praegune kellaaeg 17.06.2025 11:39:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ullivilli
Kreisi kasutaja

|
30.09.2011 13:54:23
Ishop24 |
|
|
Kellelgi kogemusi antud selle firmaga.
Tellinud neilt?
Peavad kokkulepetest kinni, probleeme nendega esinenud vms?
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
06.02.2012 11:49:10
|
|
|
Tellisin möödunud neljapäeval kaamera, kuna neil oli parim pakkumine. Koduleht näitas, et olemas on neil kohe 1 vaba kaamera. Lootsin reedeks kätte saada, sest lugedes kommentaare on nad siiani vist üsna kiiresti oma kaupa tarninud. Igatahes reedel küsisin klienditoest ja öeldi, et esmaspäeval. Ok. Esmaspäeval küsin klienditoest ja öeldakse, et kolmapäeval. Ok. Võtan täna klienditoega ühendust ja öeldakse, et minu kaup on Soomes ja "loodame, et jõuab varsti Eestisse". Üsna ebamäärane minu jaoks ja küsisin, kas reedeks on kohal. Öeldi, et jah. Eks näeb, võtan reedel uuesti ühendust. Kuna mul otseselt kiire sellega pole, siis raha veel tagasi nõudma ei hakka (ostsin järelmaksuga ega tea, kuidas sel puhul asi käibki), aga kui järgmine nädal kaupa ei saa, siis soovin küll lepingust taganeda.
Eriti veider on see, et praegu seesama pakkumine on neil kodulehel kohe esiküljel ja seal näitab, et 2 kaamerat on vabad. Imelik, et mina enda oma kätte ei saa
EDIT:Võtsin reedel ühendust, lubati esmaspäevaks (tänaseks). Täna öeldi, et jõuab teisipäev-kolmapäev. Vabanduseks toodi, et tarnijal ei ole seda kaupa praegu, endal kodulehel suurelt reklaamil endiselt, et rohkem kui 2 tk. vaba. Minu jaoks jääb see viimaseks korraks sealt midagi tellida
EDIT2:Liialdamata 5 sekundit hiljem, kui olin siin ära postitanud viimase posti, tule sms, et kaup kohal. Ei saa aru, miks klienditeenindaja siis 15 minutit varem ütles, et ei saa täna. Igatahes lähen järgi nüüd.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|