Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Huawei U8800 IDEOS X5 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 20, 21, 22  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
devil82
HV vaatleja
devil82

sõnum 29.09.2011 18:23:15 vasta tsitaadiga

soovitage mönda head apps millega saaks lihtsalt telefoni 3G vörku lukustada netisolemise ajaks,et ta ei pendeldaks Edge ja 3G vahel icon_wink.gifüks kysimus veel,et kas kuidagi saab sms toone kah peale telefoni enda originaalide muuta,vahetada ilma et peaks sada imet tegema jne siuke suunamisvöimalus et ta ned kaustast ise vötab ei ole,kas selleks on vaja mingid programmi,möned asjad lihtsad asjad on nii keeruliseks aetud nagu sms tooni endale sobilikuks panemine telefoni omi kasutamata icon_confused.gif oskab keegi aidata icon_rolleyes.gif ise küsin,ise vasta icon_lol.gif soovitan android marketist Tone pickerit saad ise valida üksköik mida helinaks,teavitus,sms tooniks tahad icon_razz1.gif
Otto E.
HV veteran

sõnum 30.09.2011 00:02:00 vasta tsitaadiga

Rääkige, kuidas akud peavad? Iga päevaga usun rohkem, et mul praak vms. Kui laadida täis ning kasutada ka väheke (tibake netti ja paar kõnet ja natuke muusikat), siis peab keskmiselt alla päeva. Vahest ka niimodi, et õhtul laen täis ning hommikuks ligi 40% läinud. Appe iseenesest käima ei jäta, programm olemas, millega peale kasutamist sulgen. Wifi ja 3G mõlemad sees, muud lisavidinad välja lülitatud. Või kellelgi on ideid, mida enne garantiisse viimist proovida? icon_rolleyes.gif

Ja nagu ka kasutaja devil82 küsis, siis kas oleks kuidagi võimalik telefon 3G võrku lukustada, et mingigi mõte 5euril kuus oleks? Või siis ongi Elisa 3G levi nii piix, et heal juhul välitingimustes saab netti normaalse kiirusega kasutada? kopp.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 201
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
nymmik
HV kasutaja

sõnum 30.09.2011 00:40:38 vasta tsitaadiga

otto123 kirjutas:
Rääkige, kuidas akud peavad? Iga päevaga usun rohkem, et mul praak vms. Kui laadida täis ning kasutada ka väheke (tibake netti ja paar kõnet ja natuke muusikat), siis peab keskmiselt alla päeva. Vahest ka niimodi, et õhtul laen täis ning hommikuks ligi 40% läinud. Appe iseenesest käima ei jäta, programm olemas, millega peale kasutamist sulgen. Wifi ja 3G mõlemad sees, muud lisavidinad välja lülitatud. Või kellelgi on ideid, mida enne garantiisse viimist proovida? icon_rolleyes.gif

Ja nagu ka kasutaja devil82 küsis, siis kas oleks kuidagi võimalik telefon 3G võrku lukustada, et mingigi mõte 5euril kuus oleks? Või siis ongi Elisa 3G levi nii piix, et heal juhul välitingimustes saab netti normaalse kiirusega kasutada? kopp.gif

Wifi ongi saatanast, see röövib akut, eriti kui otsib võrke koguaeg. Lükka WIFI välja ja kohe kestab ka aku.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 30.09.2011 04:14:19 vasta tsitaadiga

Gingerbread vmi. ongi akuõgija. Endal Elisast ruuditud ja oxygen´i mehike peal. Peab vastu u. 1,5päeva. Suht palju kasutan.
Juice defender päris hea asjake. Saab valida, millal midagi teeb. Kirjade järgi säästab minul akut 1.89 võrra.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 30.09.2011 09:34:02 vasta tsitaadiga

nymmik kirjutas:
otto123 kirjutas:

Wifi ongi saatanast, see röövib akut, eriti kui otsib võrke koguaeg. Lükka WIFI välja ja kohe kestab ka aku.

... kui linnapeal ringi liigud, siis pole tõepoolest wifit sees mõtet hoida, kuid n. kodus, kus wifi levib üle korteri/maja on wifi kasutamine kindlasti mõttekam ja kulutab vähem akut, kui mobiilne internet. Samas, nagu siin on juba korduvalt mainitud, 3G on aku aspektist vaadatuna saatanast ja seda tasuks kasutada ainult siis, kui tarvis midagi mahukamat teha n. uuendad tarkvara või lehitsed weebi, igal muul juhul piisab GSM/2G režiimist, mis on aku suhtes oluliselt säästlikum. 3G võrku lukustamise mõte on vaid helesinine unistus, see võrk ei ole nii tugev ja hea leviga ühelgi operaatoril, et seda saaks liikuva seadme jaoks lukustada ...

Kristjan77
HV vaatleja

sõnum 30.09.2011 10:18:58 vasta tsitaadiga

Kuule Devil82. Toksi dialpadi *#*#4636#*#*
Sealt esimesest alajaotusest leiad eelistatud võrgutüübid. Ketrad natike allapoole. Ka "wcdma only" valik un seal, mis siis tähendabki 3G võrku. Ise pole julenud seal menüüs sobrada nii et tulemusest teata meilegi.
tagasi üles
devil82
HV vaatleja
devil82

sõnum 30.09.2011 23:55:53 vasta tsitaadiga

Kristjan77 kirjutas:
Kuule Devil82. Toksi dialpadi *#*#4636#*#*
Sealt esimesest alajaotusest leiad eelistatud võrgutüübid. Ketrad natike allapoole. Ka "wcdma only" valik un seal, mis siis tähendabki 3G võrku. Ise pole julenud seal menüüs sobrada nii et tulemusest teata meilegi.
olgu...tänud

mis puudutab selle telefoni akut siis minul kah 2 päeva on max seda siis intensiivse kasutuse korral,aga olen täheldand et wifi vötab köige rohkem siis pole probleem kah 5 tunniga aku kuttuks saada kui ainult netis istuda,proovisin hiljuti nii et lülitasin 3G,sünkrooni,wifi välja,kasutasin telefoni ainult helistamiseks siis sain 3 päeva ilusasti aga kui sihipäraselt kasutada siis max on 2 päeva mis pole tegelikult hull,enamus androide ei pea eriti rohkem vähemalt minu tutvusrindkonnast icon_wink.gif

ps muide see 3G teema lukustamise osas,asi toimib väga hästi,tänud thumbs_up.gif

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 01.10.2011 14:55:26 vasta tsitaadiga

... ja pidevalt üle 3G netis surfates kestab päevi ? Wifi on kindlasti aku suhtes säästlikum sest AP asub tõenäoliselt vaid paarikümne meetri raadiuses samas, kui mobiilse masti kaugust võib mõõta kilomeetrites. Ma usun, et siin pole vaja ette öelda, kumb lahendus on aku suhtes säästlikum ...
devil82
HV vaatleja
devil82

sõnum 01.10.2011 15:24:08 vasta tsitaadiga

minu telefonil igatahes tundub,et 3G vötab tiba vähem kui Wifi aga see selleks see kood toimib kenasti ja palju muidu häid lisasid näitab kah,olen väga rahul..tänud beer_yum.gif
taff911
HV kasutaja
taff911

sõnum 03.10.2011 09:31:52 vasta tsitaadiga

Mul wifi väljas, 3g väljas, andmete sünkroonimine sees. Wifi lülitan siis sisse kui vaja midagi mahukamat teha. Sellises seades on kestnud praeguseni 82h ning aku jääk on veel 21% alles. Pole paha minuarust. Aga kui 3g sees siis üle 48h pole kestnud aku. Rääkimata sellest kui kasutada GPS-i jne.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
nymmik
HV kasutaja

sõnum 04.10.2011 11:02:34 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... ja pidevalt üle 3G netis surfates kestab päevi ? Wifi on kindlasti aku suhtes säästlikum sest AP asub tõenäoliselt vaid paarikümne meetri raadiuses samas, kui mobiilse masti kaugust võib mõõta kilomeetrites. Ma usun, et siin pole vaja ette öelda, kumb lahendus on aku suhtes säästlikum ...

3G saatja töötab sul anyway, wifi on aga lisa saatja mis tarbib.
Kui nüüd uuemaid telefone ja nende spece vaatad siis 3G-s antakse suuremaid aegu kui 2G võrgus

Aga siiani ei saa ma aru miks nutitelefoni omada, kui seal netti piirata? mul ei ole probleem oma Arc ega ka mu naisel pole probleem x5 panna iga õhtu laadija otsa, et hommikul võtta ja kasutada kõike mida telefon pakub, mitte "oot ma hetkel ei vaata emaili äkki aku saab siis kiiremini tühjaks" pointless.
Mul on Arcis kõik täis sünk peal, pushmeil, tava meil, FB, market, weather, BT sees (ei viitsi igakord enne autosse minekut hakata seda veel sissekeerama eraldi), netis käin üle 3G. Mängin aegajalt.
Rahulikult tean et õhtuni saan hakkama ja magama minnes viskan juhtme külge.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 04.10.2011 17:44:46 vasta tsitaadiga

... aga ei tööta ju kogu aeg, telefoni saab kenasti tavalise GSM/2G peale lülitada ja seda ilma igasugu koodideta telefoni enda seadetest. Telefoni võimed ei tähenda suurt midagi, kui 3G võimelisi tugijaamu on vähe ja nende levi vilets. Igal juhul pole ma veel kohanud telefoni, mis annaks 3G režiimis pikema oote/kõneaja. Muidugi võid sa hoida kogu aeg 3G sees ja iga päev laadida, kuid see pole just eriti ratsionaalne. GSM/2G režiimi kasutamine võib anda, olenevalt kasutamisest muidugi, umbes kolmandiku kestvust juurde, kellele see on oluline. Sellest piisab täiesti sünkroniseerimiseks, posti lugemiseks, tekstipõhiseks suhtluseks ehk kõigeks selleks, mis ei tekita väga mahukat võrguliiklust n. nagu täismahus weebi lehitsemine ja igast mudru tirimine ...
meesmetsast
HV veteran
meesmetsast

sõnum 05.10.2011 21:35:14 vasta tsitaadiga

nymmik kirjutas:
DigeBeni kirjutas:

3G saatja töötab sul anyway, wifi on aga lisa saatja mis tarbib.
Kui nüüd uuemaid telefone ja nende spece vaatad siis 3G-s antakse suuremaid aegu kui 2G võrgus

Aga siiani ei saa ma aru miks nutitelefoni omada, kui seal netti piirata? mul ei ole probleem oma Arc ega ka mu naisel pole probleem x5 panna iga õhtu laadija otsa, et hommikul võtta ja kasutada kõike mida telefon pakub, mitte "oot ma hetkel ei vaata emaili äkki aku saab siis kiiremini tühjaks" pointless.
Mul on Arcis kõik täis sünk peal, pushmeil, tava meil, FB, market, weather, BT sees (ei viitsi igakord enne autosse minekut hakata seda veel sissekeerama eraldi), netis käin üle 3G. Mängin aegajalt.
Rahulikult tean et õhtuni saan hakkama ja magama minnes viskan juhtme külge.

Eks see oleneb tsiba ka teenusepakkujast, ise liigun 16h tööpäeval Tallinnast-Läti piirini üle eesti ja ütleks et kohati pole mu teenusepakkujal 2G-d ki pakkuda rääkimata 3G st. Niiet, kui 3G koguaeg sees, siis kulub enamus tel akust 3G tagaajamise peale ja õhtuks tel kutu, kuid samas, siis kui kasutada 3G-d vajadusel on võimalik õhtul wifi kaudu veel ETV-d vaadata ja jagub akut ka koju helistamiseks.

Siit ka soovitus: Kui liigute Tallinnast kaugemal, siis 3G/Wifif/BT sisse vajadusel ja Juce Defender kah peale, ja telefon funkab 48 tundi probleemideta.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 101
tagasi üles
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 06.10.2011 23:16:00 vasta tsitaadiga

Krt, mingi kamm on selle custom romiga. Sai näpitud *#*#4636#*#* , kuid ikka signaal jääb väga nõrgaks, hüpab 2´lt 3´le jne. Samas naise samsa, samas ruumis istub hea levi otsas.
Pluss aku teeb natuke trikke, peab vist uuesti kalibreerima, nimelt mingit rakendust tüüle pannes, langeb u 10% ja siis tõuseb samale tasemele.
tagasi üles
taff911
HV kasutaja
taff911

sõnum 07.10.2011 11:10:17 vasta tsitaadiga

Scuall kirjutas:
Krt, mingi kamm on selle custom romiga. Sai näpitud *#*#4636#*#* , kuid ikka signaal jääb väga nõrgaks, hüpab 2´lt 3´le jne. Samas naise samsa, samas ruumis istub hea levi otsas.
Pluss aku teeb natuke trikke, peab vist uuesti kalibreerima, nimelt mingit rakendust tüüle pannes, langeb u 10% ja siis tõuseb samale tasemele.

Milliseid trikke aku teeb?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 07.10.2011 12:08:37 vasta tsitaadiga

Scuall, lukustasid 3G külge ? Millest ma siin siis pikalt rääkisin icon_smile.gif kui sa just masti all statsionaarselt ei istu, siis ei muuda 3G lukustamine midagi paremaks. Viletsa levi ja liikumise korral internetti kasutades, soovitaks kasutada režiimi, kus on lubatud korraga nii 2G kui ka 3G võrgud, muidu ripud küll 3G küljes aga viletsa levi tõttu ei liigu suurt midagi. Mis režiimis naise samsa on ? Tõenäoliselt tal tavaline 2G/GSM lubatud ja seda levi ta näebki ...
meesmetsast
HV veteran
meesmetsast

sõnum 08.10.2011 17:20:31 vasta tsitaadiga

Kas keegi omale silikoon ümbrist on soetanud telefonile ?
tagasi üles
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 08.10.2011 23:02:29 vasta tsitaadiga

Ei lukustanud, sedas see asi ongi, kodus Rakveres telefon hüppab ühelt mastilt teisele ja 30cm liigutamist võib signaali täiesti ära kaotada. Samas see prob vaid minul, ka sõbra Gio oli hädas, kuid vähem, tal signaal läks 1pulga peale küll, kuid ei katkenud. Linnas sees aga probleemi pole. Peaks uue Oxygeni peale lükkama, ehk siis signaal stabiilsem.
tagasi üles
meesmetsast
HV veteran
meesmetsast

sõnum 08.10.2011 23:35:51 vasta tsitaadiga

Scuall kirjutas:
Ei lukustanud, sedas see asi ongi, kodus Rakveres telefon hüppab ühelt mastilt teisele ja 30cm liigutamist võib signaali täiesti ära kaotada. Samas see prob vaid minul, ka sõbra Gio oli hädas, kuid vähem, tal signaal läks 1pulga peale küll, kuid ei katkenud. Linnas sees aga probleemi pole. Peaks uue Oxygeni peale lükkama, ehk siis signaal stabiilsem.

Tõmba omale marketis GSM Signal Monitoring Test ja proovi sellega, see näitab skaalal dBm signaali tugevust, ehk saad sotti asjast.
Ei usu et see asi romis kinni on, ilmselt ikka Levi kvaliteedi kõikumises, ise sõites Pärnust Tallinnasse on ühel hetkel HSPA max tugevuses ja 10-15 sek pärast ei ole võimalik helistada, kuna võrk puududb.
tagasi üles
ninzor
HV veteran

sõnum 09.10.2011 00:07:45 vasta tsitaadiga

2 päeva nokitud seade andis saba.Kukkunud pole.Niisama ei tee midagi, laadija taha pistmise korral nuppuderida valgustus lülitub sisse ning kuularivõre taga vilgub punane tuluke.

Garantiisse minek? icon_sad.gif
Kommentaarid: 220 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 190
tagasi üles
meesmetsast
HV veteran
meesmetsast

sõnum 09.10.2011 00:28:29 vasta tsitaadiga

ninzor kirjutas:
2 päeva nokitud seade andis saba.Kukkunud pole.Niisama ei tee midagi, laadija taha pistmise korral nuppuderida valgustus lülitub sisse ning kuularivõre taga vilgub punane tuluke.

Võta aku tagant ära.....kui see juba proovitud, siiis garantiisse minne peaks kindlalt orig soft ka peal olema icon_cool.gif

Mul mingi aeg hangus asi laadimisel väljalülitatud olekus ja aitas ainult akiu eemaldamine.
tagasi üles
ninzor
HV veteran

sõnum 09.10.2011 00:46:42 vasta tsitaadiga

meesmetsast kirjutas:
ninzor kirjutas:

Võta aku tagant ära.....kui see juba proovitud, siiis garantiisse minne peaks kindlalt orig soft ka peal olema icon_cool.gif

Mul mingi aeg hangus asi laadimisel väljalülitatud olekus ja aitas ainult akiu eemaldamine.

Seisis terve öö akuta, ei midagi.Rom'i vahetada ei saa, sest telefon ei lülita kuidagi sisse.Isegi kui hoida +- volüümi ja sisselülitusnuppu korraga peal ei tee telefon midagi.

Jube kahju.Kõik töötas kenasti, jätsin lauale sleep'i ning paar tundi hiljem tagasi tulles elumärke ei näidanud.
tagasi üles
meesmetsast
HV veteran
meesmetsast

sõnum 09.10.2011 12:36:47 vasta tsitaadiga

ninzor kirjutas:
meesmetsast kirjutas:
ninzor kirjutas:

Seisis terve öö akuta, ei midagi.Rom'i vahetada ei saa, sest telefon ei lülita kuidagi sisse.Isegi kui hoida +- volüümi ja sisselülitusnuppu korraga peal ei tee telefon midagi.

Jube kahju.Kõik töötas kenasti, jätsin lauale sleep'i ning paar tundi hiljem tagasi tulles elumärke ei näidanud.

Võiksid proovida ka eraldi power ja - või siis power ja + , powerit võid paar sekundit hoida, vahel tundus et suht tuimalt reageerib sellele power nupule.
tagasi üles
ninzor
HV veteran

sõnum 09.10.2011 18:05:54 vasta tsitaadiga

Proovisin täna jälle igati pidi, ei midagi.Luts. icon_sad.gif
tagasi üles
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 12.10.2011 14:32:21 vasta tsitaadiga

uus custom rom on väljas R4. Katsetan hetkel.
Edit: Päris hea, eriti aku kohapealt. Standby´s, öö jooksul u. 6h kadus ligi 6 prosa vaid. Raadio tundub kah parem olevat, nädala lõpus saan ka kodu pendeldavate jaamade vahel katsetatud. Paar vidinat juures, inbuild file manager, Video uus vorming.
Igati oli väärt paigaldamist.
Edit2: Ja toredaid uudiseid rootimata x5 omanikele.
http://twitter.com/#!/HuaweiDevice/status/90736282896052224
http://getsatisfaction.com/huaweiindia/topics/android_2_3_when_for_ideos_x5
Et siis saate oma ingveriõlu varsti peale.
Käivad ka kõlakad jäätisevõileviva kohta, et ehk tuleb ka see kunagi thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Huawei U8800 IDEOS X5 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 20, 21, 22  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.