PS3 peal küll toimib enamvähem. Pilt võiks rohkem BC1 moodi olla, praegu ikka liiga BC2 moodi mäng. Kõik on kole ere jne. Vähemalt toimib, vaadates mis hala PC teemas käib siis olen rahul _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Ilmselt õhtul tohutud massid mängimas, paar tundi tagasi oli veel täitsa okei, nüüd justkui läägib rohkem. PS3 peal siis.
Aga üldiselt tundub hea. Nagu oleks võetud BC2 millele lisati peotäis COD: MW2'te. Näiteks kõhuli viskamine, roomamine jms elementaarsed asjad, mis BC2 puudusid on nüüd olemas. Ja snaipriga sihtides hinge kinni hoidmine. Lisaks tundub, et rohkem rõhku on pandud ka lähivõitlusele, mis samuti pigem MW2 teema olnud... Vähemalt ühe mapi muljed praeguseks
viimati muutis Lepa 29.09.2011 21:55:10, muudetud 1 kord
ise mänginud call of duty 1-est kuni black opsini, see on esimene Battlefield mida ma mänginud olen.
Kuidagi väga harjumatu on see asi ikka, endale ei istu kohe mitte.
MW ja MW2 olid ka mul kunagi kindlad lemmikud, aga kui MW2 häkkerite poolt üle joosti, sai BC2 võetud. COD pealt tulles oli alguses pisut võõras jah, samas kui juba ära oled harjunud, siis tagasi ei vaata Isegi BlackOpsi ei viitsinud proovima hakata. Battlefield lihtsalt on kuidagi laiahaardelisem ja vaheldusrikkam.
Kõige enam meenutab eelmise aasta MOH'i - mis on ka igati loogiline. Pakun, et MOH oligi eeltest BF jaoks. Kahjuks isiklikult MOH väga ei meeldinud, sellest kolmikust (BC; COD; MOH) kõige nõrgem.
Sõnadesse ei oskagi panna, miks nii arvan. Mängides lihtsalt tunne on kohe selline. BC2 pole küll seal midagi pistmist - olen toda niipalju mänginud, et selle tunnen kohe ära.
Muidugi võib siin suurt rolli mängida ka suhteliselt kasin map. Igav koridor.
Relvade süsteem ka väga ei istu - miks SMG'd teha klassiüleseks, kui võiks olla engineeri arsenalis... sniprid on ka kuidagi imelikud, ebatraditioonilised, nagu nad ka MOHis olid. Aga see kõik on ka kindlasti harjumise asi.
Hitdetection oli mu meelest väga hea, kui pihta lasid, siis kukkusid kiirelt. Peaaegu nagu BC2 HC. Battlelog on tavaline stat-page, positiivne, aga seda on ka varem olnud. Kas mängu sisse peale Battlelog aktiveerimist ka statid tekivad, või ongi ainult veebis? Kui ei teki, siis suur .
Mingeid game-brakeing bug'e ei kohanud. Mõned killcamid olid kuskil maa-all ja jooks kadus vahepeal ära.
Lootsin paremat, ei tekitagi mingit erilist tunnet kohe... BC2 tulek oli oluliselt põnevam. Lootus jääb et asi on harjumises ja halvas mapis...
PS: võib julgelt öelda, et täit ilu konsoolis ei oma see mäng. aga see oli ka ootuspärane ning isiklikult traagikat ei tekita.
Hõmm, no ei oskagi midagi öelda, nagu midagi oleks aga samas nagu ei ole kah... Lubati ju täielikult maatasa tegemise võimalust tasandil, samas seina ääres plahvatav granaat ei tee essugi seinale... ning lased salve 30 kuuli vastu kivimüüri tekib müürile vaid 3-4 auku :S _________________
No oleneb seinast ka. Aga ega tavalist betoon seina garnaat ei vota jamh. Ise olen suht rahul selle betaga. Algul oli veits harjumatu aga siis tuli BC ajad tagasi meelde ja see mang ikka omab. Tahaks nuud masinatega ka muttata. Eile oma 2-3h proovisin. Map ainult hakkab vaikselt ule viskama lopu poole.
ma arvan, et osati asi mapis. metro on kohutav map showcasemaks battlefieldi tõelist olemust. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.