praegune kellaaeg 22.06.2025 10:37:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
friedebert
HV vaatleja
|
29.09.2011 16:23:14
Extended monitori pilti oleks vaja Primary Monitorilt näha kuidagi |
|
|
Tervist,
probleem siis selline, et mul telekas on ühendatud arvuti külge, aga arvuti tagant ei näe telekat. Kui midagi vaja teha extended desktopil, siis peab keegi teleka eest juhatama, üsna debiilne variant. Tahaks, et näeks mingis väikeses aknas oma extended desktopi.
On keegi kunagi millegi sellisega tegelenud või oskab äkki aidata?
Tänud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Reinsalu
HV vaatleja

|
29.09.2011 17:07:47
|
|
|
Sa pead extend asemel kasutama võimalust dublicate. Ma ei tea, kas windowsi seadete alt on võimalik seda muuta, et pole vaja olnud, aga videokaardi tarkvaraga kindlasti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friedebert
HV vaatleja
|
29.09.2011 18:30:54
|
|
|
See aitaks tõesti poolenisti, aga esiteks on mul mingi ülivana ATI Radeon 7000 (ja ATI Catalyst software), mis seda vist ei lubagi ning teiseks oleks mul ikkagi vaja, et kui näiteks telekast (monitor 2) käib film, siis saaksin kuvariga (monitor 1) käia netis jne..
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|