Selline rumal küsimus, aga kas saab pc peal keyboard vs keyboard kuidagi mängida? Tean, et kui on olemas pult, siis saab kahekesi ühe arvuti taga mängida.
Lol, see impact engine on ikka jube naljakas. Tõrjusin ilusti penalti, vastane kukkus põlvili, käed näo ees ja minu väravavaht juubeldades jooksis talle ilusti otsa. Vastane veel tõusis vaikselt ülesse ja välja tuligi korrralik GK'i õhulend.
kust saaks osta FIFA 12 KÕIGE ODAVAMALT, et saaks online pelada. FIFA 12 ULTIMATE TEAM on ikka nii mõnus asi, parim ever. Äkki kuskil online poest lihtsalt seriali osta? Soovitage palun.
Mitmekesti te mängite LANis seda? See aasta saab vähemalt ühe arvuti taha rohkem pulte ühendada, mis mulle isiklikult meeldib rohkem
ennegi on saanud ju rohkem pulte ühendada.
Olgu siis. Ei tea miks mul siis meeles on, et varem oli ainult 2pulti ja klaver ja kolme inimest ühte meeskonda mängima ei saanud panna.
aa... rohkemate kohta ma ei oska öelda, aga 2 pulti ja ja klaver töötas varem ka. kui ma viitsiks akusid laadida ja sättima hakata, saaks proovida ka rohkematega. neetud on need wireless puldid.
Kuidas BePro karjääri mängides butsasid vahetada saab? näen et tegin mingid trikid ära mida vaja ja nüüd peaks nagu olemas olema, aga kui võtan õpiku lahti siis nagu valida ei saa, lihtsalt on muud kirjeldused teiste vidinate jaoks. _________________ Müüa HP Pavilion G series, lisainfo läbi postkasti.
www.iDrift.nl
#swag
Kas kuidagi oleks võimalik nuppude asetus muuta selliseks nagu pes-is. Nimelt pes-is harjunud x,e,d ja a nuppudega. Fifas aga muutmis võimalust enam ei näe. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Kick-Off, valid tiimid, enne Play Game-i v6tad controller settings ja muuda milliseks soovid, aga pead mängima, kui kohe practise arenale lähed siis ei toimi.
Phm kui mängu avan, siis ta lööb korra valge screeni ette (mingi sekund) ja tagasi desktopile..
Milles võib probleem olla, kas mul on midagi puudu? Ülejäänud mängudega küll mingit jama pole olnud.
mul küsimus, kuidas klaviatuuriga penalteid tõrjuda?
mis nuppude alla sul right stick pandud on, endal P,L,Ö,Ä.
ja triblada saad nii, et vajutad Left Triggeri e. endal mingi nupp pandud alla ja right sticki liigutad nii kuidas tahad, kuskil mängus sees peaks ka õpetus olema, mis nupp mida teeb.
mul küsimus, kuidas klaviatuuriga penalteid tõrjuda?
mis nuppude alla sul right stick pandud on, endal P,L,Ö,Ä.
ja triblada saad nii, et vajutad Left Triggeri e. endal mingi nupp pandud alla ja right sticki liigutad nii kuidas tahad, kuskil mängus sees peaks ka õpetus olema, mis nupp mida teeb.
ueh, ma peast ei teagi, ise mängin puldiga aga kui sõbraga kahekesi teeme, siis temal klaveriga pole veel õnnestunud neid tõrjuda. need samad nupud, mis settingutest right stick'iks on määratud siis?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.