Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
13.10.2011 02:56:17
|
|
|
sai ka lõpuks root tehtud ja läheb lite'ning 6.1 peale. paistab, et see on kergem kui esialgu tundus.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
13.10.2011 08:40:39
|
|
|
c20xe kirjutas: |
sai ka lõpuks root tehtud ja läheb lite'ning 6.1 peale. paistab, et see on kergem kui esialgu tundus.  |
Leidsid miski hea guide kuskilt? Krt igalpool on seletused poolikud.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
13.10.2011 08:58:29
|
|
|
Minu rootimisega tuli mulle see nunnu kollane kolmnurk nüüd ekraanile, aga nagu google ütleb, siis saab sellest lahti kui default rom tagasi peale lasta.
Aga selline küsimus, et kuskil siin mingil lehel jäi silma mingi battery monitor millega saab täpsemalt näha mida on telefon teinud ja mis akut kulutanud. Hetkel ei suuda seda enam leida, äkki kellelgi on visata nime või linki.
8 idle tunniga ehk siis ööga kulus akut 4% mis ma eeldan, et on normaalne, selle aja sees oli ka muidugi äratus. Aga tahaks vähe täpsemalt näha mis tal akut üldse kulutab, siis teaks kas äkki mõned ebavajalikud asjad eemaldada.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
13.10.2011 08:59:30
|
|
|
Settings - About phone - Battery usage
|
|
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
13.10.2011 09:00:20
|
|
|
Cyberlord kirjutas: |
Settings - About phone - Battery usage |
See ei anna nii täpset ülevaadet, kuskil oli juttu mingist appist mis täpsemalt andis teavet.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
13.10.2011 09:11:47
|
|
|
Küsin uuesti ühte asja.
USB kaabli kaudu keegi on saanud netti jagada lauaarvutile? 2-3 minutit töötab ja siis nett kadunud. Võtad korraks kaabli küljest ja uuesti tagasi ja jälle paar minutit töötab
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
13.10.2011 09:12:41
|
|
|
Mitte default romi ei pea tagasi panema vaid pannakse Odiniga puhas kernel uuesti peale ja siis juba CWM-ga uuesti root.
Tegelikult piisab kollase kolmnurga kaotamiseks ainult USB Jigi ühendamisest.
eltso kirjutas: |
Minu rootimisega tuli mulle see nunnu kollane kolmnurk nüüd ekraanile, aga nagu google ütleb, siis saab sellest lahti kui default rom tagasi peale lasta.
|
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.10.2011 09:17:13
|
|
|
tsitaat: |
2-3 minutit töötab ja siis nett kadunud. Võtad korraks kaabli küljest ja uuesti tagasi ja jälle paar minutit töötab
|
kaob ühendus ära või lihtsalt ei resolvi aadresse?
mul lihtsalt vist mobiilse neti jama, pooltele saitidele minnes vahepeal peab mitu korda refreshima
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
13.10.2011 10:37:26
|
|
|
sai ka lõpuks root tehtud ja läheb lite'ning 6.1 peale. paistab, et see on kergem kui esialgu tundus.  |
Leidsid miski hea guide kuskilt? Krt igalpool on seletused poolikud. |
enamasti selle õpetuse järgi tegin:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1056334
kuid SuperOneClick'i ma ei kasutanudki, leidsin mingi teise kerneli, mis selle kasutamist ei nõudnud. CFW läheb peale sama süsteemi järgi.
täna hommikuse seisuga tundub, et aku vastupidavus on ka paranenud, kuid ennem leechin aku täiesti tühjaks, laen täis ja siis saab täpsema ülevaate, kui palju see vastupidavus paremaks läks.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maleva
HV kasutaja

|
13.10.2011 10:41:45
|
|
|
Aga selline küsimus, et kuskil siin mingil lehel jäi silma mingi battery monitor millega saab täpsemalt näha mida on telefon teinud ja mis akut kulutanud. Hetkel ei suuda seda enam leida, äkki kellelgi on visata nime või linki.
8 idle tunniga ehk siis ööga kulus akut 4% mis ma eeldan, et on normaalne, selle aja sees oli ka muidugi äratus. Aga tahaks vähe täpsemalt näha mis tal akut üldse kulutab, siis teaks kas äkki mõned ebavajalikud asjad eemaldada. |
Mõtled ilmselt betterbatterystats-i.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
13.10.2011 11:17:56
|
|
|
Maleva kirjutas: |
8 idle tunniga ehk siis ööga kulus akut 4% mis ma eeldan, et on normaalne, selle aja sees oli ka muidugi äratus. Aga tahaks vähe täpsemalt näha mis tal akut üldse kulutab, siis teaks kas äkki mõned ebavajalikud asjad eemaldada. |
Mõtled ilmselt betterbatterystats-i. |
Paistab jah see sama olevat, aga mingil kurval põhjusel ei taha google mu kredokaarti süüa (N)
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
13.10.2011 12:25:48
|
|
|
Leidsid miski hea guide kuskilt? Krt igalpool on seletused poolikud. |
enamasti selle õpetuse järgi tegin:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1056334
kuid SuperOneClick'i ma ei kasutanudki, leidsin mingi teise kerneli, mis selle kasutamist ei nõudnud. CFW läheb peale sama süsteemi järgi.
täna hommikuse seisuga tundub, et aku vastupidavus on ka paranenud, kuid ennem leechin aku täiesti tühjaks, laen täis ja siis saab täpsema ülevaate, kui palju see vastupidavus paremaks läks.  |
Sain selle järgi kerneli peale - tänud, root oli juba varem tehtud. Nüüd aga ei jaga veel lahti matsu, et kuidas ma saan Android system recovery (3e) asemel mingi muu asja sinna - hetkel rom manager ei toimi sest saan pidevalt signature verification errorit.
Saan aru, et mul oleks vaja unsecure kernelit aga http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=14283383
No ei ole midagi ligilähedastki sellele mis mul on ju
|
|
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maleva
HV kasutaja

|
13.10.2011 12:41:41
|
|
|
Maleva kirjutas: |
Mõtled ilmselt betterbatterystats-i. |
Paistab jah see sama olevat, aga mingil kurval põhjusel ei taha google mu kredokaarti süüa (N) |
Lite'ning romiga tuleb see programm ise kaasa + battery monitor.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tripp
Kreisi kasutaja

|
13.10.2011 13:08:09
|
|
|
Kas keegi Tallinnas USB Jig teenust pakub?
Võiks tänase päeva jooksul profiilis oleval numbrile helistada
_________________ "Reklaam on teadus sellest, kuidas hoida intellekti nii kaua kinni, kui tema omanik raha ära annab." - Stephen Leacock |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
13.10.2011 14:52:02
|
|
|
Õhtul võid pääskülast läbi kruiisida ja saad teenust
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
13.10.2011 14:56:13
|
|
|
Milleks seda vaja on üldse, et saad küll kolmnurgast lahti, aga muud see vist ei anna nagu ma aru saan.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaur23
HV Guru
|
13.10.2011 16:05:50
|
|
|
ivar80 kirjutas: |
Siin on ilmselt koer maetud kusagile sinna, et üks kasutab Eesti ja teine Inglise keelset versiooni. Nii juuni, kui juuli lühendatakse Eesti keelses versioonis JUU  |
Oleks et valima peaks kuu sõnadega. Sisestamisel on ikka kuud numbritega tähistatud. Olen ka tehaseseadmed taastanud, kuid ikka pole abi.
_________________ seesama |
|
Kommentaarid: 349 loe/lisa |
   |
3 :: |
308 |
|
tagasi üles |
|
 |
arg0
HV vaatleja
|
13.10.2011 17:44:33
|
|
|
Ise sai selle järgi root tehtud , kõik toimib. Hetkel peal CyanogenMod 7.1.
Spoiler 
_________________ Põlva
Tel: 53888627
MSN:ark0077@hotmail.com |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
13.10.2011 18:10:19
|
|
|
Ma korduvalt mõelnud selle cyanogen modi peale, et kuidas see on, acel oli see peal, aga ace-i tegi see veel aeglasemaks kui see muidu oli.
Samas olen lugenud, et on ikka piisavalt vigu ja puudujääke sellel. Mis hinnangu sina sellele annad, kas oled rahul või mis vigu oled leidnud jne.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
arg0
HV vaatleja
|
13.10.2011 18:59:06
|
|
|
Vigu veel on, mingil päeval tuli alles see 7.1, sai prooviks pandud, ei ole veel kõike läbi proovinud. Imelik oli see, et selle romi suurus ainult 100mb aga ega selles ei ole 1 samsungi appi järel kah. Mulle tundub et kiirus, aku ja isegi levi tundus õrnalt parem, kuid asi on veel toores.
_________________ Põlva
Tel: 53888627
MSN:ark0077@hotmail.com |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
13.10.2011 19:01:10
|
|
|
Ok, siis peab ehk veel ootama kuni nad seda natuke parandavad.
Minu jaoks on oluline, et exchange korralikult töötaks.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
14.10.2011 09:27:54
|
|
|
No ei saa mina hakkama...teen kõike õpetuste järgi, teleofn on rooditud ning insecure kernel peal aga clockwork recovery peale ei lähe ja vsjo.
Keegi hea inimene homme Tallinnas või kuskil seal lähedal ei tahaks paari eest asja korda ajada?
EDIT:
ja ega keegi ei tea ka mingit nippi kuda saaks youtubes käia ilma, et ta ise mind mobile versiooni peale lükkaks pidevalt. Asi nimelt selles, et siis saaks vaadata kõiki videoid, hetkel paljudel juures kirje, et "not available on mobile".
|
|
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.10.2011 10:03:37
|
|
|
No ei saa mina hakkama...teen kõike õpetuste järgi, teleofn on rooditud ning insecure kernel peal aga clockwork recovery peale ei lähe ja vsjo.
Keegi hea inimene homme Tallinnas või kuskil seal lähedal ei tahaks paari eest asja korda ajada?
EDIT:
ja ega keegi ei tea ka mingit nippi kuda saaks youtubes käia ilma, et ta ise mind mobile versiooni peale lükkaks pidevalt. Asi nimelt selles, et siis saaks vaadata kõiki videoid, hetkel paljudel juures kirje, et "not available on mobile". |
pole küll täheldanud, et seda "not availeble on mobile" oleks visanud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |