ah see siis k6igil nii, et tekstuurid näevad välja nagu märjalapiga ülekäidud. Dead isalndil on küll paremad. võtab vähem ruumi kah. _________________ zero
Scart, ma ei näe probleemi, kui HDD'd oleksid suurusjärk 10TB, mitte 1TB. Ega tõesti pole probleemi, kui ainult rage mängid, siis võib vabalt see 150GB ühe mängu all tiksuda, aga muud ka veel vaja teha, siis see suht katastroof + muud mängud + muusika + video edit.
HHD-d pole eales nii soodsad olnud ja ikka mingi vend viriseb:D Alles hiljuti tulid 4TB kettad liikvele. 2TB on suht kommiraha juba.
ah see siis k6igil nii, et tekstuurid näevad välja nagu märjalapiga ülekäidud. Dead isalndil on küll paremad. võtab vähem ruumi kah.
lol @ dead island... bloomiga kogu jura üle käidud ja siis on vägevam?
Samuti dead islandil on ground texture küll ikka üli rõve _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Väheamlt saab seintel olevate siltide tekste lugeda. See mäng on nagu ajas 20 aastat tagasi liikunud, kus tekstuuridel puudus igasugune teravus. _________________ zero
Mängul oleks sigailus graafika kui textuur oleks vastav, polycount on tegelikult ju suur ja kaugelt on vaatepilt võrdlemisi ilus. Lähedalt on lihtsalt täielik pask ja see on fakt
kui paigal seista on jah okei graafika igaljuhul minu profiilikal ei jookse mitte ükski mäng nii jubedalt kui Rage driverid peaksid kah enavähem uusimad olema...peab vist 1280x1200 resol mängima vms...
Carmack: 'Rage PC launch was a cluster f*** - this isn't the leading platform for games' CVG
tsitaat:
"The driver issues at launch have been a real cluster !@#$," the coding legend told Kotaku, explaining that the biggest cause of the problem was the "wrong driver" getting released, so "half of our PC customers got a product that basically didn't work."
But the mass-complaints from PC gamers haven't just been aimed at the shooter's shoddy performance - some are simply disappointed that a title they hoped would be a tent pole for PC gaming simply doesn't feel designed for their platform at all.
In an outburst on a similar level to your parents admitting you were a horrible mistake, Carmack said simply his attention is no longer on the mouse-and-keyboard home of Doom and Quake.
"We do not see the PC as the leading platform for games," Carmack said. "That statement will enrage some people, but it is hard to characterise it otherwise; both console versions will have larger audiences than the PC version.
ah tead mingu perse. niikaua kuni ta ei tee puhtalt split screen coopile suunitletu mängu võib ta selle "pc pole leading platvorm" omale sooja auku pista. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kõik poodi konsoole ostma. Ja siis tuleme siia teemasse tagasi ning räägime kui hea Rage on Shitbox-i peal, samal ajal endal laua peal tiksub kordi võimsam asi kui Shitbox.
Nagu Lisa Simpson kunagi oma venna kohta ütles ütlen sama miljon aastat vana konsoolile "Just a few more years, JUST A FEW MORE YEARS"... et siis oleks aeg uue konsooli jaoks, see on loogiline, et PC pole enam põhialus millele mänge teha kuna konsoolide maailmas on rahad miljonites suuremad.
PC on surnud aga õnneks tehakse veel midagigi.... Toredad taandarenguga vennad muidugi, kes selliseks arengu keerasid maailmas.. vanasti sai ikka iga paari aasta tagant tohutut uuendust näha graafiliselt, nüüd oota 10aastat enne kui natukene uuendust näed _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Hmm paistab, et jääb ostmata põhinedes kõigi arvustustele ja muljetele. Hetkel Dead Islandist ja Assassins Creed: Brotherhoodist piisab. Võibolla tulevikus võtan rage kätte.
Carmack: 'Rage PC launch was a cluster f*** - this isn't the leading platform for games' CVG
tsitaat:
"The driver issues at launch have been a real cluster !@#$," the coding legend told Kotaku, explaining that the biggest cause of the problem was the "wrong driver" getting released, so "half of our PC customers got a product that basically didn't work."
But the mass-complaints from PC gamers haven't just been aimed at the shooter's shoddy performance - some are simply disappointed that a title they hoped would be a tent pole for PC gaming simply doesn't feel designed for their platform at all.
In an outburst on a similar level to your parents admitting you were a horrible mistake, Carmack said simply his attention is no longer on the mouse-and-keyboard home of Doom and Quake.
"We do not see the PC as the leading platform for games," Carmack said. "That statement will enrage some people, but it is hard to characterise it otherwise; both console versions will have larger audiences than the PC version.
kas see nüüd tähendab seda, et see esimene patch jääb ühtlasi ka viimaseks ja mingit textuuri pakki ei tulegi? see oleks küll jama _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
ära lingi enne kui 1080p üleval :p _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Jack Vegas, mhm ise ka mõtlesin seda Soovitasin orig Carma developeril seda Carma 4 traileris kasutada tea kas läheb läbi, üpris epic oleks. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Minul igatahes tõis patch jõudluse kasvu ja sai mäng normaalselt läbi tehtud. Enne patchi proovisin erinevaid variante ja ainuke mis töötas oli 8k tekstuurid, kõigi muude seadete juures oli udukogu kui natuke vaatevälja muutsid.
Spoiler
Lõpp oli lihtne, igav ja jäi kuidagi poolikuks. Enne viimast levelit sai veel uue vägeva püssi ja ma ei saanud seda praktiliselt kasutatagi.
Minul igatahes tõis patch jõudluse kasvu ja sai mäng normaalselt läbi tehtud. Enne patchi proovisin erinevaid variante ja ainuke mis töötas oli 8k tekstuurid, kõigi muude seadete juures oli udukogu kui natuke vaatevälja muutsid.
Spoiler
Lõpp oli lihtne, igav ja jäi kuidagi poolikuks. Enne viimast levelit sai veel uue vägeva püssi ja ma ei saanud seda praktiliselt kasutatagi.
Spoiler
Ülimalt jura oli see, et peale mängu lõppu edasi mängida ei saanud aga noh ega seal tegelt polegi midagi väga mängida. Oleks võinud rohkem RPG taoline olla nagu Borderlands ja suuuuurem, üliiimalt pisike kaart oli tegelikult ju
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Sepad teise mängu juba valmis teinud
Tekstuuri genereerumine on ilgelt jama, ehk parandavad mõne uuema patchiga. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=ZZQBv0WRJBI
patch 1 ja 11.10 v2 catalystid - texture poppingut võrdlemisi vähe, anistrophic max, vsync on, texture cache vms high, 1920x1080, AA küll sisse ei pannud, sest praegu jooksis kenasti seal 60 fpsi juures.
aga tekstuurid on ikka päris kohutavad. inimeste nägudel ja relvadel on super. aga majad ja seinad jms asi (igast teatetahvlid) on kohutavad, eriti hulluks muutub siis kui asjad kaugel on. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
vahepeal tundub graafika ikka hämmstavalt kena tegelt ...
Spoiler
see ja kena? rõve pruun ja pime värk ju _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Spoiler
Spoiler
Ülimalt jura oli see, et peale mängu lõppu edasi mängida ei saanud aga noh ega seal tegelt polegi midagi väga mängida. Oleks võinud rohkem RPG taoline olla nagu Borderlands ja suuuuurem, üliiimalt pisike kaart oli tegelikult ju
Täpselt. Mul väikevend tahtis rallisid ja mini mänge teha. Siis pidin mingisugused alguse savegamed välja otsima...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.