64playerit, võiks nagu helikoptereid paar tükki rohkem olla. Pidevalt sealt cämpib 4-5 inimest kes kohe kaaperdavad ära, siis lastakse minutiga alla ja nad juba tagasi cämpimas.. Ma lennata ei tahagi, aga co-pilotina lasta on äge.
See probleem on olnud juba BF1942 saati, et cambitakse masinate juures. Kõige lihtsam oleks luua lihtsalt pilot class ja mõlemal poolel saab näiteks olla 4 mängijat, kes seda kasutada saab, siis ei oleks seda probleemi et pool serveri mängijatest passiks lennuväljal. Kuid millegipärast dev. seda teha ei taha.
Mina kui serverite rendiga tegelejana ütlen kindlasti kohe , et jah on raske. See on hetke emotsioon et kõik tahavad maksta. See vaibub ja varsti server maas. _________________ Lae pildid -> pilt.io
Yeah right saate te jeee selle serveri raha kokku. Keegi ei pane ju tühjalt raha magama, et saada mängida eesti serveris lihtsalt. Kõik need raha panustajad tahaks ju ka admini õigusi , et mõelge ise siis milline kaos käiks kogu aeg mapide vahetusega ja setingute muutmisega jne.
Aga 844,8 euri (üle 13 000 krooni) aastas mängu serverile maksta -
Imelik on see, et kui viskad medpaki vastu seina, siis seina küljest kukub plaate alla, mõni väiksem takistus laguneb tükkideks isegi. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Yeah right saate te jeee selle serveri raha kokku. Keegi ei pane ju tühjalt raha magama, et saada mängida eesti serveris lihtsalt. Kõik need raha panustajad tahaks ju ka admini õigusi , et mõelge ise siis milline kaos käiks kogu aeg mapide vahetusega ja setingute muutmisega jne.
11€ per nase, nohu ju
saab ka 32 kohalise serveri hankida, kokku 360€ aastas
nood adminid võivad rohkem ka maksta, ongi õiglaselt jagatud _________________ ☠
Nonii, sain ise ka siis esimese terve roundi lõpuks mängitud. Punkbuster maha ja kohe töötas. Tundub, et natukene on bug'e ka parandatud vms, vähemalt ei tundunud olevat nii hull kui alguses. Läks päris hästi ka tegelikult, 12 awardi ja 5 jubinat vms sai lahti raundi jooksul.
Kuigi tundub, et see üldine BF elamus ei ole ikka minu jaoks - enamus inimesi just haibivad neid lennukeid ja hiiglaslikku 64-player madinat. Mind jättis Caspian Border väga külmaks ja üpris igav oli kohati. Operation Metro istus aga päris hästi, põhiliselt just see metroo osa, kus käib pingeline CQ infantry-vaheline sõdimine. See palju põnevam, kuidas seal ühe koridori otsas on ühe tiimi vennad ja teise otsas meie tiim ja siis viskad medpack'e ja kambaga surute peale end. Või siis vahel saad tiiruga minna ja võtad 5 mängjat ühe salvaga maha, kes kõik kämbivad koos. _________________ TALUSILDID
Imelik on see, et kui viskad medpaki vastu seina, siis seina küljest kukub plaate alla, mõni väiksem takistus laguneb tükkideks isegi.
Minu arust lõhub medpack ükskõik, mis seina - viska ainult õigesse kohta.
libe kirjutas:
Goon kirjutas:
11€ per nase, nohu ju
nood adminid võivad rohkem ka maksta, ongi õiglaselt jagatud
Miks peaks keegi tahtma niisama raha maksta serveri eest, kus pole isegi adminni õigusi antud?
Serverites mängimine on tasuta ju...
Imelik on see, et kui viskad medpaki vastu seina, siis seina küljest kukub plaate alla, mõni väiksem takistus laguneb tükkideks isegi.
Minu arust lõhub medpack ükskõik, mis seina - viska ainult õigesse kohta.
libe kirjutas:
Goon kirjutas:
11€ per nase, nohu ju
Miks peaks keegi tahtma niisama raha maksta serveri eest, kus pole isegi adminni õigusi antud?
Serverites mängimine on tasuta ju...
Selleks, et niimodi lennata kuluks vist konsoolipult ära. Ise olen paar korda proovinud lennukit juhtida, hiirega oli ikka täiesti võimatu, ei saanud isegi pööratud. Vb kui mouse sensitivity põhja keerata, vb siis..
11€ per nase, nohu ju
Krt see mobiilne spawn on megalahe, Metros panduna tunneli algusesse saab nii mõnusasti tagantpoolt vastaseid meeldivalt üllatada. Viimane mäng Betaga - 4 killi jutti, neist kaks väitsega.
aceopel, Korra üritasin tankiga veidi pommitada seda aga ei juhtunud midagi.
Lendasin hävitajaga selle torni kohale, hüppasin alla ja panin mobile spawnpointi torni tippu. Seejärel sõber spawnis sinna engineerina ja hakkas õhust stingeriga hävitajaid maha tõmbama
endal i7, 6gb mälu ja nvs4200m ja ütleks, et kõikide sätete low-peale panemine aitas küll kaasa. Kuigi tundub nagu, et ikka vastased on minust ees kuidagi _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Eile suure madina ajal 4 seppa kaitsesid parempoolset metroo sisenemisel tunnelilt,lõpuks vist jooksid laskemoonast tühjaks ise lendasin m249-ga selga pold abi sai käiku lastud nuga ja õnnestus kõik sepad noga maha võtta järjest
Lehys, ma seal tunnelis tegin suht sarnast asja see kui sisse ründad ja siis see keskel olev koridor nagu, seal tavaliselt sepad passivad ja lasevad kõik maha, kes sisse astuvad ma läksin ringiga sealt tagant kus ukse juures põleng on, jõudsin sinna kus sepad passisid, vaatan 4 seppa kõik jälgivad pinglsalt ühte suunta mkay siis, võtsin noa välja ja tapsin kõik maha Keegi ei saanud isegi aru, et ma neid seal noaga maha võtan _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Krt mulle tundub, et lennukid ja kopterid on liiga aeglased. Võiks kiiremad olla nii kopterid kui ka lennukid. Kopter on eriti aeglane. Lisaks võiks olla nende relvade damage suurem. _________________ >OSTA ÕLUT
Just lendasin Frogfoot-iga, main gun-i heli sama mis A-10-l
Millegi pärast absoluutselt ei tahtnud kuuletuda see lennuk, kohati keeras hästi ja siis jälle kui gaasi andsin siis tõmbas nina taevasse või hakkaslampi suunas keerama end.
Nonii, läks kinni. Hakkasin just serverisse minema ja tuli must ekraan ainult ette. Peale lehe refreshimist öeldakse, et aitäh osalemast jms. _________________ TALUSILDID
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.