Mind huvitab kuidas neid laskujaid alt lasta on CB-s ei olnud see küll mingi probleem kui vennad kusagilt mobiilse spawnpunkti juurest mis kõrgel vedeles, alla hüppasid.
Muidu tõotab äge map tulla, kuigi tahaks näha ka tegelikke map layout-e
dog-fightingut oli ikka päris hea teha, kuigi klaviatuuriga täiesti ajuvaba minu jaoks. sedagi muidugi seni, kuni keegi stingeri taskust välja tõmbas. kuna mina sain lennukiga kille suht harva, ainult disabled, siis olid flared ka liiga visad tulema.
You will be able to pre-load #BF3 on distribution services that sell the PC game and support pre-loading. Starts 10.21.
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
This video is private.
Sorry about that. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Eks codimeestele meeldib ju alustada 6-7 mapiga, siis maksta iga kuu veerand mängsummast (15€) paari lisamapi jaoks. ja nii aasta läbi. Siis järgmine aasta maksta veel 60€ uute skinnide ja mapide eest, ja siis jätkata veelkord iga kuu järel 15€ maksmist. Järeldus - kui ma ei maksa asjade eest nagu lollakas, siis järelikult on tegu kehva kvaliteedi, vähese kvantiteedi ja üldse mõttetu asjaga. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
BO tuli välja 14 standard non-DLCi kaardiga, 1 rohkem kui BF3 LE variandis , seltsimees WäntWõll, viitab BF3 "väheste kaartide nappust" võrdluseks codi seeriale!?
ertr2, BF2: EF, AF BF2142: NS _________________ "Mõtle kriitiliselt"
olen vahest mõtelnud, et huvitav miks FPS mängu ei võiks teha subscriptioni põhiseks, igakuu tiksub mingi 10-15€ ning regulaarselt on uued mapid, updated, upgraded...
lihtsalt võtta nagu mmo lähenemine.
mul poleks kahju maksta kvaliteetse asja eest ja developer saaks palju paremini tasustatud kah kuna ei pea iga nö. müügi pealt plekkima edasimüüale
Sest see eeldaks no-life'imist, mis ei meeldi inimestele. Mina igatahes ei raatsi maksta igakuiselt asja eest, mille välja ostan (kui ta just väga hea pole).
See oleks idiootne skeem, kui just see 10$ ei oleks 30 päeva ja payback järgmise kuu arvelt päevadelt mil sa ei mänginud.
Sellise skeemiga, et 10$ sisse kuuks ja edasi maksad päevade arvu järgi võiks veel rahule jääda.
Aga mingi fix 10-15 on overkill
----------
Eestis niigi enamus ostab neid vene võtmeid
Sest kui sa juba maksad mängu eest igakuiselt, siis see eeldab, et sa kasutad ära seda aega, mille eest maksad. Ehk kui tekib olukord, kus analüüsid, et sellel kuul pole vist väga aega mängida, siis sa ei ostagi seda igakuist mänguaega ning arendajal jääb raha saamata.
nu see nüüd küll nolifemise argument pole ju. Aga näiteks 4 kuu pärast tuleb update uute mappide, relvade gfx upgradega - teed jälle 15€ kuuks ja mängid silmad ruutu.
point on just see, et ehk jääks siis ära igaaastane mängu reliis vaid võetakse mäng ja arendatakse seda koguaeg, lõpuks on korralik bugfree competitive asi.
reaalselt iga aasta makstes 50€ + dlc-de eest siis teeb sama välja lihtsalt selle vahega, et iga aasta saad mingi täiesti bugise piece of shita ning eelmise mängu buge enam keegi peale 5-te kuud fixida ei viitsi.
12*10=120€ või 12*15=180€, juhul kui maksta iga kuu 10-15€. Ausalt öeldes ei näe ma küll ennast mängu ostes (isegi koos DLC'dega) nii palju välja käimas. Olen ikka kokkuhoidlik ning ostan "odavaid" (vene key) mänge.
Need on valikulised lisad mitte map packid. Lihtsalt mingi tuning teema...ja vietnami võib võtta kui täitsa eraldi mänguna mitte dlc-na.
Kõik nö kohustuslikud lisa mapid on dice tasuta andnud.
12*10=120€ või 12*15=180€, juhul kui maksta iga kuu 10-15€. Ausalt öeldes ei näe ma küll ennast mängu ostes (isegi koos DLC'dega) nii palju välja käimas. Olen ikka kokkuhoidlik ning ostan "odavaid" (vene key) mänge.
Olen sellega päri, et arendatakse ühte mängu, aga kunagi jääb see mäng ikkagist vanaks, sest ajad muutuvad. Mootorid arenevad, rauda uuendatakse jms. Ikka peab uue mängu turule tooma.
Mitte, et ma monthly subscriptioni poolt oleks aga tundub, et CoDi arendajad on suutnud pool dekaadi istuda oma vana modified ID tech 3 vms. mootori peal ja iga aasta paar skinni juurde lisades ja storit natuke muutes päris korralikult teenida.
Olen sellega päri, et arendatakse ühte mängu, aga kunagi jääb see mäng ikkagist vanaks, sest ajad muutuvad. Mootorid arenevad, rauda uuendatakse jms. Ikka peab uue mängu turule tooma.
Mitte, et ma monthly subscriptioni poolt oleks aga tundub, et CoDi arendajad on suutnud pool dekaadi istuda oma vana modified ID tech 3 vms. mootori peal ja iga aasta paar skinni juurde lisades ja storit natuke muutes päris korralikult teenida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.