Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kast / Toide / Casemod »  Toiteploki +12V kanalid? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
caffex
HV vaatleja

sõnum 03.10.2011 22:48:31 Toiteploki +12V kanalid? vasta tsitaadiga

Küsimus targematele! Mul on PSU two rail +12V üks 16A teine 15A aga üks ainus 6pin juhe ja kaks eraldi molex aga videkaart vajab 2X 6pin. Tean, et see üks 6pin on 150w ja piisaks GPU`le kuid kas võin selle sama 6pin jagada kuidagi kaheks või võtan teise 12V molex otsast ja kuidas ma siis aru saan ,et see molex ei oleks see sama kanal mis 6pin. Krt keeruline sai loodan saate mu mõtest aru ärge pahandage mu võhiklikust, sest palungi abi. Tänan!
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mehine2
HV vaatleja

sõnum 07.10.2011 20:36:26 vasta tsitaadiga

Olen ise igasugu Fränkenstaine kokku keeranud, pole veel midagi juhtunud. Kui on tegu mõistliku PSUga (Kui ei ole "godegen" vms) peaks asi lahendatav olema. Kui võimalik kasutaks 15A raili kettaseadmetele. Ja 16A võtaks video toite (mõlemad). Tegelt kindluse mõttes vaata ka GPU manuaali kus on kindlasti kirja mitu Amprit ta tahab. Olen üpris kindel et alla 16A. Edu. Ja anna teada kuidas läks.
caffex
HV vaatleja

sõnum 08.10.2011 19:02:30 vasta tsitaadiga

http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14461
Selline PSU on, manuali kuskilt ei leia. Soovisingi aru saada milline kanal kuhu läheb, ju ma siis jagan selle 6pin kaheks, kui nii võib? GPU on ATI 5850.
Tänan vastamast!!!
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
mehine2
HV vaatleja

sõnum 08.10.2011 22:02:33 www vasta tsitaadiga

arvan eet see kaheks jagamine ei ole sugugi halb mõte. kuna psu paberite järgi annab 150W oma 6pin-iga välja ja GPU tahab saada 2x75W. Nüüd idee poolest mina arvan, sa võid proovida ka ilma splitterita. Ühenda see 6-pin GPU(mis on juba pci-e pesas) külge ja vaata kas asi hakkab tööle. See 6pin on 3kollast(+12V) ja 3musta(0V) juhet. ja kui see teine 6pin pesa on esimesega samal siinil(ma arvan et on) siis peaks piisama kui sa vaid üht pesa toidad. Eraldi pesad on selleks et koormust jagada, aga kuna võtad nii kui nii samast august särtsu siis vahet ei tohiks olla. Kui ühe pesa toitega tööle ei hakka osta splitter siis peaks hakkama küll.

Kui asja tööle saad tee igasugu stresstestinguid ja benchmarke ja vaata kas süsteem toimib stabiilselt. Kui viperusi pole siis on kõik ok. Kui aga GPU tarbib liiga palju voolu küll siis süsteem ka märku annab. Siis tuleb lihtsalt uus PSU osta. EDU.

Liil6u
HV veteran
Liil6u

sõnum 09.10.2011 02:35:12 vasta tsitaadiga

Selle toite viskaks võimalusel metsa ja otsiks midagi asisemat asemele.Trust pole just selline firma mida usaldada icon_lol.gif
Või kui tahad jaurata siis võta moleksitest üleminekuga see teine 6pin. Kui töötab siis töötab. Kui ei, siis viska metsa ja osta asisem. Lihtne icon_biggrin.gif
thumbs_up.gif beer_yum.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kast / Toide / Casemod »  Toiteploki +12V kanalid?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.