2 ja pool mees vaadatud( teine osa)
<b>piixu</b> see läheb ja <b>piixus</b> ta on
esimene osa andis veel lootust, aga teine pani kabelimatsu. ok vaatan edasi, aga see sära ja fun on kadunud kahjuks
Ma vaatan ka veel edasi aga noh jah, muiet eriti näole ei saanud nagu vanasti. Minu arvates on Kutcher vale näitleja sinna, mingi andekas vähem tuntud nimi oleks vb hästi näidelnud.
Dexter hakkas _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Terra Nova (TV Series 2011) - idee normaalne ja efektide pealt pole kokku hoitud, aga sisu poolest tundub järjekordne sari, kus 2min sci-fi'd ja 40min peretülisid.
Millest see Terra Nova räägib, mingi järjekordne muinasjutt või robotautode võidusõit tulnukatega? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Täisjura oli piloodi põhjal. Story oli eriti mööda, näitlemine samuti ja sündmuste kulgemine oli nagu 5 tsenaristi kirjutatud ja siis pimedelalt copy paste lugu kokku pandud.
See on ka imelik, et kohati tundub nagu oleks seal eriefektide alla terve varandus pandud ja siis järgmises kaadris on nii kehva kvaliteediga greenscreen, et platoon teeb kodus ka oma kangapoe kardina ees paremini.
mul on tunne, et seth on drooge hakanud ära kasutama. kõik sarjad olid kahtlased (kuigi amdad oli hea).
Family Guy-s Briani tripp oli küll rämesürr, vahepeal tekkis endalgi tunne, et kõik pole nagu korras
See oli kõige vingem osa seal family guys . Ise tahan seda hurricane osa näha, kus kõik 3 seeriatest tegelased koos on. (FG, AD ja CS) _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Osad põnevamad kohad oleks justkui välja lõigatud. Nt esimeses osas oli hetkeks pinge, et "oo kuidas ta nüüd küll sealt vanglast põgeneb... -järgmine kaader- ...ahsoo, põgeneski juba." Selles osas nende "lindude" huntiga samamoodi "okou sõidavad kahekesi junglisse kahte lindu püüdma... aa, said juba kätte." Selle asemel siis täidetakse eeter hoopis selle koguperedraamaga.
Nii et olen ühe eelkõnelejaga nõus, et on mindud püüdma võimalikult laia vaatajaskonda ja seega ei ole lõpptoode ei liha ega kala. Samas minu puhul on see neil isegi läbi läinud - vaatan kindlasti ka järgmised osad ära, mis sest, et kirudes.
uueks nimeks sobib pigem- 2 poolikut ja üks mees _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Sarja "Simpsonid" tulevik on tume, sest peamised näitlejad, kes seeriaalikangelastele oma hääle andnud, on sattunud tootjafirma 20th Century Fox Televisioniga palgavaidlustesse.
mul ausaltöelda pole Simpsonitest sooja ega külma, vaatan ainult vanast harjumusest kuigi pinget ei paku vähemalt 3-4 hooaega enam. Seth MacFarlane looming märksa etem (kuigi ka see palju oma vanast särast kaotanud).
muidugi kui Simpsonid kirvest peaks saama, siis tuleks küll vist rahvas tänavale mässama _________________ nooope!
ei tea, teised joonissarjad küll huvi ei paku. Kunagi kui tv6 neid ameerika papse ja asju näitas siis sai väheke vahitud kuid ei tea, ei pakkunud huvi, kuidagi lahja tundus.
Samas simpsoneid iga hommik @ tv3 . Sai terevisoongi kukele saadetud _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
ei tea, teised joonissarjad küll huvi ei paku. Kunagi kui tv6 neid ameerika papse ja asju näitas siis sai väheke vahitud kuid ei tea, ei pakkunud huvi, kuidagi lahja tundus.
Samas simpsoneid iga hommik @ tv3 . Sai terevisoongi kukele saadetud
mis alusel tv3 neid osasid näitab?
Selline tunne, et mõnda osa olen 3-4 korda näinud, siis jälle pole näinud. Lõpuks võiks hakata lisama saatekavasse hooaja ja osa numbrit nagu normaalsetele kanalitele omane _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Näitasid vististi 14 hooaega, täna siis s15e01 oli hommikul. Vist et jooksis isegi enam-vähem õieti järjestuses (vähemalt niipalju kui imdb viitsisin vaadata)
Samas see et oled näinud ja pole näinud on tulnud varasemast ajast kui näidati täiesti huupi läbisegi osasi. Üks päev oli 4 hooaja mingi x osa, järgmine päev juba 12 hooajast mingi osa _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Üks koht oli eriti hea:
Nadia (räägib eesti keeles): sdklöfhoasdpügfuasfukasdf (samahästi oleks võinud hiina keel ka olla, mitte sõnagi ei saanud aru)
Annie: You have some mouth on you.
Nadia: You speak Estonian?
Annie: Just the swear words.
Huvitav, mis teema neil Eestiga on. Teine osa juba, kus Eestit mainitakse (aga loomulikult tegemist vene nimedega kodanikega).
Eesti käib jah kuidagi eriti tihedalt sarjadest läbi. teisi Ida-Euroopa riike küll nii tihti ei mainita.
mine tea, vbl sellepärast, et meie majanduslikust edust jahvatatakse välismeedias oluliselt rohkem kui teistest ja siis lihtsalt stsenaristidele silmi-kõrvu jäänud.
Two and a Half Men pole halb. See sari oli liiga kaua ühe koha peal tampinud ja oleks pidanud juba 7 või 8 hooaja lõpus kirvest saama. Õnneks tuli nüüd muutus ja asi on täitsa normaalne. Ainus miinus kogu selle asja juures see, et Charlie Sheeni ei näe enam nii palju.
Ja mulle tundub, et Ashton Kutcher mitte ei näitle vaid niisama töllerdab ringi ja lausub oma lauseid. Anoh, mulle meeldib.
Big Bang Theory meeldib, just lõpetasin teise hooaja. How I Met Your Mother pole eriti naljakas, aga vaatan siiski edasi. Hetkel teise hooaja keskel.
Uus CSI hooaeg, tundub päris hea
Ted Danson sobib sinna väga hästi esmamulje järgi. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Uus CSI hooaeg, tundub päris hea
Ted Danson sobib sinna väga hästi esmamulje järgi.
Kõik need CSI-d on minujaoks küll täiesti ammendunud... NCIS on ainuke, mida suudan vahel vaadata (kui pole midagi muud) aga teised . _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Ei tea - mul on just täielik tülgastus nende ny, miami ja muude vastu. ncis originaalis nagu natuke oli midagi, aga ikkagi paras siuke poolpidune asi.
CSI originaal ikka oma juurikate juures - ei ole liiga palju karakterite personaalset draamat (ala miami või ny) ja karakterid ei ole mingid üle võlli aetud tüütused.
aga no see on ainult minu arvamus.
Uues CSIs hea visuaalne uuendus see, et siuke nö "kummituseffekt" kui nad lahendavad asju. Silmale hea vaadata _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
House M.D. kaheksanda aasta algus jäi lahjaks, ei istu selline
Spoiler
Prison Break vms vanglavärk. St Prison Break'i algusaeg, kus nad välja üritasid saada, oli muidugi väga hea :). Lihtsalt meenus vangla-värgiga kohe PB esimesena.
Uus hooaeg on jah huvitav - tundub, et jätkub pikemalt esimese osa stiilis.
Spoiler
Mixed feelings minu poolt - vanas stiilis asi hakkas end juba ammendama. Uus on huvitav... aga kurat jah, veits nüri tundub. Eks näha ole. Aga see arstitibin on küll hawt, silm puhkab
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.