Scart, pidid ju paar nädalat ootama enne kui ostad
Räägi parem kuidas mängitavusega lood on?
Ostmisest pole ma midagi rääkinud. Peale Red Orchestra 2 preorderit on mulle mõneks ajaks mängude preorderdamisest ja väljatuleku hetkel ostmisest küllalt. Mängitavus on väga hea, kvaliteetne ID shooter. Atmosfäär on mõnus, gunplay suurepärane ja täiesti kutsub mängima. Mingi 15 euri eest isegi võtaks ligi.
Minu arust on Rage väga hea näide sellest, miks virtuaalne tekstuurimine on põhimõtteliselt vigane kontseptsioon (ka sel kujul millel ta on PS3/X360 peal realiseeritud). Texture pop-in on sellesse lahendusse sisseplaneeritud from day 1. Seda saab vähendada (mingi kiiret striimimist toetava flash mälu või SSD-ga nt), aga arvestades seda kuidas tekstuuride kaal(kvaliteet) kasvab aastatega pole see väga jätkusuutlik lahendus fixed hardware lahendustele nagu nt konsoolid.
Sellise hämar-uduse jama asemel peaksid devid saama hoopis rohkem mälu, kus siis vajalikku kraami kõrgel kvaliteedil lokaalselt hoida saaks. Kui on vaja ruumi kokku hoida, töötatagu välja uued pakkimis-kompresseerimisalgoritmid mitte ärgu hakaku aegluubis kvaliteetseid tekstuure saastale peale striimima.
Business as usual, et uuel mängul esimene kuu aega on 100 probleemi. Vaja oodata patchi ja uusi GPU drivereid.
QA kohta, et oleks võinud jah rohkem ennem ära teha. Kuid nad juba ühe delay tegid septembrist oktoobrisse. Teine delay oleks mängu lükanud liiga BF3/MW3 ligidale.
Texture pop-in on sellesse lahendusse sisseplaneeritud from day 1.
Nagu PMis mainisin siis on võimalik seda praktiliselt täielikult elimineerida ning selleks ei ole tarvis 16G videomälu. Oblivioni-fallout'i laadse süsteemiga tahaks täielikult unikaalselt tekstuuritud maailma näha siis seal muud polekski kui pop-in ja seda ka kordades suurema mälu puhul.
erick kirjutas:
Kui on vaja ruumi kokku hoida, töötatagu välja uued pakkimis-kompresseerimisalgoritmid
Eks paranda dxt formaate kui suudad. Afaik on need üsnagi lähedal teoreetilisele maksimumile mis annab saavutada et säiliks mõistlik kvaliteet kuid andmed oleks endiselt lineaarselt adresseeritavad mälus
[edit]
Veel confiseadeid: http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1587053&postcount=987
Erick, proovi järgi kas saad oma 20G ram'i täis sellega _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
No mul on kokku ikka 24GB, triple channelis Peaks proovima, aga kurat teab millal ma seda Rage'i ostma hakkan.
Ho Ho kirjutas:
erick kirjutas:
Texture pop-in on sellesse lahendusse sisseplaneeritud from day 1.
Nagu PMis mainisin siis on võimalik seda praktiliselt täielikult elimineerida ning selleks ei ole tarvis 16G videomälu. Oblivioni-fallout'i laadse süsteemiga tahaks täielikult unikaalselt tekstuuritud maailma näha siis seal muud polekski kui pop-in ja seda ka kordades suurema mälu puhul.
No mis see meetod muud olla saab kui veelgi kiirem andmete liigutamine? Kahjuks nende liigutatavate andmete mahud kasvavad samas tempos või isegi tempokamalt kui andmekandjate kiirused, niiet pikemas perspektiivis see ikkagi ei töötaks.
kõik reviewerid ära ostetud ? siin räägite et graafika crap, reviewsi lugedes igalpool et graafika hea, udune ainult enne pop-ini
siinsete piltide põhjal toetan igatahes küll teie seisukohta
Ja kuida mäng ise on? Graafika graafikaks on mäng ehk muidu huvitav?
Mul on DA2 oksemaik suus. Mööda kaarti on laiali "koopad", kus elutsevad igasugu bandiidid ja röövlid ja pahalased. Lisaks mängu peastoorile (mis on olematu), jagatakse bounty boardidel queste igasugu asjade tagasi toomiseks ja pahalaste ära koristamiseks. Mis kõik saadavad neisse "koobastesse". Iga kord on koopad natuke ümber tõstetud ja vastased teistes kohtades, kuid konkreetselt on kõik suuremalt jaolt sama. Täpselt sama idiootne taaskasutus mis DA2 puhul ajas. ID'l kulus seitse aastat selle peale?
Kurat võtaks mis jama see nüüd on ... röövimine päise päevaaeg ju! Kutsuga tarbijakaitse võsapets ja muud loomad kokku.... 7a ja selline tulemus?
Krt me siin HV kambapeale teeme ka parema asja kokku ... flacko joonistama ja küll me ka kokku monteeritud saame. _________________ Aita suve, söö lund!
kus ta on... silmaga näha et keerates tuleb tekstuuri pop-in sul. Pole isegi HD streami selle jaoks vaja....detailsust ma sealt udukogust eriti välja ei loe.
kordan veel kord, üldse ei ole popimist.
see mis sa seal näed ilmub frapsi pärast, video salvestab ta sama kettale, kus mul kõik mängud installitud.
kui ma panen 1920*1080 resoga täis suurusega video kirjutada siis poppimine on sama, nagu siin videos http://www.youtube.com/watch?v=-I91AG2BhcI&feature=player_embedded
kus ta on... silmaga näha et keerates tuleb tekstuuri pop-in sul. Pole isegi HD streami selle jaoks vaja....detailsust ma sealt udukogust eriti välja ei loe.
Kas see ei aita?
Fix for the texture problems.
1.Create a Rage shortcut with the following launch parameters:
+cvaradd g_fov 12 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +image_anisotropy 16 +image_usecompression 0 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0
2.Create a file called rageconfig.cfg in Rage/base/ and put the following commands in there:
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
3. Go to C:\Users\UserName\AppData\Local\ and create a folder called "id software" (without "). Then create a folder called "rage" (without ") inside that folder.
Täitsa pees ikka kuidas suutis ID aasta mängu nomenaadi perse keerata... loodetavasti gameplay parem kui asi välja näeb. Õnneks see udukogu pole kõikide videokaartidega nii suur, ise märkasin seda nüüd kui frapsi tööle lükkasin siis äärtest nii 5cm ekraanist on näha, et mingi pool sekki võtab osasi asju aega laadimiseks. Gameplay räägitakse, et on norm.. story on suht sama nagu graafika bug.. wtf lihtsalt.. aga noh, ehk tervikuna asi parem. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Killzone88, selline jura on juba aastaid kestnud. Reklaam ja lubadused , tagajärg on masendav. Meenub FC2 skriinid. Õnneks viitsivad inimesed sellele tähelepanu pöörata.
Isiklikult loodan et patchide, ajurite ja pcdexturepakkidega saab asjad lõpuks korda. Kuid siis on juba hilja. Täpselt nagu Crysis 2 oli, mis sest graafikast enam vahtida kui mäng läbi tehtud. Vandenõu ja kartus võib ka mängus olla. Tuleb ju ridamisi über pelasi välja. Eks aeg annab arutust.
Go into the profiles for games in the nvidia control panel, show all games and look for Rage. Nvidia updated the profiles to add Rage and forces v-sync off for some retarded reason (are nvidia and amd trying to sabotage this game?). Anyway, just turn the v-sync setting back to the default.
Go into the profiles for games in the nvidia control panel, show all games and look for Rage. Nvidia updated the profiles to add Rage and forces v-sync off for some retarded reason (are nvidia and amd trying to sabotage this game?). Anyway, just turn the v-sync setting back to the default.
Spoiler
Naljakas aga tõsi.
EDIT: Mis asja ,see mäng ei toeta SLI-d?
Nvidia rage settingutes on kirjas "SLI redaring mode"single GPU
Proovi palju tahad aga muuta ei lase.
Mul ei jookse see mäng absoluutselt. Selle Rage driveri installimine ebaõnnestub alati. Võtan kõik maha, puhastan Driver Sweeperiga, resad värgid, uuesti puhastus jne. Ikka ei midagi. Vaatasin mida mäng teeb task manageris - iga paari sekundi tagant "not responding". Suht hale huumor on see mäng.
The hilarious thing is that in all the above cases with the AI enabled the game suffers of extreme stuttering (even in the menus), while everything is fine when it's disabled.
I give up for now Laughing
@Sabin: yeah at first I thought something was wrong with the GPU, but luckily all the other games that I have installed have no issues/artifacts at all. The framerate is good too Smile
I have exact the same problem with 4850. I tried everything but the black boxes stays.
Are we missing something? There is no word on new driver only unifiing with BF3 beta driver
Minul on nvidia ja ainuke probleem on ,et SLI ei tööta aga 1 560ti-ga jookseb ka hästi 60+ fps,gpu transcoding/off,AA x8.
The hilarious thing is that in all the above cases with the AI enabled the game suffers of extreme stuttering (even in the menus), while everything is fine when it's disabled.
@Sabin: yeah at first I thought something was wrong with the GPU, but luckily all the other games that I have installed have no issues/artifacts at all. The framerate is good too Smile
I have exact the same problem with 4850. I tried everything but the black boxes stays.
Are we missing something? There is no word on new driver only unifiing with BF3 beta driver
Minul on nvidia ja ainuke probleem on ,et SLI ei tööta aga 1 560ti-ga jookseb ka hästi 60+ fps,gpu transcoding/off,AA x8.
Sain ka teate, et game.co.uk on teele saatnud mu Rage: Anarchy Edition komplekti..., kuid asi selles, et sai pre-order tehtud Collector's Edition peale - on need nüüd samad asjad? miskit selgitust ka ei tulnud game.co.uk-st. Tundub olevat rubriigist, et elu õpetab ja igasuguse tellimise enne mängu välja tulekut ära unustama, hetkel väga halvamaigune lugu ikka - PC versioonil liigselt probleeme ja siis takkapihta ei saa seda mida tellisin.
villu, nii mööda nad ka ei pane selle saatmisega. Eks ta ikka see sama asi on, mis tellisid. Need collectors editionid ongi vahest selliste omapäraste nimedega. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
RAGE kasutab uhket konsoolide tehnikat, et VSync on ON kui 60fps on käes ja nii kui alla 60fps langeb läheb OFF. nVidia ja AMD-ga sai kokku räägitud, et nad lisavad driveritesse selle supporti, et PC peal kah töötaks. Kumbki pole seda veel teinud.
Mul see keiss et profiilis oleva pilligai ei mängi asi. Kuigi canyourunit.com väidab et peaks nagu töötama ja noh siiani on kõik uued mängud töötanud rahuldavalt(minu jaoks). Viga selles et peale intro videot hakkab luksuma. Näitab nats algust ilusti siis kiilub paariks sekundiks kinni ja siis näitab edasi. Mängima asudes sama mure. Nii et polegi saanud nüüd mängida seda. Proovisin ka need rage driverid installida aga selle install failib. Oskab keegi aidata?
Süüdista AMD'd saastades draiverites ja kannata kuni nad asjad ära parandavad. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Tuleb ikka nvidia ligi võtta kes ära tahab vahetada? Igastahes nii palju kui mängu videodest näinud olen siis tundub nädalavahetustel õllekõrvale hea tegevus.
värskelt installitud ja alguses seal bagi juures töllerdasin ja seal jookseb küll nagu sulavõi, stabiilne 60FPS... aga tearib ikka väga jubedalt, väga imelik, kuna vsync tundub peal olema. d3doverride'st on vsync ja triple buffer peale sunnitud, aga need ei paista mõjuvat. CCC seadeid pole proovind. ahjaa, rage performance driver peal. huvitav on see, et texture popingut mul pole, või kui on, siis tearing "kompenseerib" selle.
hiljem proovib selle 8k textuuri modi ära. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Mul see keiss et profiilis oleva pilligai ei mängi asi. Kuigi canyourunit.com väidab et peaks nagu töötama ja noh siiani on kõik uued mängud töötanud rahuldavalt(minu jaoks). Viga selles et peale intro videot hakkab luksuma. Näitab nats algust ilusti siis kiilub paariks sekundiks kinni ja siis näitab edasi. Mängima asudes sama mure. Nii et polegi saanud nüüd mängida seda. Proovisin ka need rage driverid installida aga selle install failib. Oskab keegi aidata?
Mul täpselt sama jama. Ei jää muud üle, kui lihtsalt oodata.
Mäng ise suht normaalne isegi. Ja neid graafilisi deffekte ei pane eriti tihti tähele, kuigi vahepeal võtab muigele küll, et mida nad küll mõtlesid.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.