Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
painkillah
HV Guru

|
01.10.2011 17:17:32
|
|
|
tsitaat: |
- Gunplay on siimaani vigane, mingisugune kahtlane mouse smoothing on ikka veel peal ja hit detection jätab ka soovida. Ei tule see ikka neil kuidagi välja.
|
no see on pastakast imetud tekst. mitte kordagi polnud selliseid probleeme.
- Battlelog on jubedus. Tahaks teada, milline geenius sellise asja peale tuli. Poole ajast annab lampi erroreid lihtsalt. Ning kuna mäng disconnectib pidevalt serveritest, siis on päris mõnus iga kord pm mängust välja tulla ja läbi selle uuesti mäng otsida. Täielik laiskus nende poolt, sest selle oleks võinud vabalt mängu endasse sisse ehitad.
|
tegu on just arenguga, kuigi see areng vajab veits lihvi. mäng käivitub sisuliselt momentaanselt, mul viskab alati ka fullscreeni ise (nii, et sinu alt+enter probleem on sinu konfi või OS i viga).
igasugu mängusisesed browserid on alati olnud kohmakad ja kohutavad kasutada. kui nad battlelogi server brauseri teevad reaalajas uuendavaks, siis on selgelt see parem kui mistahes ingame server brauser
- Pole hetkel lihtsalt väga "kütkestav". Üks tiim lihtsalt campib oma mcom'ide juures ja teise tiimi mängjad jooksevad hiiglasliku mapi peal ringi nagu peata kanad.
|
süüdista seda codi pleierbaasi kes tuli mängu "proovima", mitte mängu ise.
- BF2 menüüd ja minimap olid mugavamad.
|
suhteline. ma olin algul sama meelt, et mis nüüd minimapiga tehtud on (ja selle veits suurema mapiga mis M i alt lahti tuleb), aga tegelikult on asjal oma point - minimap ja map ei saagi olla nii tohutult detailsed. praegu on väga hea - sa näed mingeid kontuure ja kasutatavaid asju ja spotitud vastaseid. st et sa oled kohustatud jälgima oma ümbrust ka, mitte ainult mapi vahtima. eks maitse asi ole
- Destruction on pm mängust väljas või siis seda sama hästi ei olegi.
|
vähe teda oli jah. aga no ausalt ütlen siis üpris piisavalt. sest enamjaolt kuhu pugeda sai (caspianis) sai ka puruks lasta. veits liiga MOHi hais on juures asjal. Aga see ei muuda muidugi fakti, et relvad ja gunplay on väga hea, ja see redeemib ikka päris palju. ainuke konkurent praegu gunplay kohalt on RO2, aga kuna relvad seal teise ajastu omad ja sõidukitest ja hävingust võib unistada, siis sisuliselt on ikkagi tegu täiesti erinevate asjadega.
- Pidevalt hüppab midagi sealt ülevalt välja mingid awardid. Häiriv.
|
see on peaaegu igas viimase aja mp shuuteris olnud... kuigi võiks olla võimalus välja lülida küll.
Muu kama on sellised vead mis saavad tõenäoliselt kiirelt fixi. Kuna siiani on vähemalt oma mängijabaasi kuulatud, siis võiks ka eeldada, et squad süsteem saab väikse revampi.
Hoolimata bugidest on siiski mängu fiiling päris hea. Kiire, kuid läbimõeldud. Kuigi fullis tahaks ka mina näha rohkem destructionit - piisavalt imelik on kui bensuka kõrval oleva maja saab pulbriks lasta, aga bensuka katus on puutumatu.
oh god why. facepalm
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kromosoom
HV kasutaja
|
01.10.2011 17:32:02
|
|
|
Keegi siin ennist rääkis, et kui tunnelisse läheb, siis FPS drop ?! Mul küll täiesti vastupidi, kui mängin nö. väljas, siis fps 40-50, aga tunnelis ja siseruumides 80-90... Ja selle nimevahetuse kohta veel, et kui kusgilt õieti lugesin, siis nime vahetatakse ainult neil, kes on kogemata?! pannud oma mängu nimeks pärisnime või siis on mingit moodi seaduse vastane vms. Mingi punkt oli veel, aga ei mäleta.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
iBean
HV vaatleja
|
01.10.2011 17:37:45
|
|
|
Ma ei saa aru.. Koguaeg tuleb timed out! Nii närvi ajab lihtsalt. Mingi 1 round ja siis kohe viskab välja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.10.2011 17:38:21
|
|
|
viirusetõrjed ja firewallid võib proovida maha võtta. mul nt avast segas battlelogi tööd päris korralikult (asi ei funktsioneerinud üldse)
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
zpsy
HV veteran

|
01.10.2011 17:39:37
|
|
|
iBean kirjutas: |
Ma ei saa aru.. Koguaeg tuleb timed out! Nii närvi ajab lihtsalt. Mingi 1 round ja siis kohe viskab välja |
Olen juba enne kirjutanud, proovi:
zpsy kirjutas: |
Kellel "Your connection to the server has timed out." probleem aitas selline fix:
1. Press: Windows-button (the one between lAlt and lCtrl) + R, a window should pop up.
2. Write: "services.msc" (without the ") then press enter.
3. In the list of services, scroll down to "UPnP Device Host", click it and press "Stop service".
4. Now do the same thing but with the service "SSDP Discovery".
5. Exit the window and go to control panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Centre-> Change advanced sharing settings (to the left)-> Under "network discovery" select to turn off network discovery.
6. SAVE CHANGES
Ning igaks juhuks lülitasin routeril UPnP. |
|
|
Kommentaarid: 825 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
587 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
01.10.2011 17:43:21
|
|
|
painkillah kirjutas: |
viirusetõrjed ja firewallid võib proovida maha võtta. mul nt avast segas battlelogi tööd päris korralikult (asi ei funktsioneerinud üldse) |
Tulemüür niidab maha jah päris korralikult ka mul.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.10.2011 17:46:06
|
|
|
Mul tulemüür õnneks ei teinud midagi, aga avasti mingid script jms shieldid tõmbasid battlelogi nii kinni, et korralikult ei toiminud ei party, ega ka join game (jäigi Matchmaking ette). Lükkasin need kinni ja mäng töötab ilusti.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Munapea
HV vaatleja
|
01.10.2011 17:50:41
|
|
|
Keegi teab, kuidas Caspian Borderiga lood on? Enam ei saagi seda mängida või tuleb see tagasi mingi aja tagant?
Muidu pela ise on üpris hea. Map on nagu on, aga kõik animationid, hääled, liikumine jms väga meeldib. Kuigi jah, disconni saab üsna tihti + servusse saamiseks peab kõvasti vaeva nägema.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kromosoom
HV kasutaja
|
01.10.2011 17:53:20
|
|
|
painkillah, ah, mul teeb see "Quick match" hetkel samamoodi... Äkki viitsid täpsemalt öelda, mis sa seal siis maha võtsid ?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
01.10.2011 18:01:14
|
|
|
Munapea kirjutas: |
Keegi teab, kuidas Caspian Borderiga lood on? Enam ei saagi seda mängida või tuleb see tagasi mingi aja tagant? |
Mapi closed beta test sai läbi ja servud võeti maha. Ilmselt tehakse varsti suur suur üllatus ja pannakse selle mapiga servud uuesti püsti.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
G2rry
HV kasutaja

|
01.10.2011 18:05:40
|
|
|
fakk mind ajab see nii närvi et mingi teise mapi otsast vanad lasevad automaadiga mind maha aga kui ma snaipri võtan siis lasen täpselt pähes sihiku järgi ja tüüp lihtsalt jalutab ära ja mina saan surma tema lampi lastud valanguga. olen veel servus millel ping näitas 3-e ainult.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.10.2011 18:07:24
|
|
|
siin mängus on bullet drop ka. st kui sa sihtisid optika keskosaga talle pähe, siis see kuul distantsi peale kukub veits ja tabab teda hoopis kerre (või jalga).
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
01.10.2011 18:16:41
|
|
|
no see on pastakast imetud tekst. mitte kordagi polnud selliseid probleeme. |
Hmm, ma ei tea. Kui tulla mõnest muust mängust, siis on küll kuidagi palju vähem tundlikust nagu. Ujub kuidagi see sihtimine.
tegu on just arenguga, kuigi see areng vajab veits lihvi. mäng käivitub sisuliselt momentaanselt, mul viskab alati ka fullscreeni ise (nii, et sinu alt+enter probleem on sinu konfi või OS i viga).
igasugu mängusisesed browserid on alati olnud kohmakad ja kohutavad kasutada. kui nad battlelogi server brauseri teevad reaalajas uuendavaks, siis on selgelt see parem kui mistahes ingame server brauser |
Ütleks, et väga paljudel mängudel on üpris õnnestunud ja kergesti kasutatavad browserid. Source mängud on selle nimekirja eesotsas - ei mingeid tilulilusid, lihtne ja kerge. Ei näe absoluutselt midagi head selles battlelogis.
Ma ei usu, et Alt+Enter ainult minu viga on. Mäng ise ka koguaeg kuulutab seal seda tip'i, et "Press Alt+Enter for fullscreen" vms. Menüüs panin linnukese peale fullscreenile aga ikka ei tööta.
Loomulikult ei saa ju rahulikult neid sätteid vaadata, sest samal ajal peab mängus olema. -.-
---
Hetkel aga ei saa üldse midagi teha. Praegu saan umbes 2 minutiga disconnecti igast serverist.
_________________ TALUSILDID |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.10.2011 18:22:45
|
|
|
Are those gusy for real? Leave it to DICE, et teha nauditava gunplayga märkimisväärse tulevikuga mäng ja see siis viimase kuu ajaga konkreetselt aanusesse keerata. Kes iganes mõtles välja Battlelogi, peaks rippuma veel täna õhtul DICE'i kontori ukse taga laternaposti otsas.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
01.10.2011 18:26:01
|
|
|
iBean kirjutas: |
Ma ei saa aru.. Koguaeg tuleb timed out! Nii närvi ajab lihtsalt. Mingi 1 round ja siis kohe viskab välja |
Olen juba enne kirjutanud, proovi:
Kellel "Your connection to the server has timed out." probleem aitas selline fix:
1. Press: Windows-button (the one between lAlt and lCtrl) + R, a window should pop up.
2. Write: "services.msc" (without the ") then press enter.
3. In the list of services, scroll down to "UPnP Device Host", click it and press "Stop service".
4. Now do the same thing but with the service "SSDP Discovery".
5. Exit the window and go to control panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Centre-> Change advanced sharing settings (to the left)-> Under "network discovery" select to turn off network discovery.
6. SAVE CHANGES
Ning igaks juhuks lülitasin routeril UPnP. |
|
Jah mul aitas aga sa pead sealt valima disable , muidu läheb tagasi enabled kui arvutile resa teed.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.10.2011 18:31:49
|
|
|
Hmm, ma ei tea. Kui tulla mõnest muust mängust, siis on küll kuidagi palju vähem tundlikust nagu. Ujub kuidagi see sihtimine.
|
ujub wat? antud "ujumist" olen ma kogenud siis, kui mängu fps on sitt ja ebaühtlane. näiteks minu masina peal tegi seda origini in-game ui (shit+f1).
mängus pole küll praegu mittemingit probleemi sihtimisega, kõik on kiire ja reageerib probleemideta.
Kuna mul sisuliselt täiesti fresh install ka (sain tund aega peale beta väljatulekut ketta garantiist kätte), siis peab olema sinu softis asi. mul toimib asi järgmiselt. vajutan quick join - all vasakus ääres matchmaking. leiab serveri, vajutad JOIN GAME. siis tekib taskbarile ikoon (ei viska automaatselt pilti ette, see veits imelik), aga nii kui ma seda ikooni klõpsin on mäng fullscreenis ja laeb kenasti mapi (või on mängus juba).
Scart, Battlelogil pole viga midagi. Viga on vast siin, et nad lootsid mängu sisest süsteemiehitamist vältida, jättes selle battlelogi kaela. Nii päris ei saa - battlelogis party tegemine on küll väga hea asi (loodetavasti töötab see fullis nii nagu peab - nad ju kirjutasid, et party ei tohi kunagi lahku minna ja alati joinib ühe squadina serverisse), aga mängusisene squad süsteem peaks ikkagi olema.
Nii, et iseseisvalt on battlelog täiesti kobe asi - kõik on käe jala juures ja toimib kiirelt. Seda voice chati pole veel proovinud (kasutan skaipi ), aga kui see ka asjalik siis ainult plusspunktid.
Muidugi kui battlelog nüüd pärsibki mängusisese squad süsteemi tekkimist, siis vahetaks küll battlelogi välja. Aga ma arvan, et DICE nii naljalt oma fännbaasile ei keera...loota võib ju?
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.10.2011 18:38:51
|
|
|
Aga ma arvan, et DICE nii naljalt oma fännbaasile ei keera...loota võib ju?  |
Nende viimase paari päeva suhtumine on selline, et ei üllataks enam miski.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
01.10.2011 18:45:58
|
|
|
Ma ei saa absull aru, mida see battlelog peaks juurde andma ja mida see suudab teha, mida korralik server browser mõnes muus mängus ei suuda. Lisaks, kas tõesti on nii raske see mängu endasse sisse ehitada. Üldiselt pole asjal väga viga, serverite otsimise poolest jms, elab selle facebook'i teema üle. Aga ikkagi võiks ma selle asja kätte saada Esc nupu alt. Sedasi, et juba mängu ajal saan otsida teisi servereid ja panna end järjekorda (nagu Source mängudel) ja et saaksid ka mängu enda settinguid näppida ilma serveris olemata.
PS: Kas see imepisike % seal all paremas nurgas peaks olema mu elud? Nii tähtis asi on tehtud nii väikseks ja lükatud kuskile täiesti eraldi. Ma ütleks, et sellel on natukene suurem tähtsus, kui minu kuulide arvul näiteks.
_________________ TALUSILDID
viimati muutis Dude . 01.10.2011 18:51:57, muudetud 1 kord |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.10.2011 18:52:55
|
|
|
pane mäng alla ja toimeta battlelogis, otsi server, pane järjekorda? suht sama teema.
muidugi settingute teema on praegu päris katki, st saad ainult vahetada siis kui oled spawninud ja elus.
Eks näha ole launchiks mis on parandatud ja mis mitte.
Battlelogi point, peale asja feissbuukistumise, on ju ka väga hea statsi ülevaade (nii mängude tasemel kui üleüldiselt) ja päris hea friends süsteem. Multiplayer mängus ikka ju vaatad, mis sõbrad ka teinud on. Mul pole selle vastu midagi, kui ma saan näha kui hästi mu sõber on performinud - tekibki väike võistlusmoment sisse
Ei eitagi, et praegu on päris palju lihvida tarvis, et kõik korralikult söödavaks saada. Aga oluline on suund - kui nad nüüd lähevad ja raiuvad, et squadsüsteemi mängu sisse ei tule, kaotavad nad tohutult mängureid. Kõik see muu asi (settingud, battlelog, minimap ja muud väiksed asjad) on köömes sellise mängumuutva lükke puhul. Muidugi eeldus ka, et nad graafilise asja korda teevad. Mul siiski lootust veel jagub, sest mängu shooter pool on kuradima hea ja sõidukidki tunduvad käes asised. Samas mina pole ka DICE, nii, et loota võib palju - aga mis nad lõpuks valmis treivad on iseasi.
E: ja miks sul on vaja elude numbrit vahtida? ekraan saab kohe omale teistsuguse omaduse, kui sa pihtsa saad (udune, kui suppression fire all, punane ja udune kui väga vigane). See on täiesti mõttetu asi tulevahetuse ajal, pead ikka keskenduma ümbruse, vastase ja sihtimise ning tulistamise peale.
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
viimati muutis painkillah 01.10.2011 18:56:21, muudetud 1 kord |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jack Vegas
HV kasutaja

|
01.10.2011 18:55:53
|
|
|
Dude . kirjutas: |
Jack Vegas, ja kust ma seda muuta saan? Praegu käisin vaatamas, kuskilt ei leidnud kohta, kust muuta chati nuppe. :S
Kuigi ma ei jõudnud väga süveneda, sest loomulikult disconnectis serverist ja seda menüüd saab näha ainult siis, kui olen kuskil serveris.  |
Ei oska öelda. Ise otsisin ka sealt, et teada saada kuidas kõigile kirjutada, aga ei leidnud küll kuskilt seda.
See on nüüd küll tore uudis squadide kohta. Mis mõte sellel üldse siis on? Võid ju enne oma värgi valmis teha küll Battlelogis aga serveris hakitakse niikuinii tükkideks. :S
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
01.10.2011 19:02:03
|
|
|
Dude ., Sellessuhtes norm, et ei pea 3D-s valima, tuled ühest mängust välja siis oledki tervest mängust väljas ja saad facebooki kõrvalt valida rahus sobiva servu ilma, et videokaart ja prose piinleks, lisaks saad teha kõike muud vahelduseks, ilma, et mängust väljuma peaks.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
01.10.2011 19:09:49
|
|
|
Kas ilma selle kolba junnita ei saa enam platoon embleeme teha w?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.10.2011 19:12:07
|
|
|
mõh? tee palju tahad, pole vaja ju seda panna sinna?
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
kazzka
HV kasutaja
|
01.10.2011 19:16:56
|
|
|
Paar küsimust:
1. Kas peale release läheb BF3 hind kõrgemaks?
2. Kust saaks kõige odavamalt paypali kaudu BF3 osta(usaldusväärselt müüjalt)?
3. Kas Back to Karkand map packi saavad ainult need, kes teevad pre-orderi või see tehtakse kõigile avalikuks mingi aja pärast?
4. Kui ma tahan näiteks pärast mängu maha müüa, siis pean siis müüma terve kasutaja või CD key(kas neid nii üldse ostetakse)?
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|