|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
01.10.2011 15:03:32
|
|
|
Ma kh ei saa aru et mis te seda VoiP-i kardate, mingi foobia?
Endal juba mitu mitu kuud voip ning mitte mingisugust probleemi.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
01.10.2011 15:07:04
|
|
|
| Clover kirjutas: |
| seeru kirjutas: |
| Sel juhul on mingi kahtlus, et öeldakse küll et midagi ei muutu aga telefon tehakse vist VoIP peale ümber. Aga aitähh ei soovi seda paska. |
Kui sa ei muuda mitte midagi oma paketis (internetikiirust, telekanalite hulka jne [Salvestamine ei kuulu nende muutuste hulka minu teada]), siis ei muutu ka su teenuses mitte midagi peale lihtsalt nimetuse. Hind ja kõik muud parameetrid jäävad samaks, muutub ainult nimi eKoduks. Samuti ei lähe sul telefon VoiP'iks.
Pealegi ära ole nii tõrjuv VoiP suhtes. Mingi hetk sul ei jää muud üle kui minna VoiP'i peale.
...mitteVoiP'i puhul on numbrinäit minuteada tasuline teenus.
Ära unusta, et VoiP'iga saad ka kasutajanime ja parooli, tõmbad arvutisse/moblasse programmi ja paned need andmed sinna sisse ja voila, helista arvutist/moblast ükskõik kust maailmapunktist Eestisse oma tavapäraste hindadega, ei pea kallist raha maksma välisriigist kodumaale helistades, vaja ainult internetti. Usun, et ka see kulub mõnele ära. |
Mul on igaljuhul tavatelefoni numbrinäit siiani tasuta olnud.
Kuna erinevate asjaolude tõttu olen kaabli otsas, mille seisukorda ma ise igamoment kontrollida ei saa (kuigi kõik on minu oma) ja vahel on kaabli rikke tõttu nett kadunud, siis kõige kiirem on kontrollida telefoni, kas toon on peal, enne kui muud kisa teha.
VoIP iga mul see võimalus kaoks, niiet praegu hoian tavatelef. edasi kui saab. Ka käib siin piirkonnas juba mingi aeg müttamine, kus pannakse uusi kaableid ja kanalisatsiooni ja vool mitu korda ära olnud, siis tavatelef. ikkagi on töötand ja mul vaja vastu võtta kõnesid, kus helistaja teab ainult mu lauatelef numbrit.
VoIP il on mudugi lahedaid lisavõimalusi ja hea asi neile kel seda vaja on.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
01.10.2011 16:15:28
|
|
|
| Mul on igaljuhul tavatelefoni numbrinäit siiani tasuta olnud. |
Sorry, numbrinäidul pole kuutasu, aga on liitumistasu 6,07€ kui sul tavatelefon.
Aga ikkagi, vähemalt eKodule soovitan üle minna juba praegu, kuna ei hind ega miski muu ei muutu, saad vähemalt tasuta Salvestamise ja KordusTV praegu Mingi hetk nagunii tuleb üle minna eKodule, sest sul praegu juba mittemüüdav pakett.
Samuti soovitan ka teistel seda teha, eriti veel kui on ka antud aadressil võimalus optikale üle minna. See juba vajab tehnikut, kuid siis kui ise üle läksin tuli tehnik ja tegi asjad ära tunnikesega, niiet ega see suur vaev ei ole ja maksma ju kah ei pea kui just mingeid lisatöid pole vaja teha.
Miks soovitan? No sest sama raha eest mis te maksate praegu vana paketi eest kus kiirus 12Mbit/s saab siis 50Mbit/s. Lihtsalt paljud seda ei tea ja siis kui lähevad üle eKodule nad ei soovi midagi muuta. Sel juhul isegi kui majas optika olemas, neile tehnoloogiamuutust ei tule, seepärast ka maksavad ikka sama raha aeglasema ühenduse eest. Vahetaks aga kaabli ära ja saaksid kohe üle 4 korra kiirema neti sama raha eest. Siis muidugi viiakse ka VoiP'ile üle aga see ka ainuke selline muutus, niiet neile keda see VoiP ei häiri, soovin järele mõelda.
Ise kui läksin üle eKodule sain kah hea üllatuse osaliseks , et minu juures juba optika võimalus. Varem maksin 29€ millegagi, 12Mbit, lauatelefoni ja 70 kanali eest, aga nüüd on 50Mbit/s, telefon ja 24 kanalit 23€ eest. Ma lihtsalt ei vaata palju telekat ja seepärast piisab ka põhipaketist + 4 korda kiirem nett ja maksan sada eeku vähem, mina igastahes eKodu ei kiru . Oleks muidugi võinud ka kõik kanalid alles jätta ja maksta ikka 29€ nagu varemgi, nett ikka kiirem
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
01.10.2011 16:16:15
|
|
|
| Clover, põhjendus, et eKodule üleminna sellemõttega, et kiirem nett saada pole just vägevaim. Kuigi endal ka eKodu on mul ikka maksimus netikiirus 12/1.
|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
01.10.2011 16:19:48
|
|
|
[VaHuR], Ma ju ütlesin, et üleminekut eKodule tuleks eriti mõelda kui sul optika majas olemas. Kui ei ole, siis jah, üleminek eriti ei muuda midagi, saad ainult oma telekanalite pakette muuta. Aga kui sul optika siis üleminek eKodule on üsna kasulik
|
|
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
01.10.2011 18:33:39
|
|
|
Krt 1 keerutab üht ja teine teist.
Saab siis vana paketi kasutaja kuuks ajaks tasuta või ei?
JAH või EI
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
01.10.2011 19:42:14
|
|
|
Mis sel vahet on?
Helistage kliendiinfosse kui niiväga teada tahate.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
01.10.2011 21:21:46
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
Endal juba mitu mitu kuud voip ning mitte mingisugust probleemi. |
Mul viimased 4 aastat VoIP telefon, enne seda oli ligi 35 aastat klassikaline liinitelefon.
VoIP'iga iga paari kuu tagant mingi minust sõltumatu jama, keskmiselt kestvusega pool ööpäeva kuni ööpäev. Eriti kui juhtub peale tööaega, siis enne järgmist hommikut keegi reaalselt liigutama ei hakka. Lisaks veel kordades sagedasemad minu enda tekitatud vead (ajan internetitarbimisega ruuteri umbe ja siis on ka telefon kohe autis - tuleb teha ruuterile restart, häirides siis ka telefonikasutajaid). Kusjuures elektri äraolekust põhjustatud telefoni blackoute ma siinkohal ei arvestanudki üldse. Neid juhtub veel täiendavalt mitu korda kuus...
Vana lihtsa telefoniga oli ca korra aastas mingi probleem (keskjaamas sammvalija rootor jäi kinni) ja kui sai siis teiselt telefonilt riketesse helistatud, likvideeriti viga enamasti teatamise kõne tegemise ajal juba (keskjaama valvemutt läks kõrvale masinasaali ja andis kruvikeerajaga rootorile korraks ühe tohlaka). Elektri äraminek ka seda telefoni ei kottinud mitte kunagi.
(VoIP tilulilu lisafunktsioonid ja võimalused on sekundaarne butafooria. Telefoni puhul on esmatähtis, et temaga alati helistada saaks).
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
01.10.2011 22:30:31
|
|
|
Külastan lehte igapäevaselt ja seni anomaaliaid täheldanud pole
|
|
| Kommentaarid: 418 loe/lisa |
   |
368 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.10.2011 22:42:36
|
|
|
Endal juba mitu mitu kuud voip ning mitte mingisugust probleemi. |
kuda ma voipi saan, ekodu valitud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
01.10.2011 23:38:03
|
|
|
| Pead 165 helistama. Kui sul VoIP võimalusega ruuterit veel ei ole, siis vist annavad selle ka tasuta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.10.2011 23:40:08
|
|
|
| Pead 165 helistama. Kui sul VoIP võimalusega ruuterit veel ei ole, siis vist annavad selle ka tasuta. |
valge ruuter nagu kõigil . thomson 784 peaks olema
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
01.10.2011 23:51:08
|
|
|
| Kui sul valge TG784, siis pole probleemi, helista 165 ja ütle, et tahad VoiP kasutama hakata ja üldjuhul tunnikesega on ta ka aktiveeritud ( Sulle tuleb sms aktiveerimise kohta ) ja siis lihtsalt ühendad telefoni ruuteri Phone1 pessa, muud ei midagi. Kohe peale seda saad ka hakata nägema telekast oma telefoni (ehk siis näed kui helistatakse, vastamata kõned, saad ise helistamist alustada telekast jne). Samas usun, et VoiP saab tellida ka telekast või iseteenindusest.
|
|
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
02.10.2011 00:13:13
|
|
|
| Uskumine võib võimas asi olla, aga kui oma telekast proovin voipi tellima hakata (niisama katsetades lihtsalt), siis teatab punane plätakas jutu lõpuks, et helista 165.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
02.10.2011 00:31:40
|
|
|
| Aga voip-iga on nii et kui nett maas siis pole telefoni ka?
|
|
   |
3 :: |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
02.10.2011 00:55:11
|
|
|
| Uskumine võib võimas asi olla, aga kui oma telekast proovin voipi tellima hakata (niisama katsetades lihtsalt), siis teatab punane plätakas jutu lõpuks, et helista 165. |
No see arvatavasti seepärast, et ikka räägitaks üle kuidas töötama kõik hakkab. Iseenesest ju lihtne, lihtsalt ühenda ruuteri taga olevasse rohelisse pessa, aga ega ka sellest ei saa pooled aru. Lisaks tuleb ju selgeks teha, kas on ikka sobilik ruuter selleks, teiseks, vaja teada saada mitu telefoni on, kolmandaks, vaja teada saada ega juhuslikult pole telefonipõhist signalisatsiooni, neljandaks on vaja teada saada kas ikka üldse on inimesel toonvalimisega telefoniaparaat ning viiendaks.. viiendaks on vaja ära seletada, et roheline Phone1 pesa asub ruuteri tagapaneelil ning ei, ruuter on see valge karp mitte must. Juvist kogu selle krempli pärast palutakse helistada 165. Kui ikka pole tegu mõne automaatse muutusega nagu nt kiiruse muutmine, vaid kus klient peab ise kah midagi ümber seadistama, on targem telefoni teel üle seletada ja üle rääkida kas ikka inimene sai kõigest õigesti aru. Muidu pärast süüdistatakse Elioni, et lauatelefon ei tööta endal aga ruuterisse ühendamatagi.
NIng sorry jah, et andsin valet infot, et telekast saab tellida, pole lihtsalt ise seal proovinud.
| SirVorkars kirjutas: |
| Aga voip-iga on nii et kui nett maas siis pole telefoni ka? |
Täpselt nii, sest tegemist on internetipõhise telefoniteenusega, seepärast on vajalik ka internetiühendus. Niiet kui nett kaob ära, siis sul ei jää muud üle kui jooksed läppariga/moblaga lähimasse wifiga varustatud bensukasse, sisestad oma tel. numbri vastavasse programmi ja saad helistada sealt
|
|
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
02.10.2011 01:24:50
|
|
|
| VoIP'i numbrit saab enda nutitelefoni ka konfida.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.10.2011 03:00:49
|
|
|
| Clover kirjutas: |
| ja siis lihtsalt ühendad telefoni ruuteri Phone1 pessa, muud ei midagi. Kohe peale seda saad ka hakata nägema telekast oma telefoni (ehk siis näed kui helistatakse, vastamata kõned, saad ise helistamist alustada telekast jne). |
ja nüüd tuli kohe esimene takistus- pole yhtegi vaba pesa
1-arvuti
2-digitv(motorola)
3-telekas
4-teine telekas
ja kuhu ma pistan selle VOIPi?
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
02.10.2011 09:06:13
|
|
|
Kas ma nii ei saa, et oma Androidiga kasutan VOIP aga kodus on telefon ikka eraldi?
Kus see Androidi juhend üldse asus, mingeid paroole ja asju saab kuskohast?
Helistamine toimib vaid kodusest wifist või ka üle mobiilse andmeside?
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.10.2011 10:51:24
|
|
|
aa, sain nüüd pihta
aga üks kysimus veel, et kui oletame, et elekter ära läheb ja ma tõstan tel sinna vanasse pistikusse tagasi, kas hakkab tööle?
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
02.10.2011 11:12:35
|
|
|
jeesus188, näed, sellest ma rääkisingi, et tihtipeale ei leita seda rohelist Phone1 pesagi kohe ülesse
Ning ei, kui sa oled juba VoiPi peale üle läinud, siis vanasse pistikusse ühendades enam telefon ei tööta. Samuti ei saa enam ka vanale telefonitehnoloogiale tagasi minna, kui sind juba VoiPi peale üle saadakse, tagasi sind enam ei lasta
| carlking kirjutas: |
Kas ma nii ei saa, et oma Androidiga kasutan VOIP aga kodus on telefon ikka eraldi?
Kus see Androidi juhend üldse asus, mingeid paroole ja asju saab kuskohast?
Helistamine toimib vaid kodusest wifist või ka üle mobiilse andmeside? |
Internetitelefoni võib võtta ka nii, et maksad ainult tel.nr eest, ehk siis ei pea olema Elioni internetiühendus. Elionilt saad tel.nr ja netiühendus muretse ise endale kust kohast tahad. Niimodi saad ju kodus alles jätta tavatelefoni, aga moblalt helistamiseks osta juurde voip telefoninumber.
Elioni enda lehel on kahjuks ainult SJphone videojuhend, ning see tundub olevat ainult arvutile. Asi selles, et Elion ise ei anna selleks tarkvara, kunagi XP jaoks andis, aga nüüd uut versiooni pole veel ja seepärast ametlikult Elion ei anna ise midagi. Aga nett neid tasuta progesi täis, vali milline tahes. Arvuti jaoks võid proovida SJphone kuna selle videojuhend ka Elioni lehel olemas. Androidi jaoks pane otsingusse nt VoiP for Android. Vahet ei ole kelle proge ja milline ta välja näeb, sul vaja ainult omada Elioni poolt antud kasutajanime ja parooli.
Parooli ja kasutajanime sa saad näha Elioni Iseteeninduses. Kasutajanimi on kujul: telefoninumber@elion.ee ning siis ka parool.
Moblalt/arvutist võid siis helistada ükskõik kust kohast, kas siis üle wifi või kasvõi üle mobiilse interneti, ainuke piirang on see, et internetiühendus peab olema vähemalt 100kbit/s iga kõne kohta.
|
|
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
02.10.2011 15:19:01
|
|
|
| Mul on erakliendi VOIP teenus küll kasutusel aga koodi küll ei tea ja ei leia ka iseteenindusest. Ruuteri konfis automaatselt elioni server ja sealt vaadates ei näita ka seda välja. Peab vist klienditeenindusse siis helistama ja järgi küsima...
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
02.10.2011 15:30:09
|
|
|
Suht sama siin. Pole keegi mingit koodi andnud. Samas ega ka hetkel vajadust selle järgi pole.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
02.10.2011 16:00:56
|
|
|
JAH või EI  |
JAH - olen olemasolev elioni klient, kes kasutab salvestamist kevadest saadik. Eilsa sain mobiilile sõnumi, mis ütles et on tasuta ka minule
| ivar80 kirjutas: |
| Mul on erakliendi VOIP teenus küll kasutusel aga koodi küll ei tea ja ei leia ka iseteenindusest. Ruuteri konfis automaatselt elioni server ja sealt vaadates ei näita ka seda välja. Peab vist klienditeenindusse siis helistama ja järgi küsima... |
Suht sama siin. Pole keegi mingit koodi andnud. Samas ega ka hetkel vajadust selle järgi pole. |
Koode veel iseteeninduset ei näe. Mine küsi esindusest või helista 165
|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
02.10.2011 16:28:31
|
|
|
| darkside kirjutas: |
JAH või EI  |
JAH - olen olemasolev elioni klient, kes kasutab salvestamist kevadest saadik. Eilsa sain mobiilile sõnumi, mis ütles et on tasuta ka minule
|
Kõik saavad, nagu täna digiboxi menüüs vastav bänner on hakanud teatama kui teenuse tellimise peale minna.
Kes ei näe, tehke boxile restart või vajutage puldil refresh nuppu.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indre
HV kasutaja
|
02.10.2011 17:45:35
|
|
|
| Ega mingi nipiga Elioni wifi modem/ruuterid 802.11n pole toetama hakanud?
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
02.10.2011 17:46:37
|
|
|
| indre kirjutas: |
| Ega mingi nipiga Elioni wifi modem/ruuterid 802.11n pole toetama hakanud? |
On.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
02.10.2011 18:44:58
|
|
|
| Selle 789vn n-standardi kiirus pidi väga lahja olema, ehk üle wifi max kiirus ~40Mbps. Mõistlikum on vist mingi uuem Linksys TG784 järgi panna wifitama.
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
2 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
valdur55
HV vaatleja
|
02.10.2011 18:54:23
|
|
|
JAH või EI  |
NutiTV ja Ekodu on eraldi. NutiTV -ga nõutsumine muudab teenuse nime, muud midagi.
Ekodu hõlmab kiirusi, pakettide valikut jne.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indre
HV kasutaja
|
02.10.2011 19:28:10
|
|
|
Uue liitumisega nad seda tasuta/soodsamalt ei anna? Selle raha eest saab 2 korralikku N ruuterit.
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
02.10.2011 19:30:44
|
|
|
| indre kirjutas: |
Uue liitumisega nad seda tasuta/soodsamalt ei anna? Selle raha eest saab 2 korralikku N ruuterit. |
Selle raha eest saab päris mitu kasti head õlut ka.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
02.10.2011 21:12:04
|
|
|
| valdur55 kirjutas: |
NutiTV ja Ekodu on eraldi. NutiTV -ga nõutsumine muudab teenuse nime, muud midagi.
Ekodu hõlmab kiirusi, pakettide valikut jne. |
Kust sa sellist asja võtad?
|
|
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avax
HV Guru

|
02.10.2011 21:41:20
|
|
|
| 789vn on 130M wifi-N, 150M/300M ei oska.
|
|
| Kommentaarid: 271 loe/lisa |
   |
213 |
|
| tagasi üles |
|
 |
neoman
HV veteran
|
02.10.2011 21:49:38
|
|
|
| Üle tunni aja pole interneti juba , seda siis Kalamajas . Ei tea mis kala on , tehnilist tuge võimatu kätte saada koguaeg ütleb proovige hiljem uuesti no krt ...
|
|
| Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
02.10.2011 21:52:41
|
|
|
| vist siis üldisem probleem. mul sama asi telliskivi tänaval. tv pilt on, netti pole. praegu emt-ga sees. eeldan, et tegu mingi üldisema asjaga, klienditugi ka umbes. loodetavasti saavad peatselt korda.
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
02.10.2011 22:06:24
|
|
|
| Mustamäel sama lugu.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
neoman
HV veteran
|
02.10.2011 22:09:47
|
|
|
| Jägermeister kirjutas: |
| vist siis üldisem probleem. mul sama asi telliskivi tänaval. tv pilt on, netti pole. praegu emt-ga sees. eeldan, et tegu mingi üldisema asjaga, klienditugi ka umbes. loodetavasti saavad peatselt korda. |
Mul algul oli ka TV pilt ees ,aga nüüd pole seda ka . Jääbki rebootima seda amino boxi .
|
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.10.2011 22:11:57
|
|
|
yldiselt kellel töötab, siis restarti pole mõtet teha
Võib peesse minna äkki
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
02.10.2011 22:14:40
|
|
|
just tuli tagasi, mingi suurem jama oli jälle
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
neoman
HV veteran
|
02.10.2011 22:28:07
|
|
|
Paistab korras olevat nüüd
|
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
03.10.2011 00:56:27
|
|
|
See Elion pangu oma Voipiga ennast põlema!
On olnud nii mitmedki korrad juhus, kus internetti ei ole, Voipiga istud kott pähe tõmmatud ja nuusutad liimi. Tava-digi telefoniga on võimalik iga kell helistada ja abi paluda-saada. Pluss ega näiteks valveseadmetele ka see olukord ei sobi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
03.10.2011 01:55:43
|
|
|
| ready kirjutas: |
| ....Voipiga istud kott pähe tõmmatud ja..... Pluss ega näiteks valveseadmetele ka see olukord ei sobi. |
Valveseadmetele ei sobi sageli tavatelefon samuti, kuna valdav enamus tavatelefonidest on nii installeeritud, et telefonijuhtmed on kortermaja trepikojas lihtsalt läbilõigatavad.
Ja valveseadme poolne helistamine on ära hoitud.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KoRnyMJ
HV kasutaja
|
03.10.2011 09:30:05
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
| KoRnyMJ kirjutas: |
| Mis ruuterit soovitaksite Elioni teenuste kasutamiseks Thompsoni junni asemele? Omal ajal sai HVst Zyxel P660HW-61 soetatud kui see suri nüüd ära. |
Kas TG 784 ja 789 ei sobi? Ning mis teenuste jaoks tahad? St kui vaid neti jaoks siis on vähe lihtsam valik, kui tahad VoIP'i ja dTV'd ka siis läheb valik oluliselt kitsamaks.
Ma ise julgeks enda kogemusest TG789't soovitada. |
Pean silmas alternatiivi Thompsonile, mis toetaks DTV'd ja N-wifit.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
03.10.2011 13:17:08
|
|
|
| Hakkas huvitama selline asi - kui on kaks vaatajakohta siis kas boxidel on mingi prioriteet ka? Kui siis millest sõltuv see olla võiks?
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|