praegune kellaaeg 20.06.2025 15:34:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Longero
HV veteran

|
10.10.2011 21:07:16
Otsin märkme ja nimekirja programmi... millega saaks? |
|
|
Tervitusi rahvale. Oleks kohe kaks muret korraga.
1. Millise programmiga saaks teha nimekirja nii, et näiteks teen pealkirjaks muusika ja sinna alla lisan laulude nimed. Järgmiseks pealkirjaks teen näit filmid ja filmide alla lisan olemasolevad filmid. Kui lisan mingi uue nime muusika v filmide alla siis läheks seal nimi ise tähestiku järjekorda. Otsingulahter võiks olemas olla ja võimalus valitud teksti värviliseks muuta. Hea kui seda faili saaks mälupulgal kaasas tassida, seega siis mingine portable proge. Kas äkki saab seda isegi teha tavalise tekstidokumendiga? Mis märksõnu peaks googlis kasutama sellise asja leidmiseks?
2. Teine mure on Märkmete tegemise proge. Googeldades olen sattund koguaeg nende töölaual olevate lipikute otsa kuhu saab ajutisi meeldetuletusi kribada. Tahaks aga midagi sellist, et kui näen netis mingit kasulikku lõiku või õpetust siis oleks võimalik see omale kirja panna. Proge peaks veel erinevaid pildiformaate toetama. Hea oleks kui erinevaid failiformaate pdf jne samuti toetaks kuid see juba palju tahetud ilmselt. Peaks saama teha kaustasi ja alamkaustasi kuhu kasulik kirja panna. Otsingulahter võiks olemas olla, veel võiks linke toetada veebilehele kuid lingid pole enam olulised. Kogu faili kus vajalik kirjas peaks teisaldada ka saama, näit enne Win'i uuesti pealepanekut.
Siiamaani olen osad asjad tavalisse WordPad'i kopeerinud, aga sellega on see häda, et vajalikul hetkel on neid raske üles leida... asuvad erinevates kaustades, isegi kui ühte kausta kokku panna siis koguneks neid päris palju pikema aja peale.
Sai pikk jutt, aga üritasin end lihtsalt arusaadavaks teha. Kindlasti teevad osad siinsed kasutajad samuti märkmeid, kuidas nemad teevad? Tänud ette kõigile kes abistavat nõu oskavad anda.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
11.10.2011 08:02:49
|
|
|
2. Google Docs
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
11.10.2011 18:48:08
|
|
|
Mina olen üsna laisk märkmete tegija ja need, mida soovin alles jätta, kirjutan paberile. Mulle kasutan just selliseid märkmeid, mida on tarvis lühiajaliselt. Enda jaoks avastasin selleks suurepärase programmi - Clipboarder gadget -> http://nes.bplaced.net/clipboarder.html Kui on vaja midagi kiiresti salvestada, siis tuleb see kopeerida lõikelauale (clipboard) ja ta ongi sul olemas. Vidin toetab teksti, pilte, faile, kaustu ja kõike, mida Windowsis üldse kopeerida saab.
Aga aeg on edasi läinud ja oleks vist tõesti juba aeg programmi või vidina jaoks. Clipboarder ei võimalda otsimist, kaustu jms, vaid see on lihtsalt nimekiri asjadest, mida oled kopeerinud lõikelauale. Maksimaalselt salvestab kuni 100 üksust. Vanemad üksused kustuvad automaatselt. Õnneks saab üksusi esile tõsta, aga ma pole seda kasutanud.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|