Ühesõnaga klokitust E8400 jääb ülegi ja mäng on suurelt lihtsalt videokaardi taga kinni, eriti veel kui tulevikus graafikamodid jne tulevad?
Juhul kui Bethesda jõudis sellesse sajandisse ja reaalselt suutis asja multicore toega tööle saada, siis ehk on lootust. Kui aga jätkub Gamebryo võidukäik ja toetatud on ainult üks core, siis istub mäng endiselt puhtalt CPU peal. Suht mõnus on New Vegast mängida: GPU idleb ja CPU core0 teeb 100% tööst.
Scart, Creation Engine on küll Gamebryo baasil, ent see on siiski uus/uuendatud mootor ning selle poolest oleks loogiline arvata et asjal on vähemalt neliktuuma tugi.
Lubati ju küllaltki 'tänapäevast' mootorit.
Pähkliajuga tuleb meelde kohe seriaal ''Väike Maja Preerias'' seal ka inimesed elasid pähklisalu külas ja oli ka oldskool aeg nagu ka Elder Scrollsis on kus on oldskool au sees.
Obviously see manual oli igati siia teemasse puutuv asi. Kui siin rohkem consolerage'ist mööda suudetaks vaadata, leiaks huvilised sealt uusi featureid küll.
Näiteks fuckin' companions. Aga ei : ( Suuname tähelepanu sellele, et vähe vale platformi nupud on trükisel.
EvilKatarn, loomulikult oli siia teemasse puutuv asi, isegi uurisin seda huviga. Vahel lihtsalt mõnel inimesel on paha päev ja on vaja kuidagi ennast välja elada, sellest peab ka aru saama. Peace!
Pole vist kunagi ühtegi mängu nii väga oodanud, kui seda. Countdown on avaleheks
GOTY
Loodetavasti
Mängud mida see aasta oodanud olen ilmselt ka korda lähevad
Witcher 2 väljas. pole mänginud isegi veel, aga pidi hea olema.
Skyrim oodatum mäng, thumbs up!
X:Rebirth ka loodan sellest mängust palju.
Mingi pildirida - http://imgur.com/a/qQnwM#0
Pole mõtet enne mängu lõplikult maha kanda kui asi väljas on. Isegi sitast (gamebyro) annab saia teha (Divinity2+addon). _________________ Avatar by Flacko
Pole mõtet enne mängu lõplikult maha kanda kui asi väljas on. Isegi sitast (gamebyro) annab saia teha (Divinity2+addon).
Ol teada, et graafika puhul hea kui new vegasest pisut parem pilt tuleb, kuid vaadates neid viimaseid pilte siis on tegemist pigem miskise slightly parema pildiga kui oblivion.
Need esimesed screenshotid tundus ja lubasid küll hoopis midagi muud olevat. _________________ Winter is coming...
Alati teil on mingi häda, kui mängu sisu on hea oi siis on graafika sitt ja kui graafika on hea siis jälle mängu sisu on sitt. Tehke siis ise oma maitse järgi mäng
Pole mõtet enne mängu lõplikult maha kanda kui asi väljas on. Isegi sitast (gamebyro) annab saia teha (Divinity2+addon).
Ol teada, et graafika puhul hea kui new vegasest pisut parem pilt tuleb, kuid vaadates neid viimaseid pilte siis on tegemist pigem miskise slightly parema pildiga kui oblivion.
Need esimesed screenshotid tundus ja lubasid küll hoopis midagi muud olevat.
Sellest ka mu märkus, et ootaks äkki enne demo/pira/releasi ära. Ega ma ka pole õnnelik, et PC mängud on viimased aastad "seksikad" konsoolipordid olnud, aga ma üritan ikka nii palju avatud meelt hoida, et ootan reaalse asja ära enne kui deve-artiste pooma hakkan Kui tuleb Oblivion 1.5, siis tuleb. Kui ei tule, siis ei tule. _________________ Avatar by Flacko
Lugesin PC Gameri reviewsid ka, tundub ikka hea asi tulevat. Oodatuim mäng minu jaoks muidugi viimaste aastate jooksul, loodan parimat, kindel ost ka, ei saa total flop olla
Vaatasin gameplay videosid, ei näinud päris sellist momenti, et kui saad hiiglaselt või mammutilt v draakonilt lataka sisse, et lendad kuhugi kaugemale korralikult..(Kasvõi L4D v Dead Island vmt stiilis) Combat tundus Oblivion 1.5 olevat tõesti, ilusam veidi ja rohkem kulinaid. Tahaks ikka, et tunned sellist responsivnessi ja muud
Samas ma tean tüüpe, kes on sealt kohe saanud. Seega kõik on suht lahtine. Mina igatahes lasen teistel enne ära osta ja siis vaatan, kust kõige kindlam ost tuli
Imo oleks mõistlikum ikka karbiversioon ligi võtta, sel on palju suurem väärtus minu silmis.
Huvitav kas ka eestis perorderit tehes saab selle riidest kaardi kaasa? Vaatasin et eesti ja game.co.uk preodreihinnad erinevad vaid mõni eurot, nii et võttes siit toote oleks kindlam, et see läbi praeguse steami kasutaja aktiveerub.
Imo oleks mõistlikum ikka karbiversioon ligi võtta, sel on palju suurem väärtus minu silmis.
Huvitav kas ka eestis perorderit tehes saab selle riidest kaardi kaasa? Vaatasin et eesti ja game.co.uk preodreihinnad erinevad vaid mõni eurot, nii et võttes siit toote oleks kindlam, et see läbi praeguse steami kasutaja aktiveerub.
tahaks ka füüsilist koopiat seekord, et selle cloth mapi saaks. Regioonide kohta muidugi ei tea.. päris nõme, kui ei regaks steamis, kui inglismaalt tellid vmt.. peab uurima, targemad sheerige inffi!
Sul läheb seda karpi vaja täpselt korra. Et võtta CD-karbist Steami võti.
unustasid ehk selle, et seal veel palju muud nodi sees ja cd ise, mille pealt installid, et ei peaks kuskilt netist sikutama hakkama. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
cloth map ja ehk veel midagi, sp ka karbiversiooni mõte endal..
üldjuhul olen läinud allatirimise teed (siis legaalseid teid pidi), et karbiversioon 90% juhul ligi ei võta, seekord tundub erand hea/õigustav olevat.
tahaks ka füüsilist koopiat seekord, et selle cloth mapi saaks. Regioonide kohta muidugi ei tea.. päris nõme, kui ei regaks steamis, kui inglismaalt tellid vmt.. peab uurima, targemad sheerige inffi!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.