Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
margus1000
Lõuapoolik

|
05.10.2011 23:55:41
|
|
|
22 %. Kes arvab ära, mida see suurus tähendab.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
viimati muutis margus1000 06.10.2011 00:05:10, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
06.10.2011 00:00:45
|
|
|
i-telefonide turuosa smartphonede hulgas? Enam-vähem sinna kanti peaks ta vist jõudnud olema praeguseks. Võibolla mitte USAs aga muu maailmaga kokku vast ikka.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
06.10.2011 00:06:41
|
|
|
Kuna teema on läbu, siis ei, see ei ole seotud telefonidega. Ja kahjuks vajab mõni igal võimalikul ja võimatul juhul peeniseid. Prooviks ilma kuidagi.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
pkwild618
Lõuapoolik

|
06.10.2011 00:41:14
|
|
|
margus1000 kirjutas: |
Apple kasutajad ei saa sinu tähelepanuvajadusest aru, kuid pahaks ka ei pane. Nad on enamasti eluga rahul |
Sina küll oma eluga rahul ei ole.
Tead, mida see graafik näitab? Et Androidi poistel on lipp vardas ja Apple poisid on iHomod.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
14 :: |
5 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
06.10.2011 00:59:15
|
|
|
Peenised ja homod Ei tahaks kuidagi seda Androidi kasutamise süüks panna ... Äkki WoW mõjub nii ?
Vähemasti on teema ilusti seal, kuhu ta vaikselt keerles.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
06.10.2011 02:01:08
|
|
|
no üldjuhul pole androidi uudiseid nii palju kui on apple uudiseid
apple elab rohkem reklaami tegemise peale kui toote enda peale
samas teised telefoni tootjad ei haibi ka igalpool oma uute toodetega niiväga, et seda tähele panna ja kus kritiseerida saaks
iga nädal on mingi uudis kus on apple sees
ega mul pole apple vastu midagi olen omand kahte mp3 mängijat ja üldiselt vahet pole mis karp sul taskus piniseb sest eluiga on neil ikka suht sama ja teine vahe on hinnas milleks maksta telefoni eest 600+ eurot kui tolefon on helistamiseks
ma harva kasutan oma telefonis mingeid appe
google caarti vahest kuid selle peab asendama mingi appi vastu mis välismaal kaardi maksu ei küsi jne
mul on miski 3.2" ekraan ja ma arvan et see on piisavalt pisike et selle pealt mingit seriaali või filmi vaadata ja mänge ei mängi sest pole siiani leidnud ühtegi mis oleks huvitav ja huvi seda kauem mängida kui 5min
aga mul pole viriseda midagi ,sest selle galaxy gio sain ma tasuta (küll 2 aastat lepingut ja kuumakse pole suurem kui varem ja naguinii olen emtis edasi)
oleks nii et iphone saaks tasuta poleks mul selle omamise vastu midagi aga kuna ei saa siis sellist summat nagu küsitakse ei ole nõus ma välja käima
eriti kui on 8GB ja 32GB vahel 100-150 euri hinna vahe ... mul hetkel on 2GB kaart sees mis tuli tasuta ja saan panna kuni 32GB asemele mille hind on 35 euri siis ikka on vahe küll
mõelda vaid kui palju maksab ruumikam iföön rohkem tisest iföönist millel pole niipalju ruumi
iföönil ei ole võimalik ruumi juurde panna ka ja kui seal mälu läheb tuksi on terve telefon tuksis
sama on ka selle akuga mida tagant ära võtta ei saa ja ära vahetada mis jälle maksab kuskil 100 euri mis on teistel telefonidel lihtne poodi minna uut akut ostma ja saab vana jätta näiteks reisil olles tagavara akuks
ifööni lisaseadmed maksavad ka ulme hinda kuna on apple kuid samas on igasugu lahendusi neile mida teistele tootjatele pole
kuid jah kõik vidinad mis on tehtud iföön 3 jaoks ei saa kasutada kui on iföön4 ja nüüd sama iföön 4s-ga
nagu kõlarite komplekt jne kus on tehtud iföön4 slot aga 4s on väiksem nüüd jne vaja kõik uusi tooteid jälle tegema hakata
kui omad ühe asja jaoks palju vidinaid siis vaja kõik uuesti osta kui põhiasja uuedada vaja
plusse ja miinuseid võib lugema jääda ja no igale ühele omad asjad ja väljavaated kuidas toime tulla
mul ei ole oluline telefoni väimus ... oluline on et ta töötab ja saan oma kõned ja sms tehtud ... puutetundlik ekraan teeb mõned asjad lihtsamaks nagu google kaart ja vahel vajaliku info kätte saamist netist kui muud varianti pole
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
06.10.2011 05:14:21
|
|
|
Päris karm
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
06.10.2011 07:08:55
|
|
|
See on küll päris karm nüüd.
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
07.10.2011 08:26:02
|
|
|
Selliste tingimustega tuleb iPhone 4S erinevate operaatorite juures USAs täna müüki:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ehhr
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
07.10.2011 19:10:22
|
|
|
Kas 16GB vs 64GB on peale mälu vahe ka veel midagi?
Lihtsalt mäluna ostes on hinna vahe 70-80€, kui tuimalt 220€ juurde lükatakse suurema numbri pärast siis on küll
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
07.10.2011 19:15:39
|
|
|
ainult mälu vahe jah.
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
07.10.2011 20:18:13
|
|
|
Mälukaardipesa ju pole, saab keevitada hinda nii kuis süda lustib.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
07.10.2011 20:21:02
|
|
|
ja zombid muudkui ostavad...loodetavasti "tänu" Steve surmale nüüd iphone 5 päris saast ka ei tule, muidu konkurendid lasevad rihma lõdvaks ning ei saagi paari aasta pärast tunduvalt ajast ees olevat Samsungit osta
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
07.10.2011 21:45:50
|
|
|
arvata on, et Samsung jääbki teistest alati sammu jagu ees olema. kellelgi teisel pole lihtsalt ressurssi vastu hakkamiseks ja vaevalt Samsung teistele müüb/toodab midagi sellist, millest nad ise üle ei saa.
nVidia hakkab küll Kal-El-iga punnitama (4+1-core iseenesest ju väga hea), aga täitsa kindel, et selle peale Samsung toob miskit veel võimekamat välja. samamoodi nagu GS2-e Exynos tuli täiesti ootamatult ja näitas kõigile tagatulesid
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
08.10.2011 02:50:49
|
|
|
iPhone fans before: "The iPhone 5 will surely outdo every Android phone with its beastly specs"
*iPhone 4S release*
iPhone fans after: "WELL IT'S NOT ALL ABOUT THE SPEED YOU KNOW. IT'S STILL BETTER. AND STUFF. YOU KNOW? IT HAS MORE GEEBEES." (meenutas siin ühe HV-lase juttu)
http://www.pocket-lint.com/news/42401/iphone-4s-vs-samsung-galaxy-s-2
So, with little to separate the two elsewhere and it having a lower price tag too, it has to be the Samsung Galaxy S II that takes the crown.
Aga eks tuleb ära oodata põhjalikumad ülevaated
1st: iPhone 4S Apple A5
2nd: Galaxy S2 Samsung Exynos 4210
As it goes, both of these systems on a chip are made by Samsung anyway and it’s of little surprise, therefore, that each contains a dual-core, 1-1.2GHz ARM Cortex-A9 CPU running the show
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
08.10.2011 02:56:53
|
|
|
Eks iOS'i eelis ikka selles ole, et ta on siiski OS, mitte java virtuaalmasinast skin, nagu Android ja saab seega rauda ülearu kooma tõmbamata säästlikumalt hakkama.
Minu käest on nii palju telefone läbi käinud, et kui peaksin kõik kirja panema, oleks see raske ülesanne. Mobiilinternetti (räige kirvehinnaga ja ilma igasuguste kuumaksuliste pakettideta, nagu ta siis oli) kasutasin juba 10a tagasi, kui kuigi paljudel veel mobiiligi polnud. Kuni N95 8GB-ni olin peaasjalikult nokiamees, siis sai soodsalt vist siitsamast HV-st edasimüügi mõttes üks iPhone 3G soetatud. Seni olin iPhone'i ja vastavate uudiste suhtes üpris skeptiline, naersin ka nende tüüpiliste gayPhone-naljadega kaasa jne. Ja siis hakkasin seda lihtsalt ajaviiteks näppima. Esimesena vist veel oma kaarti sisse torkamatagi WiFi otsas veebi. Ja võrdlesin seda tahes-tahtmatult oma senise mobiilse brauseri kasutamise kogemusega S60-l. No täiesti erinev aastatuhat. Täismõõdus veebilehed olid pisikeselt helendavalt ruudukeselt haruldaselt loetavad. Vajalikul veerul double-tap ja oligi see juba täpselt parajaks suurendatuna ees. Veel kord ja jälle täisvaade. Ja siis edasi avastades leida, et kõik ongi analoogselt nii pagana intuitiivne. Ma olin ka ikka harjunud paras konfiguration-master olema — et saaks aga linnukest panna, muidu muutun pahuraks. S60 ja WM6 olid selleks tänuväärne kahuriliha. Aga krt, sel ajastul oli nüüd määratud otsa saada. Mulle see Apple'i (ilmselt igasuguste kogemusteta fleimijate) paljukirutud minu eest ära otsustatud konf sobis. Kaart kolis kuidagi märkamatult iPhone'i sisse ja N95 kuulutus läks üles. Mäletan, et kiibitsesin see aeg suht värskelt välja tulnud 5800XM'i ka. Siiski põlgasin algul kirveks ja kui siis üks hetk soodsa hinnaga ühe ostsin, olin paraku juba lootusetult iPhone'iga ära hellitatud... Irvitasin veel kuulutust kirjutadeski touch-symbiani kohmakuse ja resistive ekraani tundetuse toreda kombo üle. Sealtmaalt on põhitelefon sujuvalt 3G>3GS>4 vahetunud. Esimene vahetus toimus peamiselt AF kaamera tõttu, teine fantastilise 4x tihedama resoga ekraani saamiseks. Välimus pole kunagi suurt kottinud, algul olid telefonid parema käespüsimise nimel isegi täis-kummiümbristes, normaalse autohoidiku saabudes aga ei viitsinud enam pidevalt neid pärast autos kasutamist sinna sisse toppida.
Vahepeal on muidugi veel igasugu smartfõune käes käinud. Kõik Xperiad — normaalmõõdus ja minid, enamik Androidiga HTC-sid ja Samsasid. Ja oh häda — ka lademetes uuemaid touch-symbianiga Nokiaid, nii vajutus- kui puutetundlikke. Kas siis mõne sõbra omad konfida (eks enamik siinsest seltskonnast teab vast seda oma lähema tutvusringkonna ihuitimehe tunnet) või siis paralleelselt enda teise, töökaardiga kasutamiseks. Hetkel on selleks Galaxy Ace (suuremaid labidaid väga ei fänna). Ma ei kõhkleks pikalt parema peale üle kolimisega, kuid hetkel ei näe küll alternatiive... See pea poolteist aastat tagasi välja tulnud 4 on ikka veel kuradi hea. Ma ei tea oma kogemustele vaatamata muide kuigi palju telefone, millega ma selle teksti siin valmis oleks viitsinud toksida.
Nii et otsustage ise, kas pimesi fanboy või ei.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
08.10.2011 03:01:26
|
|
|
Nõus, kui mul omal ajal Eestis ühena esimestest oli Nokia N95 ning vaevaliselt netis sai sellega käidud ja sõber oma iphonega wifis olles suutis lehed avada sama kiiresti, kui mu macbook pro, siis oli karpm täitsa lahti...aga ajad on muutunud, ma ei oska teiste androididega võrrelda, aga SG2 ei tunne ma küll kunagi puudust, et võiks veel kiirem olla või sujuvamalt midagi teha, silm lihtsalt ei seleta seda vahet, ehk olen juba vanaks jäänud ka
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
08.10.2011 03:37:33
|
|
|
rex, ilmselgelt "taane" on sinust kaarega mööda käinud vbl asi on palavikus, aga veerandi või kolmandiku kandis silm enam ei seletanud
_________________ nooope! |
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
08.10.2011 10:43:11
|
|
|
Eelmüük algas hästi: AT&T Alone Sees 200,000 iPhone 4S Preorders in First 12 Hours, Their Most Successful iPhone Launch Ever
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
08.10.2011 11:36:51
|
|
|
miga kirjutas: |
Eelmüük algas hästi: AT&T Alone Sees 200,000 iPhone 4S Preorders in First 12 Hours, Their Most Successful iPhone Launch Ever |
võiksid pealkirja külge ka mõne artikli pookida ma oskan ka:Verizon has 150 iPhone 4S preorders, stocks plummet
kujutan ette, et Hiinas läheb uue vana kätte saamiseks käsikähmluseks, nad lihtsalt oskavad Meerikat üle lüüa
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|