praegune kellaaeg 23.06.2025 15:40:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
13.10.2011 11:59:23
|
|
|
Margus1000 kirjutas: |
kedagi maha ei tehta (kui väidad vastupidist, tõesta). |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6700915#6700915
Margus1000 kirjutas: |
... iga sõnumi saatmiseks käivitavad programme ja surfavad mööda menüüsid |
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.10.2011 12:04:12
|
|
|
tsitaat: |
Lugesin teema algusest peale läbi. Räägitakse iMessage-st, selle headest ja halbadest külgedest. Kedagi maha ei tehta (kui väidad vastupidist, tõesta). Ja kui aus olla, siis ainus, keda maha saaks teha, on RIM. Tal on samasugune asi. Maha saab teha ainult olemasolevat asja. |
me siin räägime vist mööda, sinu "maha tegemine" on meiejaoks "järgi tegemine" ja meie "maha tegemine" on sinujaoks "järgi tegemine" aga meie jaoks "maha tegemine" on "solvamine"
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
13.10.2011 12:04:20
|
|
|
margus1000 kirjutas: |
Ho Ho kirjutas: |
Betamax kirjutas: |
Kohati tekib tunne, et i-rahval pole halli aimugi mis muus maailmas toimub. |
iRahvas on lihtsalt rahul, et asi töötab. Couldn't care less...  |
Nad võivad ju rahul olla kuid enne kui teisi maha teha võiks tutvuda mida seal reaalselt pakutakse mitte et hakata oma väärarusaamu kirjeldama. |
Lugesin teema algusest peale läbi. Räägitakse iMessage-st, selle headest ja halbadest külgedest. Kedagi maha ei tehta (kui väidad vastupidist, tõesta). Ja kui aus olla, siis ainus, keda maha saaks teha, on RIM. Tal on samasugune asi. Maha saab teha ainult olemasolevat asja.
Ja DigeBeni. On selline sort inimesi, kes tahavad, et asi töötaks nende jaoks, mitte et nemad epavad asjaga töötama. Veidi arusaamatu, kuid kõik ei naudi tegevust kui sellist, mõned tahavad lihtsalt tulemust. |
noh, kahjuks kõik ei saa kõike teha ja integreerida, kaevatakse kohtusse ja nõutakse miljardeid, et miks ikkagi opsysteemiga brauser kaasa tuleb, miks ikkagi opsüsteemiga mediaplayer kaasa tuleb jne. Mõnel on vabadus integreerida asju, mõni peab maksma miljardeid ja need sealt siis eraldama, et "rahul oldaks"
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
13.10.2011 12:49:38
|
|
|
Maha sai tehtud neid, kes siin püüavad selgeks teha, kui lollid on ikkagi iAsjade kasutajad, kes tahavad asju lihtsalt kasutada. Leidsid ühelt poolt ühe lause, mis ei seostu kellegi teise toodete/teenuste mahategemisega. Oled sa küllalt objektiivne, et leida vähemalt kaks mahategevat lauset/posti "teiselt poolt"? Eriti selliseid, mis ei seostu teemaga, vaid lihtsalt "skaters gonna skate" stiilis.
Lugesin asju üle. Sõna "väärarusaam" eeldab tõe monopoli, seega objektiivsuse eeldamine oli minu poolt liigne nõudlikkus. Lase edasi. Teema liigub oma tavapärast rada. iMessage on unustatud. Juba on patendid, küll varsti saab siia ka homod ja peenised. Nii tavaline.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
13.10.2011 13:25:16
|
|
|
Ja DigeBeni. On selline sort inimesi, kes tahavad, et asi töötaks nende jaoks, mitte et nemad epavad asjaga töötama. Veidi arusaamatu, kuid kõik ei naudi tegevust kui sellist, mõned tahavad lihtsalt tulemust. |
... ja selle tulemuseks ongi juhtumid, kui inimene saab n. üüratu andmesidearve "mittemillegi" eest ja süüdistab seadet/teenusepakkujat oma lolluses. Ma ei tea ehk ongi selline aruaam maailma asjadest tänapäeval popp ja noortepärane, teadlikkus võrdub juba tagurlusega ja kõigesse peakski suhtuma ignorantselt. Ma ei väida, et antud funktsionaalsuses iseenesest oleks midagi taunimisväärset, kindlasti mitte, kuid kui selle kasutegurit peab reklaamima läbi ignorantsuse, siis on see mõtleva inimese jaoks kindel märk, et midagi on valesti ...
   |
2 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
13.10.2011 13:52:02
|
|
|
Thrutu
... saaks siia juurde videovõimaluse (kas striim või p2p failivahetus) ja kõnevälise sõnumisüsteemi (, mis integreerub AndroidOS'i sõnumiplatvormi) üle andmeside, oleks pärl. Nii kaoks igasugu kontodega mässamine ala nagu on numbripõhised messengerid.
... ise kasutan seda + messenger + Elisa piiramatu kõnepakett (loe: 600 sms'i kuus) + piiramatu andmesidepakett, sest ükski messenger pole piisavalt inuitiivne multimeediat jagama.
Hetkel on turul tõesti puudu universaalsest Allin1 platvormist, mis integreerub ilusti ka telefoni ja teeb kõike üle andmeside.
viimati muutis Mario. 13.10.2011 13:54:56, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
13.10.2011 13:53:40
|
|
|
Mario. kirjutas: |
Hetkel on turul tõesti puudu universaalsest Allin1 platvormist, mis integreerub ilusti ka telefoni ja teeb kõike üle andmeside. |
Skype?
Töötab suht ükskõik millel ning suhtlus nii (offline)teksti, heli kui pildiga täitsa korralik. Isegi saad otse teisele telefonile helistada kui tahtmist on ning pole mingeid imelikke piiranguid et milline platform peaks teises otsas olema.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.10.2011 13:55:32
|
|
|
Mario. kirjutas: |
Hetkel on turul tõesti puudu universaalsest Allin1 platvormist, mis integreerub ilusti ka telefoni ja teeb kõike üle andmeside. |
Skype?
Töötab suht ükskõik millel ning suhtlus nii (offline)teksti, heli kui pildiga täitsa korralik. Isegi saad otse teisele telefonile helistada kui tahtmist on ning pole mingeid imelikke piiranguid et milline platform peaks teises otsas olema. |
Kuidas sa skypega teisele telefonile helistad kui teisel pool pole skype'i ja sul puudub krediit... skype teeb kohe automaatselt tavakõne või pead ikka sina ise tavakõne tegema?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
atss
HV vaatleja

|
13.10.2011 14:10:07
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... ja selle tulemuseks ongi juhtumid, kui inimene saab n. üüratu andmesidearve "mittemillegi" eest ja süüdistab seadet/teenusepakkujat oma lolluses. Ma ei tea ehk ongi selline aruaam maailma asjadest tänapäeval popp ja noortepärane, teadlikkus võrdub juba tagurlusega ja kõigesse peakski suhtuma ignorantselt. Ma ei väida, et antud funktsionaalsuses iseenesest oleks midagi taunimisväärset, kindlasti mitte, kuid kui selle kasutegurit peab reklaamima läbi ignorantsuse, siis on see mõtleva inimese jaoks kindel märk, et midagi on valesti ... |
Minu jaos on mobiiltelefon samasugune tarbe-ese nagu sokid ja külmkapp ja ma ei taha suhtuda teadlikult sokkidesse, vaid tahan, et and oleksid jalas mugavad. Samuti suhtun ma külmkappi ignorantselt, mind huvitab vaid, et õlu oleks kapist võttes külm.
Valides endale telefoni, on selle kasutegur minujaoks kindlasti suurem, kui mulle vajalikud funksioonid on poest ostes kohe olemas, või võimalikult lihtsalt aktiveeritavad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
13.10.2011 14:18:25
|
|
|
... eks ilmselt suhtub teadlikult sokkidesse see, kes sulle neid ostab
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
13.10.2011 15:00:12
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... ja selle tulemuseks ongi juhtumid, kui inimene saab n. üüratu andmesidearve "mittemillegi" eest ja süüdistab seadet/teenusepakkujat oma lolluses. Ma ei tea ehk ongi selline aruaam maailma asjadest tänapäeval popp ja noortepärane, teadlikkus võrdub juba tagurlusega ja kõigesse peakski suhtuma ignorantselt. Ma ei väida, et antud funktsionaalsuses iseenesest oleks midagi taunimisväärset, kindlasti mitte, kuid kui selle kasutegurit peab reklaamima läbi ignorantsuse, siis on see mõtleva inimese jaoks kindel märk, et midagi on valesti ... |
Niipalju kui ma nüüd näen, siis iMessage (Millest teema nagu on. Kui isegi seda ei suudeta tähele panna, siis mis teadlikkusest me siin sinuga räägime) aitab ignorantsel kasutajal just raha kokku hoida. Kui iPhone kasutajate hulgas on küll neid, kes dataühendusi lahti jätavad, siis kas sa väidad, et ükskõik millise teise platvormi KÕIK kasutajad on ignorantsusest priid? Ja veelkord - jääme teemasse. iMessage (ehk õigemini iCloud-i laiendus SMS teenuse rakendusele) on maha viksitud BIS/BES-ilt. Ainus vahe, BIS/BES kui "enterprise" asjad eeldavad kirvest kuutasu, iCloud on tasuta. Ja veel. MA EI TEE ANDROIDI MAHA. Googlel on selleks infra olemas (taristajatele tüürel sülerisse ), seega on ainult aja küsimus, kus sarnane asi neilgi välja tuleb. Sügavamalt teemasse. Kas see võib telkodele mõjuda? Kindlasti, eriti kui Google kah asjaga kaasa tuleb. Põhimõtteliselt võrgu overhead-i eest, mis niikuini liigub, raha võtmine asendub suures osas ausa mahupõhise andmeside liigutamisega. Võrdsustada SEDA teenust ignorantsusega on idiotismi tunnus. Nii BBM, iMessage kui kindlasti lisanduv Google teenus lihtsalt võtab sinu kirjutatud sõnumi, tõksab saajat vastu oma pilve ja vaatab, kas asja saaks kallima SMS-i asemel odavama andmevoona saata. Kui saab, siis nii teeb. Inimene, kes kirjutab sõnumi, siis kontrollib saajat käsitsi kuskilt ja siis käsitsi valib odavama võimaluse ning sinnajuurde leiab, et see on ainus õige tee ja kes nii ei tee, on ignorandid, peaks ikkagi mingi elu väljaspool tehnikat muretsema. Ime, et ei jutusta, kuidas kõik, kes veebi binaarkoodis ei vaata, on ignorandid ja "normaalne" inimene suudab jooksvalt peast binaari HTML-iks vormida ning nii peabki. Kõik brauserikasutajad on üldse debiilikud, sest teadlik inimene vaatab veebi ikka tekstiredaktoriga, muidu ei jaga ta süntaksi nüanssidest tuhkagi.
Põhimõtteliselt olen ma sinuga nõus - inimesed võiksid neid ümbritsevatest asjadest midagi ka teada. Antud KONKREETSEL juhul pingutasid sa julmalt üle ning panid sellega puusse. Sellisel kujul ei ole iMessage (ja ka kõik olemasolevad ning tulevad sarnased teenused) mitte ignorantsus, vaid mugavus. Käsitsi fine-tuning, otsustamaks kas on võimalik odamalt ja kui on siis teha odavamalt-lahenduse puhul ei ole vajalik. Kui saab odamalt, siis las minna. Automaagiliselt Kui minu telefon mulle minu pappi kokku hoiab, siis ei lähe mina teda õpetama
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
viimati muutis margus1000 13.10.2011 15:20:33, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
atss
HV vaatleja

|
13.10.2011 15:01:01
|
|
|
...ehk valgustaksid mind ka selle ostja isiku ja tema teadlikkuse kohta
|
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
13.10.2011 21:50:42
|
|
|
margus1000, BBM'i ainuke müügiargument on turvalisus (seegi kahtlane). Suhtlusvahendina on see küllalt kasutu, Euroopas pole BB kasutajaid eriti palju. Facebook, MSN ja gTalk on palju efektiivsemad ja laiema kasutajaskonnaga suhtluskanalid.
Veidike arusaamatuks jääb selle teenuse kasulikkus. Pea kõik iPhone'id müüakse seotud plaaniga, millega tuleb kaasa teatav hulk tasuta kõneaega, sõnumeid ja andmeside. Tavaliselt on miinimum 100 ühikut kõneaega ja sõnumeid. Sedagi on üpris palju. Väidetavalt on kõige populaarseim piiramatu mahuga pakett. Seda on väga palju... Milleks seda funktsionaalsust juurde vaja?
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
13.10.2011 22:47:51
|
|
|
Ma kasutan sõnumeid täpselt samamoodi. Kuutasus on piisaval hulgal, et mitte eraldi juurde maksta.
Minu arvates soosib iPhone'i hinnapoliitika piiramatu mahuga pakette. Näiteks minu teenusepakkuja jagab hetkel piiramatu mahuga €69 kuutasuga paketiga iPhone'isi tasuta. Enamus tuttavaid iPhone'i omanikke kasutab sarnast paketti. Sellepärast tundub iMessage pigem reklaamimullina.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|