja kerged ka 210g
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

sõnum 14.10.2011 18:10:06 vasta tsitaadiga

lopes39, sa komadest oled midagi kuulnud? Rääkimata muidugi sellest, et laused algavad suure tähega ning lõppevad punktiga, hüüumärgiga või küsimärgiga.
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 14.10.2011 19:43:35 vasta tsitaadiga

djstallion kirjutas:
lopes39, sa komadest oled midagi kuulnud? Rääkimata muidugi sellest, et laused algavad suure tähega ning lõppevad punktiga, hüüumärgiga või küsimärgiga.

ma siin olnud oma 7 aastat ja selleaja jooksul on seda korduvalt mulle öeldud kuid näha pole paranemist
ütlen veelkord kui ei meeldi ära loe kui ikka huvitab siis loe aga ära vingu
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 14.10.2011 21:36:32 vasta tsitaadiga

ot:
lopes39, arvestaselleganiipaljukuimaksadniipaljusaadvastukamigiteodavatekolmekümneeurostejunnidegamingitheadhelieisaa
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 15.10.2011 00:55:52 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:
ot:
lopes39, arvestaselleganiipaljukuimaksadniipaljusaadvastukamigiteodavatekolmekümneeurostejunnidegamingitheadhelieisaa

http://www.arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATALOOG/LISASEADMED-Korvaklapid/Creative-headset-Fatal1ty-Gamer-9672
miskipärast ma arvan et need ei ole väga pahad klapid mis siis et need pisut vana mudel on sama hinnaklassin on ka philipsi omi mis on väga head aga ei ole mikrofoni ja on ka miski sama vanad kui mitte vanemad
mul kunagi olid philipsi klapid miskid hallid odavaimad variandid aga kärasid küll normaalselt
panasonic 10 eurosed mida selveris ja prismas müügil on , on ka head klapid kuid pole voluumi kontrolliat juhtme küljes, aga see eest on hea heliga ja vastupidavus on super kui võrrelda viimast kogemust 60 eurostest sgull candy klappidest (ostsin kunagi kuskilt kinke kaardi eest ja panin pisut juurde ka) ja suutsin tseki ära kaotada icon_sad.gif et garantiisse viia (ilusad klapid olid sõjaväe stiilis riide osad aga klappide kinnitused pikkenduste kohast lagunesid nii laiali et ainult juhtme otsas rippusid)
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 15.10.2011 01:22:58 vasta tsitaadiga

lopes39, veloga ringi tšillimiseks on mul ka skullcandy punnid ja mina olen rahul, paremad kui mistahes no-name kaasa topitavad junnid... jah, just nimelt junnid, kõrvaklappideks on neid palju nimetada.
http://www.photopoint.ee/et/toode/6941/skullcandy-korvaklapid-full-metal-jacket-11mm-must
lopes39 kirjutas:

...... panasonic 10 eurosed mida selveris ja prismas müügil on , on ka head klapid .......

sa ikka päris täpselt aru saad millest me räägime, ära sellist jama et 10 € jublakad on head..... siis sa pole häid klappe proovida saanudki.
... ja muuseas meil käib jutt mänguri klappidest nii et.... räägime asjast
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Speedlink Xanthos mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.