lag on nii maxis, et suht mängimatu. ei tea kas kõik serverid nii koomas - pandi vist viimasteks päevadeks max servereid jooksma, aga riistvaraga koonerdati _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kahjuks mul samuti Caspian serverites päris hää lag ning alguses serverisse sisenedes ei taha kõike objekte ka ära laadida (pmst medium settingute peal, fps umbes 15). Meto mapis fps aga 25.... Aga noh Caspiani map tundub suht suur ka olevat.
Proovisin ka beta ära, ja nagu arvasin siis läppar jääb lahjaks (msi gx623), kerge läg oli sees kuigi sellel ei olnud mingit vahet kas panin high või low ikka jooksis samamoodi
DE serverid esmapilgul stabiilsemad. lagi minimaalselt. Killzone88, videokaardi jaoks parem asi MSI-afterburner (laseb nt ventika kiiruse käiku sättida vastavalt tempile), näitab tempe, fani pöördeid, gpu kasutust ja ka fpsi . _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
DE serverid esmapilgul stabiilsemad. lagi minimaalselt. Killzone88, videokaardi jaoks parem asi MSI-afterburner (laseb nt ventika kiiruse käiku sättida vastavalt tempile), näitab tempe, fani pöördeid, gpu kasutust ja ka fpsi .
minu teada oli Punkbusteril ning Afterburneril conflict ning selle peale BF crashis. ?
PB ju betas ei tööta? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
DE serverid esmapilgul stabiilsemad. lagi minimaalselt. Killzone88, videokaardi jaoks parem asi MSI-afterburner (laseb nt ventika kiiruse käiku sättida vastavalt tempile), näitab tempe, fani pöördeid, gpu kasutust ja ka fpsi .
ot:
Sama teeb evga precision aga seal ei saa valida cpu,emaplaadi,hdd temperatuure.
See proge on alati mul sees ja pb-ga ei ole probleeme olnud, mängides ro2 ja bc2.
No sai kah CP mängitud.Mitte ühtegi probleemi polnud.Ei laagi ega Disconnecti...Lendasin lennukitega veits.Pole nii väga huvitav enne kui flares ja rakettid lahti saab vist....Neid AA rakettidega vendasi on veits liiga palju.Lastakse jube kiirelt alla _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Mul on CP's praegu suur lag sees, lasen beta driverite asemele eelmised tavalised, vaatan kuidas siis jookseb. Hetkel tulevad peale 5 min mängu mingid rohelised asjad taustale vilkuma
Sai ka CB korra proovitud ja isegi oli võimalus lennukit näppida. Kuna bf2 ma mängind pole, siis kartsin esialgu, et lennuki juhtimine on mingi raketiteadus, aga selgus, et väga lihtne ja lõbus.
minuarust lennuk pöörab tuimalt kuidagi võis olla ka lagi viga. bf2 oli parem igatahes. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
See konsooli gameplay on küll jama. Nii kuidagi aeglane ja uimane action, not fun at all..
PS3e peal mõeldakse küll hoopis teist kaudu, kui PCl. kui arvutil pead ikka vaeva nägema, siis PS3el mängides võid vabalt mõnd kõrvalteed pidi vaenlase taha jalutada ja kõik noaga maha võtta. ja peale selle on seal alati kellelgi kogu aeg mikrofon sees. seal ta siis römiseb kogu aja mingis tundmatus keeles.
See konsooli gameplay on küll jama. Nii kuidagi aeglane ja uimane action, not fun at all..
PS3e peal mõeldakse küll hoopis teist kaudu, kui PCl. kui arvutil pead ikka vaeva nägema, siis PS3el mängides võid vabalt mõnd kõrvalteed pidi vaenlase taha jalutada ja kõik noaga maha võtta. ja peale selle on seal alati kellelgi kogu aeg mikrofon sees. seal ta siis römiseb kogu aja mingis tundmatus keeles.
Ooojaaaa .
Kui sai veel esimest Bad Companyt taotud, siis muteda polnud võimalik teisi playereid. Küll siis sai mängides teiste kodutülisid, muusikat, vaidlusi jms kuuldud. Suht närvi ajas lõpuks.
Mul on probleem. Lähen mängu. Mängin natukene ning siis driverid crashivad ja tulevad tagasi tööle, aga pean mängu kinni panema ja uuesti alustama. Väga nõme...
Btw, vajalik proge http://www.hwinfo.com , saab in-game temp,rpm,cpu,gpu jne jälgida
Kust täpsemalt saab nii teha, et ekraan näitaks in-game temp,rpm,cpu,gpu.
ot:
Lae alla http://www.evga.com/precision/ ja siis pane tööle ,ning järgmisena hwinfo.
Sensor/configure/vali mida tahad in-game näha/Riva tuner OSD/show.
Samuti saad fps-i ja gpu infot nähe evga precision-iga , vajuta apply juures olevat mutrivõtit ja sealt monitoring.
EDIT: Ma vaatasin ,et sul on ati aga evga ei toeta seda , lae alla rivatuner.
Ma ei saa aru miks paljud prone pärast virisevad, battlefield 2-s oli ka ju kui ma ei eksi. Ei viita HV foorumlastele, vaid näiteks battlefield blogi kommentaarid ja EA uk foorum.
Tea kui adekvaatne allikas on youtube-i kommentaarium, aga Operation Firestorm developer commentary videos paljud väidavad, et B2K pack-i kaardid saavad alles ca kuu aega peale release-i valmis. Kas teab keegi viidata mõnele ametlikule teadaandele sellel teemal?
Mul see "Blue Screen" on ära kadunud alati, kui ESC vajutada, kui elus olnud, kuid ikkagi bug. Samuti olen rohkem kui kindel, et need asjad on õiges väljalaskes juba parandatud
Tea kui adekvaatne allikas on youtube-i kommentaarium, aga Operation Firestorm developer commentary videos paljud väidavad, et B2K pack-i kaardid saavad alles ca kuu aega peale release-i valmis. Kas teab keegi viidata mõnele ametlikule teadaandele sellel teemal?
kuskil kirjutas jah, et novembris vist tuleb vms. mis siis ?
Q: Is the Back to Karkand expansion pack exclusive to pre-orders?
A: No. You can also buy it separately if you do not pre-order Battlefield 3. Back to Karkand will be available the exact same date after the launch of Battlefield 3 no matter if you pre-ordered or buy it separately.
Q: When will the Back to Karkand expansion pack be released?
A: We have not yet announced the Back to Karkand expansion pack release date.
Q: How much does the Back to Karkand Expansion pack cost?
A: We have not yet announced a price. However, it will be included in the Limited Edition at no extra charge.
Mul on probleem. Lähen mängu. Mängin natukene ning siis driverid crashivad ja tulevad tagasi tööle, aga pean mängu kinni panema ja uuesti alustama. Väga nõme...
On kellelgi sama probleem olnud? Tahaks korralikult mängida, aga ei saa
prone muarust just lihtsam maha lasta ju, ainult venna pea paistab. vähem tulistamisala, aga kindel tapp pmst. w kui tglt edasi mõelda siis see pmst 50/50 tasakaalustab ära plussid miinused
ja siis kui veel edasi mõelda oleneb see inimesest ja mängu/reaalsuse ümbruskonnast, seega VAHET POLE
On kellelgi sama probleem olnud? Tahaks korralikult mängida, aga ei saa
Minul ja ka paaril teisel siit foorumist see probleem olnud. Mina sain asja korda kaardi clocke alla keerates ja ventikate kiirust tõstes, kasuta näiteks msi afterburnerit või rivatunerit. See lahendus siis Nvidia kaardidele. Kui sul ati siis saad sama asja ka catalyst control centerist teha. Kuigi ei tea kas ati puhul see aitab. Kindlasti tasub ka kontrollida kas sul on need uued beta driverid bf3 jaoks. Kui ma ei eksi siis peaks nii Nvidial kui ka atil olema need.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.