IDE to SATA, mina saan aru, et torkad mammal olevasse IDE kanalisse ja anna tuld. Võimalik, et ka draiverit on vaja OS-ile. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Aga sul vastupidi on võimalik proovida, adapter emaplaadi IDE pessa ja SATA liidesega ketas sinna taha.
Saad kohe teada, ka asi on kahesuunalise toimega või mitte, kui SATA ketas toimetama hakkab.
Ega sul valikuid polegi, pead lihtsalt katsetama, kui omal sellist riistvara pole siis pead kellelegi külla minema, kes seda teist varianti proovida laseks. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Aga sul vastupidi on võimalik proovida, adapter emaplaadi IDE pessa ja SATA liidesega ketas sinna taha.
Saad kohe teada, ka asi on kahesuunalise toimega või mitte, kui SATA ketas toimetama hakkab.
Ega sul valikuid polegi, pead lihtsalt katsetama, kui omal sellist riistvara pole siis pead kellelegi külla minema, kes seda teist varianti proovida laseks.
Kirjaski oli ju IDE to SATA _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
IDE to Sata tähendab hoopis seda, et IDE ketas, sata pesa emaplaadil.
Võta kasvõi need IDE/Sata to USB jubinad. Neil läheb ju IDE/Sata ketas üle USB-ks, mis läheb siis arvutisse... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
The_Boss, sinu kirjeldatu on ju ka tüüpiline "vasakult paremale" tootekirjeldus-eesmärk on ju sinu näites IDE/SATA ketass läbi USB arvutiga ühendada.
IDE to SATA on loogiliselt mamma IDE kanalist SATA kettasse ühendust saada.
Ehk siis-kust on vaja kuhu ühendada.
Keeleloogika. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Miks ühe näitega võtad nii, et x seadmest y seadmesse ja teise puhul y seadmest x seadmesse?
Võtan veel näiteid...Tellisin JAE to IDE ülemineku. Optiline draiv on JAE ühendusega, arvuti ise on IDE ühendusega...
Googelda Sata to IDE...Ma näen küll, et Sata kettal on üleminek, mis laseb kasutada IDE kaablit arvuti emaplaadi IDE pesaga ühendamiseks...
Googelda IDE to Sata ja saad vastupidise tulemuse - IDE ketast saab kasutada Sata kaabliga Sata pesas emaplaadil... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
The_Boss, sama vahe, mis nööbile pintsaku külgeõmblemise ja pintsaku külge nööbi õmblemise vahel.
Sul on SATA ketas. Sa ei osta ju ühe ketta pärast SATA portidega mammaga arvutit. Järelikult on sul vaja masina IDE pordist ühendada konverteri e. ülemineku abil SATA ketast.
Või ostad SATA to USB või USB to SATA (siin tõesti vahet pole) boksi, kaabli, whatever. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
The_Boss, sama vahe, mis nööbile pintsaku külgeõmblemise ja pintsaku külge nööbi õmblemise vahel.
Sul on SATA ketas. Sa ei osta ju ühe ketta pärast SATA portidega mammaga arvutit. Järelikult on sul vaja masina IDE pordist ühendada konverteri e. ülemineku abil SATA ketast.
Või ostad SATA to USB või USB to SATA (siin tõesti vahet pole) boksi, kaabli, whatever.
Kõige hullem oli se ,et se arvutipood helistas mulle ja tahtis kaupa tagasi kuna need pidid praagid olema sain raha ka tagasi
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.