Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
multizync
HV kasutaja

|
06.10.2011 16:18:44
Probleem Platinum USB mälu pulgaga |
|
|
Selline probleem siis, et ükspäev oli vaja kasutada seda, siis kopeerisin andmed peale sellele, et teises arvutis neid faile avada, ja nii kui ma selle teise arvutisse sisse panin tuli ette, et "x: is not accessible. The disk structure is corrupted and unreadable."
Proovisin ka teistes arvutites ja sama asi. Imelik on veel see, et kui ma sinna andmed peale kopeerisin siis läks võibolla mingi 2 minutit mõõda, kui ma selle pulga teise arvutisse panin, ja siis selline asi, ei ole seda loopinud ega midagi vahepeal. Formati tegemine aitaks, aga ma ei ole teinud seda kuna mul on vaja sealt asju kätte saada. Disk Checki ta teha ei lase. On mingi võimalus seda ise korda saada..?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
AllanK20
HV Guru

|
06.10.2011 16:23:00
|
|
|
otse flashi pealt peaks kätte saama, st. suur tõenäosus on et vahepealne kontroller kutu
_________________ joodan ja mõõdan |
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
2 :: |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
multizync
HV kasutaja

|
06.10.2011 16:29:59
|
|
|
AllanK20 kirjutas: |
otse flashi pealt peaks kätte saama, st. suur tõenäosus on et vahepealne kontroller kutu |
Meaning..?
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
06.10.2011 16:44:08
|
|
|
Vaata disk editoriga, kas pulk annab ennast loogiliselt kätte. Googlist esimese otsinguga tuli http://mh-nexus.de/en/hxd/.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
multizync
HV kasutaja

|
06.10.2011 18:33:55
|
|
|
Hmm, ei näita sealt ka midagi. Alguses näitas My Computeri alt Removable Device ära, aga nüüd millegi pärast ei näita ta My Computeris ka midagi.
Kuigi kui arvutisse pulk sisestada, siis ta selle hääle teeb nagu, et on ühendatud, hakkab drivereid otsima ja siis tuleb Unkown device, ja et USB device not recognized..
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
06.10.2011 18:48:15
|
|
|
Siis pulk kutu ja aitab ainult NAND-ist image väljalugemine järgneva spets töötlusega.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|