Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sold OUT
no credit

|
14.10.2011 09:46:22
probleem saurus cms galeriiga |
|
|
nii, probleem selline, et üks leht mida ma vahete-vahel täiendama peab istub zauruse peal (4.5 vist) ning galeriisse piltide lisamine on tõsine pain in the ass
varem nagu probleemi ei olnud (laadisin pildid ftp'sse uude kataloogi, tegin uue galerii, määrasin galerii folderiks vastava folderi ning tegi kõik valmis). mingi aeg aga hakkas jama pihta: zauruse enda süsteem ei näita ftp's tehtud kataloogi kohe vaid mingi 5 minutilise delay'ga, teen erinevaid refreshe, mässan kataloogi õigustega jne... kataloog ilmub zauruse failisirvijasse ikka nii kuidas jumal juhatab. samamoodi ei kao sealt ära folderid mille ma olen ftp kaustast juba ammuilma kustutanud.
nii, kui lõpuks kataloog ilmub sinna, siis ei näe seal sees pilte... tuleb jälle zauruse failisirvijas "refresh" vajutada ja igasugu kino teha selle jaoks.
ning lõppude lõpuks kui galeriid teha, siis toimub kõik nii nagu peab: tehakse thumbnailid ja resized pildid eraldi kataloogidesse ja puha kuid veebilehele need pildid ei jõua... isegi kui "search for new images" vajutada.
see anomaalia hakkas umbes aasta eest. ükskord avastasin, et kui mul on pildid vähendatud photoshopi batch reziimiga, siis neid pilte üldse ei näe, isegi zauruse enda failisirvija ei tuvastanud piltide olemasolu kataloogis kui kui tegin irfanview abil protseduurid piltide väiksemaks tegemiseks, siis oli kõik OK. nüüd sattusid mulle kätte pildid mida vaja ülesse panna ning mis on eelnevalt töödeldud MS Office Photo editoriga... ei aita ussi- ega püssirohi, galerii neid pilte lihtsalt ei näe
kas seda galerii moodulit peaks kuidagimoodi uuendama või mis võib valesti olla. domeen on hostitud zone serveris.
muidugi kõige suurem jama on see, et editori saab normaalselt kasutada vaid vanema IE'ga... uuemaga ei lase menüüsid ega midagi korralikult kasutada
Idee poolest peaks see piltide ülespanek olema lihtsamast-lihtsam: teed ftp kausta ja teed galerii ning valid vastava kausta...
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
14.10.2011 12:37:43
|
|
|
uuenda saurus viimasele versioonile
kolme aasta jooksul on "mõned" fixid ikkagi süsteemi tehtud
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.10.2011 12:46:00
|
|
|
See pole minu asi teha, niigi omast vabast ajast laadin neile pilte ülesse lihtsalt. Asi lihtsalt huvitab mind veidi, et miks järsku asi lakkas töötamast
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
14.10.2011 12:53:41
|
|
|
Ikkagi - uuenda versiooni. Kes see viitsib mingi x aastat vana versiooni bugi lahkama hakata kui fix on 99% tõenäosusega olemas juba mõnes versiooniuuenduses. Kui on vähegi normaalselt tehtud theme siis käib ka versiooniuuendus täiesti valutult.
Tee failidest ja andmebaasist backup ja pane uus versioon peale. Kui probleem tekib taasta vana seis ja siis võid muid lahendusi uurida.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.10.2011 12:59:34
|
|
|
Njah, tegu ühe riigiasutuse leheküljega, ise ei hakka sudima, kuigi täielik ligipääs olemas, las palgal olev itimees tegeleb sellega.
Ma kunagi sudisin seda aga siis tundus küll, et on ülepe*se tehtud disain kus pooled asjad paigast ära... st üritasin uuele versioonile seda peale toppida. Aga eks nüüd olen targem ka kui varem
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
14.10.2011 17:48:23
|
|
|
tsitaat: |
varem nagu probleemi ei olnud (laadisin pildid ftp'sse uude kataloogi, tegin uue galerii, määrasin galerii folderiks vastava folderi ning tegi kõik valmis). mingi aeg aga hakkas jama pihta: |
tsitaat: |
Ma kunagi sudisin seda |
Asjadega ongi selline veider lugu, töötab töötab ja siis enam ei tööta. Mina ei teinud midagi aga vaat mis nüüd teeb.
Ju sa ikka midagi teisiti teed, kas oled pildi formaate sisestamisel muutnud nagu jutuks oli (kuigi tavalised kolm formaati jpg, png, gif võiks nagu sobida võimalik, et uut interlaced või progresive formaadis pilti ei tunne ) või mõne linnukese kuhugi toksanud ( mainisid saad asjale seestpoolt täiesti vabalt ligi )
Päris iseenesest ei juhtu midagi.
   |
0 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.10.2011 17:55:11
|
|
|
No pildid on tehtud sama kaameraga, vähendatud täpselt sama batch settinguga... ma hetkel üritan erinevaid mooduseid testida... ainuke valik mida ma nüüd praegu näppisin on see mismoodi piltidega toimitakse: GD või Imagemagic...
Võtsin suvalisest folderist 2008 aastal tehtud pildi, uploadisin ning tegi galerii ja toimib ilusti... hetkel selline uitmõte, et äkki talle ei meeldi EXIF andmetes olev aasta vms
Edit: tegin praegu sama batchi photoshopis ning toimib nagu kellavärk... ainukene asi jah, et sauruse failisirvija jätab endasse alles kõikidest kataloogidest mis ftp's on olnud ning ära kustutada neid ei lase, kuigi neid enam ei ole ftp's
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
14.10.2011 18:02:52
|
|
|
carlking, ja versiooniuuendusega minuarust ka see kataloogide mure lahenes. Kusjuures mingi taoline probleem oli mul ka kunagi - aga see nii ammu, et ei mäleta enam detaile. Arvatavasti aitas versiooniuuendus
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.10.2011 18:05:27
|
|
|
jah, võiks olla miski nupp, et sünkroniseeri andmebaasid või korrasta ... nagu phpbb
igastahes praegu sain oma probleemile lahenduse... ilmselt peab vaatama irfanview batchi valikud üle, sest see eemaldab järelikult liiga palju metainfot mida galerii vajalikuks peab vms
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|