kas teistel SA 18 IGLA laseb?
vajutan, korra pilt võpatab nagu laseks aga midagi välja ei tule ja ammo ka ei kulu ...
Üldse suht ulme mõned lasevad nagu 1-2 kuuliga su maha isegi jooksu pealt , kui ise proovisin pähe lasta tuleb ikka 2 valangut anda. muidugi väikse vahemaaga.
Engineeril võiks kohe siis mootorsaag ka inventoris olla. Saaks metsas puid langetada ja kõik möllud. Juba Doom'is oli olemas, miks siis battelfieldi ei saa?
Juba Doom'is oli olemas, miks siis battelfieldi ei saa?
the fuck 0.o _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Kas keegi teab fix'i sellele asjale, et umbes 2 minuti pärast on disconnect serverist? Üks siit käis läbi, aga see ei töötanud. Arvatavasti on asi portides kinni, aga ma ei ole kindel, mida pean forwardima. _________________ TALUSILDID
Ma tean mida sa tunned [/ot] _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Sai ka päris edukalt mängima ja täitsa fun on. Okei buge on sitaks ja välja viskab kah vahest nõmeda koha peal, aga noh shit happens. BETA samas.
Liitusin ka HV platooniga. Nimeks Rav3nwood. Võite sõbraks panna.
Ilmselt tuleb originaal key ka võtta, kuna mäng on sitaks kaasahaarav
Sellise configa jookseb päris nobedalt high peal, okei aa ja af on maas. Kartsin kõvasti hullemat.
E6750@3.0ghz
4gb ddr2
hd4890
Kuidas on võimalik, et kahetuumalisel prosel jookseb asi paremini kui neljatuumisel prosel, sest tundub et ülejäänud riistvara on meil sama.
Imelik on see, et vahet pole kas mul on high, mediumi või lowi peal, ikka on fpsi liiga madal, ja eriti fps ei muutugi, kui ma graafikat muudan.
Proovisin uuemaid drivereid ka, aga ikka sama jama
Samas internetiavarustes tuhlates leidsin mingi tüübi, kellel on sama probleem mis mul. Ei usu et mu raud nii vanaks on jäänud, kui BC2-e jooksutas pmst. kõik viled põhjas ilusti ära.
sanSa, mul suht sama, üle 35fpsi ei saa isegi kõik low peal :/ ja high peal on ka mingi 35.. võiks ikka rohkem olla ja arvuti mul ka nüüd nii vana pole, et peaks nii jamama
kui leiad mingi lahenduse vms, siis anna märku _________________ (:
Isegi kah üllatusin. Okei FPS on nii 30+, aga see on täiesti mängitav juba. Metroos seal maa all olles on fps veel kõrgem. Betas on vist see graafikasätete muutmine kah bugine vist. Proovisin et võtan kõik low peale graafika ei muutunud ja fps ka ei muutunud. Panin Ultra peale ikka samamoodi. Ainult AA ja AF-i peale panekust pilt muutus ja FPS kukkus suht madalale.
sanSa, mul suht sama, üle 35fpsi ei saa isegi kõik low peal :/ ja high peal on ka mingi 35.. võiks ikka rohkem olla ja arvuti mul ka nüüd nii vana pole, et peaks nii jamama
kui leiad mingi lahenduse vms, siis anna märku
Ma loodan väga, et see on Beta probleem. Tuleb täismäng ära oodata, aga kui peaksin lahenduse leidma, siis annan teada.
2) Kas keegi on veel täheldanud battlelog-is (firefox 7.0.1) situatsiooni kus ühe tab-i piires lehel navigeerides ei esine freeze-imist aga sama linki uues tab-is avades freeze-ib firefox ca 10-ks sekundiks?
Battlelog-i aegluse probleem tuvastatud. Freeze-ima ajas firefox-is "PDF download" addon.
Üks järgmine asi, mis ei meeldi on, et ei saa peale mängu lõppu edasi chattida.... also, mis nupuga üldse näeb chatti ilma, et peaks midaig kirjutama? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Huvitav, kas tiimid tehakse suvaliselt? Sest esimene kord olin eestlastega ühes tiimis, siis crashis ning tagasi tulles olin vastastel. Kas nagu tagasi on ka võimalik teise tiimi saada? Väga segane jutt
võtas-uxu,
Ma eile roomates nägin mingit kahtlast klotsi...mõtlesin et mis see on...hetk hiljem jooksis mingi vend mu kõrvalt mõõda ja käis pufff _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.