see on ju puhas bs whine...esimesed lõigud - lased mujale kui jalga või kätte ja saadki instant deathi. Teised - läbi seinte saabki lasta. Kolmas - kuulid lendasid vastasel täpsemini, tema sihtis kõhtu ja jalga.
see on ju puhas bs...esimesed lõigud - lased mujale kui jalga või kätte ja saadki instant deathi. Teised - läbi seinte saabki lasta. Kolmas - kuulid lendasid vastasel täpsemini, tema sihtis kõhtu ja jalga.
client side hitreg mida piixu? ea dice on peast ikka täiesti hõredaks jäänud vist... mingi mart kurat dialupiga tuleb jeblima, registreeritakse hitid ja 5a. pärast jõuab info serverisse, laksti vastane surnud?
täna mõtlesin, et teen shotguni ja vaatan kas tuleb mõni parem shotty... peävotsa möllasin ja see hitreg asi on ikka täiesti off. Vahest lasen mööda ja ise näen ka, et lasen mööda.. vastane kukub jalapealt. Teinekord lasen otse näkku ja mitte midagi, kord lasin 7 slugi + 17 käsirelva kuuli 2m kauguselt kükitavasse vastasesse ja lõpuks tapsin ta nii, et viskasin granaadi otse oma ninaalla maha. Muidu ei olnud võimalik teda ära tappa lihtalt, nagu paukpadrunid.
ja seda ma olen ka mõtelnud, et 1 kuuliga ju väga normal mode ei tapa kui just otse nosplisse ei saa aga pidevalt on selline olukord, et sisuliselt ei saagi aru.. plaks kutu. Ja no pole ju imestada.. vaatan nukatagant välja ja ma olen juba 10m kuskil mujal ning järsku saan surma????? Ei tea kas see 800 pingiga miki siis nägi mind aasta hiljem, pani kuulid teela - tema client need luges ja server otsustad - OK sina sured, mis siis et ammu juba teises kohas. Ja seda on pidevalt
kuidas sellest jamast vabaneda? liiga tihti näen seda juba
lase oma graafika seaded alla
gtx580ga on suht kurb mängida ju madalate sätetega? Kuna sa oled teadlikult kulutanud suurema summa graafikakaardi peale et mänge ilusal pildil nautida.
Täna märkasin mingit püssiga robotit... kuidas seda saab? Alguses ei saanud midagi aru, mingi asi sõitis ringi ja tappis kõiki _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
striker13, see Engineeri viimane asi, mis lahti tuleb. Veits pettunud küll nendes Recon'i "teistes asjades". Oleks tahtnud ikka C4 ja/või Mortarid, aga need teisel kitil... Keegi oskab öelda, mis asi see MAV muidu on ?!
striker13, see Engineeri viimane asi, mis lahti tuleb. Veits pettunud küll nendes Recon'i "teistes asjades". Oleks tahtnud ikka C4 ja/või Mortarid, aga need teisel kitil... Keegi oskab öelda, mis asi see MAV muidu on ?!
Täna märkasin mingit püssiga robotit... kuidas seda saab? Alguses ei saanud midagi aru, mingi asi sõitis ringi ja tappis kõiki
Engineer score 72000 vaja selleks saada.
Endal selline mure, et M-COMi arm/disarm ei tööta korralikult - hoian küll E nuppu peal, aga mäng arvab, et klõbistan E-d suvalise intervalliga. Suht ebamugav on, mõnikord läheb pool minutit, enne kui õnnestub. Ja olen tänu sellele uldse seda Arm/Disarm tegevust vältima hakanud. Siis jällegi arusaamatused, kuna tiimikaaslased arvavad, et mina, kui M-COMile lähemal seisev asja ära teen. Mitu korda sõimu saanud juba, et mida sa jörss seal mökutad.
On kellelgi veel sellist probleemi esinenud, mingeid makrosid mul selle nupu alla topitud pole. _________________ ★Hommik on õhtust kainem ...Aegopodium!
ise imestasin ka, et juba mul ratio üle 1. kuigi tundub, et ma suren koguaeg ja vastaseid eriti ei näegi, sest silme eest võtab kirjuks kogu see graafika. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Täna märkasin mingit püssiga robotit... kuidas seda saab? Alguses ei saanud midagi aru, mingi asi sõitis ringi ja tappis kõiki
Engineer score 72000 vaja selleks saada.
Endal selline mure, et M-COMi arm/disarm ei tööta korralikult - hoian küll E nuppu peal, aga mäng arvab, et klõbistan E-d suvalise intervalliga. Suht ebamugav on, mõnikord läheb pool minutit, enne kui õnnestub. Ja olen tänu sellele uldse seda Arm/Disarm tegevust vältima hakanud. Siis jällegi arusaamatused, kuna tiimikaaslased arvavad, et mina, kui M-COMile lähemal seisev asja ära teen. Mitu korda sõimu saanud juba, et mida sa jörss seal mökutad.
On kellelgi veel sellist probleemi esinenud, mingeid makrosid mul selle nupu alla topitud pole.
Kills 970
Deaths 898
K/D Ratio 1.08
Kill assists 84
Hakkab ka käppa saama. Muidu oli kd 0,5 aga siis läksin UMP-ga reconiks, viskan beaconi vaenlase tagalasse ja hakkan nuga andma.
Ise enesest päris lõbus 4le vennale järjest nuga anda kui nad üksteise kõrval on, kõik vahivad aga oma scope ja taha ja kõrvale ei suvatse keegi vahtida
Tüüpilised wookid (või siis enam mitte).
Täna nägin mingit eriti räiget no liferit leveliga 54 kui ei eksi, aga on ka siis nii, et kui full välja tuleb siis nullitakse kogu skoor ära??
Täna nägin mingit eriti räiget no liferit leveliga 54 kui ei eksi, aga on ka siis nii, et kui full välja tuleb siis nullitakse kogu skoor ära??
see on ju puhas bs whine...esimesed lõigud - lased mujale kui jalga või kätte ja saadki instant deathi. Teised - läbi seinte saabki lasta. Kolmas - kuulid lendasid vastasel täpsemini, tema sihtis kõhtu ja jalga.
Segast ajad.
Need one shot killid olid kõik 100% pealt nulli ja relvadega, mis minu teada isegi headshot'iga one-shottida ei tohiks (UMP vähemalt küll mitte).
Teised clipid näitasid, et tüüp oli juba ammu paksu seina taga, kuid vastase kuulid ikka registreerisid. Õhukestest müüridest saab jah läbi lasta, kuid mitte paksudest seintest.
Kolmas klipp näitas, kuidas tema hit reg töötas, kuid vastasel elud absoluutselt alla ei läinud.
Kui tõepoolest on client side hit detection selles mängus, siis /facepalm DICE.
Täna oli jälle väga hea. Tuleb tõdeda, et veits rambotades õpib tõesti kiiresti nii rünnakut, kui ellujäämist. 4 mängu ja kdr alla 1 ei langenud. Viimane raud oli eriti hea. Tiimid olid ainult jube võrdse
Kahju, et rohkem pole aega, et mängida. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
eile snaipri ja glockiga mängides ei tundnud ühtegi korda mingit hitregister lagi. ja vastasedki lasid mind nii, et jõudsin pea alati tule eest põgeneda. mingi huvitav kombinatsioon siis mis seda esile kutsub. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kui tõepoolest on client side hit detection selles mängus, siis /facepalm DICE.
Nii on... ja see on täiesti tarded teema. Ilmselt client side hit reg oli "rohuks" selle vastu, et see sitane frostbite engine ei suuda serverside asja lahendada nii suure hulga mängijatega mistõttu BC2 oli täielik nightmare ja buge on tänasenigi.
clientside hitreg oli ka crysis2... mis tegelt oligi üles ehitatud nii kuna konsoolil on see ju p2p kärakas.
ja presitge... mida fakki? cod-is olen või? või peaks see olema bf2 järg? mis sitt see on? mingi tactical flashlightidega bad company 2.5
viimati muutis ottf 02.10.2011 23:41:06, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.