praegune kellaaeg 01.11.2024 01:56:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
ArQ
Kreisi kasutaja
|
11.10.2011 20:28:37
|
|
|
p2tu kirjutas: |
OT:
Eesti keele jätkusuutlikkuse ja säilimise nimel juba oleks lausa kohustuslik kõik tarkvara tõlkida eesti keelde.
Selles pole küsimustki. Keel peab arenema keele kasutamise läbi, muidu see lihtsalt hääbub.
Isiklikult kasutan inglisekeelset tarkvara, aga olen väga selle poolt, et on olemas ka eestindatud versioonid ja keelt hoitakse elus! |
Jah, aga sa ei kujuta seda tulemust ette kui valed inimesed sellega tegelevad. Rääkides kogu tarkvara tõlkimisest soovitan seda mida Carlking ennem soovitas ...
_________________ No worries! |
|
tagasi üles |
|
|
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
11.10.2011 20:34:06
|
|
|
carlking, tavaliselt mul ongi pikad pausid. Mul on tõlgitud mingi 10-13 programmi, kuid 4-5 pole huvi tuntud, 3-4 vastu ei tunne ma ise enam huvi, 2-3 pole keel valikusse lisatud ning järel on põhimõtteliselt 4 programmi. Viimati tuli uuendus WinRARile ja see oli maikuus. Vahepeal pole midagi tõlkinud. Nüüd oktoobri alguses tulid need kõik programmid korraga uuendustega välja. Mõneks ajaks on tegevust.
Trillian on see, mis on pooleli. Ise arvan, et 6-7 aktiivset tõlget võtan omale, üle selle käib üle jõu. Elus on muid asju ka.
ot: |
Nonoh, ehk vihjad, mis see uus on, millega tegelete? |
ArQ - täitsa nõus. Peale pikka pausi on kinnisideed kadunud ja näeb kõike uues valguses. Sellele tõele olen ise vastu vaadanud ja seda siis, kui mitte keegi ei teadnud, et ma midagi üldse tõlgin. Siis ma taipasin ka seda, et pole eriti õige üksinda kuskil nurgas midagi kribada ja seda salaja üles vinnata.
p2tu - selline asi keelt ei päästa. Keelt päästab ikka tõlgitud ilukirjandus ja võrdne palk. Ja riigi suurenemine ka. Eesti keel on hukule määratud - loodan ainult, et see minu eluajal ei juhtu.
|
|
tagasi üles |
|
|
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|