Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 04.10.2011 17:08:05 vasta tsitaadiga

irneH kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
Piraatluse vastu võitlemine on suuresti community poolt välja mõeldud asi. Ametlikult on see online-only värk selleks, et minimeerida võimalust MP häkkimiseks. Milline variant see õigem on jäägu igaühe enda välja mõelda icon_smile.gif

Õigem on see, et MP only on sellepärast, et ei saaks seda mängu kuidagi moodi ära häkkida ja kui saab siis vigadega. Nimelt alla installides sa ei installeeri kõiki asju enda arvutisse mis on betas sees, vaid suurem osa genereerib battle.net server ise(monster spawn, käitumine, item drop jne.). Oleks beta välja tulnud offline võimalusega, esimene päev ja crackitud. Mis hetkel toimub, kuu on möödas ja ainukene asi, mida suudetakse teha on, et saab minna mängu ükskõik mis klassiga, genereerida mobe, kes istuvad kohapeal niisama ja lüüa neid mättasse ja joosta ringi mööda tühju katakombe. Pole offline häkki, ei ole MP häkkidest juttugi.
crackiti sc2ele LAN crackitakse see ka ära, ainult aega läheb.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.10.2011 17:11:53 vasta tsitaadiga

sc2 lan ja d3 peaks olema piisavalt erinevad. Ma pigem võrdleks viimast mmo'de piraservudega
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
irneH
HV vaatleja

sõnum 04.10.2011 17:13:02 vasta tsitaadiga

Loomulikult millalgi, kuid küsin ontopicu koha pealt, kas keegi pole siiamaani siit foorumist saanud beta invite? Euroopas pidi siiamaani suht täbar olukord olema.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.10.2011 17:43:02 vasta tsitaadiga

irneH kirjutas:
Pole offline häkki, ei ole MP häkkidest juttugi.

kas mitte alles ei ringelnud video (võib-olla fake) speedhackiga? icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.10.2011 19:07:56 vasta tsitaadiga

See speedhack on kindlalt õige. Samas ma usun, et selle häki vasturohi leitakse üsna lihtsalt. Näiteks hakatakse väikese aja tagant blizzi serveriga charri asukohta pingima. Kui leitakse anomaalia, pannakse automaatselt kohe suspended/bänn.
tagasi üles
Fury
HV vaatleja

sõnum 05.10.2011 07:24:43 vasta tsitaadiga

Aega veel on neid beta keysid saada ma arvan. Ise olen kah Opt-in kuid midagi pole saanud

londiste kirjutas:
Fury, d3-s ei ole mingit eristamist singleplayer-multiplayer char. on lihtsalt char.
kasvõi d2s oli sp/local/open bnet char ja closed bnetil eraldi charid.

Millest ma siis räägin sinu arvates? D3 on 1 char millega sa mängid kas solo või party.

Kristoferr kirjutas:
Ho Ho, enamvähem nii jah tuleb välja. Samamoodi ei ole siis ükski Bnet 2ga seotud mäng enam SP, kuna läbi Bneti saad kõigile sõpradele ükskõik mis ajal whisperdada. Vahet pole mis mängus sa parasjagu oled.
A´la WoWist SC2 mängivale sõbrale.

Kas nagu igasugune loogika puudub eesti inimestel? Suur vahe on kas sul on mingi Steam Friends list või BNet Friends list. Sa ei saa ju D3 ingame friends listist kutsuda mängu sõpra kellel ei eksisteerigi arvutis D3 vaid toksib päevad läbi WoWi. Ma eeldaks et D3 list näitab ikka neid sõpru kellel on ka D3 installitud ja kes reaalselt saavad sinuga koos mängida. Sama loll ju kui öelda et iga Windowse mäng on multiplayer kuna mul windowsiga käib MSN kaasas ja seal ju ometi palju sõpru ja see süsteemi sisene.

D3 sa ei saa defineerida kui SP/MP. Sa mängid oma mängu kas üksi või mitmekesi kuid sul on alati olemas võimalus liikuda nende kahe viisi vahel.

Et natukene muud teemat kah rääkida siis paljud inimesed hetkel Beta videode ja tutvustuste järel on otsustanud ikkagi D3 soetada?
tagasi üles
ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

sõnum 05.10.2011 07:33:55 vasta tsitaadiga

Fury kirjutas:
Et natukene muud teemat kah rääkida siis paljud inimesed hetkel Beta videode ja tutvustuste järel on otsustanud ikkagi D3 soetada?

Kas hind on juba teada?
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
d-scorpion
HV kasutaja
d-scorpion

sõnum 05.10.2011 07:38:00 vasta tsitaadiga

Fury kirjutas:

Kas nagu igasugune loogika puudub eesti inimestel? Suur vahe on kas sul on mingi Steam Friends list või BNet Friends list. Sa ei saa ju D3 ingame friends listist kutsuda mängu sõpra kellel ei eksisteerigi arvutis D3 vaid toksib päevad läbi WoWi. Ma eeldaks et D3 list näitab ikka neid sõpru kellel on ka D3 installitud ja kes reaalselt saavad sinuga koos mängida. Sama loll ju kui öelda et iga Windowse mäng on multiplayer kuna mul windowsiga käib MSN kaasas ja seal ju ometi palju sõpru ja see süsteemi sisene.

täpselt samamoodi saab sõpradega rääkida nagu praegu on WoW ja SC2 omavahel läbi real ID.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Fury
HV vaatleja

sõnum 05.10.2011 07:54:35 vasta tsitaadiga

https://www.hinnavaatlus.ee/products/Meelelahutus/PC+arvutim%C3%A4ngud/187460/

Ei tea kui reaalne ja usaldatav see ettevõte on icon_biggrin.gif

d-scorpion kirjutas:
Fury kirjutas:

täpselt samamoodi saab sõpradega rääkida nagu praegu on WoW ja SC2 omavahel läbi real ID.

Aga on sul võimalus mängu kutsuda inimene kellel reaalselt mängu arvutis ei eksisteeri? Sest minu teada on seal ikkagi eristus et kellega suhelda saad lihtsalt ja kes ka mängida saaks.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 05.10.2011 08:15:13 vasta tsitaadiga

Fury, sinu väide oli, et D3 ei saa üksi mängida ilma, et keegi segama tuleks = SP (sinu oma sõnade kohaselt). Su väide oli vale. Muud öelda ei tahetudki.
tagasi üles
Fury
HV vaatleja

sõnum 05.10.2011 12:39:52 vasta tsitaadiga

Ma ei ole väitnud et ei saa segamatult mängida üksi. Ma väitsin seda et Single Player kui definitsioon ei eksisteeri.
Linki mulle palun sel juhul see koht minu tekstist kus ma ütlen et D3 pole võimalik solo mängida ilma et keegi segaks.

icon_smile.gif Ennem võiks kõik teksti ikka läbi lugeda kui vaidlema hakata.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 05.10.2011 14:43:19 vasta tsitaadiga

Fury kirjutas:
Ma ei ole väitnud et ei saa segamatult mängida üksi. Ma väitsin seda et Single Player kui definitsioon ei eksisteeri.
Linki mulle palun sel juhul see koht minu tekstist kus ma ütlen et D3 pole võimalik solo mängida ilma et keegi segaks.

icon_smile.gif Ennem võiks kõik teksti ikka läbi lugeda kui vaidlema hakata.

Fury kirjutas:
...Single Player tähendab et sa mängid üksi ja keegi ei saa tulla sinu mängu segama...

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6683663#6683663

Sa väitsid, et SP pole D3s olemas. Samas on võimalik üksi segamatult mängida. Sinu definatsiooni kohaselt, tähendab SP just seda. Järelikult on D3s olemas SP variant olemas.
Loe oma jutt ise läbi enne, kui postitad.

tagasi üles
margus645
HV veteran

sõnum 05.10.2011 17:44:21 vasta tsitaadiga

Single Player kui definitsioon ei eksisteeri,see jutt on täiesti õige kuigi igaüks mõistab seda pisut erinevalt.
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 127
tagasi üles
Cromaclear
HV kasutaja
Cromaclear

sõnum 06.10.2011 01:23:51 vasta tsitaadiga

Fury kirjutas:

d-scorpion kirjutas:
Fury kirjutas:

Aga on sul võimalus mängu kutsuda inimene kellel reaalselt mängu arvutis ei eksisteeri? Sest minu teada on seal ikkagi eristus et kellega suhelda saad lihtsalt ja kes ka mängida saaks.

Mis gamestaril viga on? Täiesti legit firma. Miks hind on selline? SC2 järgi arvutatud enam-vähem. Omahind plaadikoopial on poodides üldjuhul 38-42 € sellise mängu puhul.

tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 06.10.2011 15:09:47 vasta tsitaadiga

Mängude jae- ega hulgimüügiga ma küll ei tegele, ent 47€ tundub minu silmis veidi vähe. IIRC maksis näiteks SC2 alguses ~800 eek.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
d-scorpion
HV kasutaja
d-scorpion

sõnum 07.10.2011 08:23:26 vasta tsitaadiga

Fury kirjutas:

d-scorpion kirjutas:
Fury kirjutas:

Mängu sisse kutsuda ei saa, ainult chattida omavahel.

D3 jah sellist local single playerit ei tule, millega oleks võimalik mängida kui netiühendus puudub.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 07.10.2011 15:09:13 vasta tsitaadiga

Kas SP tähendab, et asi peab lokaalselt toimuma? Kas siis flash mangukesed, kus üksi nokin midagi, polegi SP? Pean ju selleks samamoodi mingi rakenduse käima panema mis tõmbab minu arvutisse mingid asjad ning pahatihti on osaliselt netis isegi. Sellegipoolest mängin mängu üksi.

SP tähendab tegelikkuses ju üksinda mängimist. Niikaua kui on võimalus teha mäng, kuhu teised kuidagi joinida ei saa ongi tegu SP-ga ju. Tegelikkuses võib mistahes võrgumängki olla SP niikaua kui teised sinna ei joini ja mingeid tegusid ei tee.

Aga tagasi teema juurde, v kas D3-liinil on tõesti nii vaikne, et sellise tühise asja üle vaieldakse? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 07.10.2011 15:13:44 vasta tsitaadiga

tonism kirjutas:

Aga tagasi teema juurde, v kas D3-liinil on tõesti nii vaikne, et sellise tühise asja üle vaieldakse? icon_biggrin.gif

Lükati edasi + need eelmised "toredad" teated mängu kohta.
Et mäng kaotas oma atraktiivsuse ma arvan.

JediMihkel
HV veteran
JediMihkel

sõnum 12.10.2011 20:51:06 vasta tsitaadiga

Kui nüüd asjast õigesti aru saan, on asi nagu Assassins creed 2, vajalik püsiv netiühendus et üldse mängida saaks. Pluss siis multiplayer funktsioon lisaks. Kus saad teistega koos main storyt läbi teha?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.10.2011 23:44:06 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

ja päris hea kommentaar rockpapershotgunnist:
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 22.10.2011 17:47:14 vasta tsitaadiga

JediMihkel kirjutas:
Kui nüüd asjast õigesti aru saan, on asi nagu Assassins creed 2, vajalik püsiv netiühendus et üldse mängida saaks. Pluss siis multiplayer funktsioon lisaks. Kus saad teistega koos main storyt läbi teha?

Said õigesti aru. beer_yum.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 22.10.2011 18:24:35 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

ja päris hea kommentaar rockpapershotgunnist:
Spoiler Spoiler Spoiler

Teine hea kommentaar oli, et ükski Blizzardi treiler ei möödu ilma, et öeldaks madala häälega "torn asunder." Kõik mängud sama šablooni järgi.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 28.10.2011 12:05:25 vasta tsitaadiga

Blizzardi pakkumine
WoW accounti omanikud kes aastaks oma accounti aktiivesks teevad saavad diablo 3-e tasuta. Ümarguselt 130.- euri kui 6 kuulise makseplaani kasutada.

Huvitav palju Blizzard sellega raha kaotab või võidab. Kindlasti tuleb müügi pealt raha vähem kuna paljud aktiivsed WoW-i mängijad oleks ka Diablo 3-e ostnud.
Ise tegin kalkulatsioonid oma mätta otsast ja aktiveerisin oma WoW accounti uuesti. Tasuta Diablo 3 + koht WoW-i uue expansioni betas (võimalus uus expansion ostmata jätta) . Kui mingit huvi WoW-i vastu ei ole , siis ilmselt ei tasu ära. Kui Wow-i ka plaanis veel mängida on , siis tasub kindasti ära.
tagasi üles
Elitegamer
HV kasutaja
Elitegamer

sõnum 28.10.2011 23:43:06 vasta tsitaadiga

D3 preorder on ~42 EUR-i. Selle eest saab umbes-täpselt 4 kuud WoW-i aega. Kusjuures 2x Blizzardi 6 kuu subscription tuleb kallim (~132 EUR) kui 6x 2 kuu gamecarde osta (www.gamecards.eu, 2% soodustusega ~123 EUR, võimalik veel odavamalt).
D3 on seega 1/3 sellest aasta WoWi hinnast. Kui on plaanis vähemalt 8 kuud WoWi mängida ja D3 osta, siis juba tasub ära. Lisaks veel korraliku välimusega mount (võrreldes selle lendava lõvi ja gay hobusega) ja MoP beta.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.10.2011 10:22:11 vasta tsitaadiga

Scammerid on juba õppinud päris asjalikke kirju koostama icon_smile.gif
tsitaat:
diablo3 noreply@blizzard.com
reply-to diablo3@d3-blizzard.com
to kalle.last@gmail.com
date 29 October 2011 08:06
subject Diablo III beta test invitation!
Important mainly because you often read messages with this label.
hide details 08:06 (2 hours ago)
Greetings from Blizzard Entertainment!

We’re gearing up for the forthcoming launch of Diablo III and would like to extend you an invitation to participate in the beta test. If you are interested in participating, you need to have a Battle.net account, which you can create on our Battle.net website.

We will flag you for access to the Diablo III beta test when we begin admitting press. You do not need to go through the opt-in process.

To secure your place among the first of Sanctuary’s heroes,Please use the following template below to verify your account and information via email.

* Name:
* Battle.account name:
* Password:
* Country:
* E-mail Address:

Thanks and see you all in the Burning Hells!

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.