Ning kõiksugu allalaadimis lehed oli kinni või maas _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
sa krt. loe siin viimaseid lehti nagu vormeli ringiaegu reaalajas.
suured aktivistid kraaksuvad siin juba teist päeva pre-orderiomanikega kaasa, aga omal veel origingi tõmbamata. komöödia küll ma ütlen
viimati muutis olxter 29.09.2011 15:46:29, muudetud 1 kord
meh? mis fakte sa tahad. nimeliselt ma ju kedagi ei nimetanud, nii et kellelgi isiklikult võtta ei maksaks. mitmed, kes aktiivselt siin teemas jutlemisega tegelenud, on enda ettevalmistused sootuks unustanud.
Hetkel lasen torrentiga BF3...
pärast on siis vaja tõsta torrenti failid origini kausta ainult, and ready to play?
tõsta failid origini download kausta, siis käivita origin download to kontrollib failid üle ja hakkab installima
vist _________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives
Aga vot mina loen sealt teisiti välja. Olen enam vähem kõik postid läbi lugenud ja seda "Origini olemasolu" olen ainult mina maininud ?! Sellepärast ütlesingi, et "Kontrolli oma fakte", sest pole ennast küll siin "kraaksumas" leidnud....
Mis kamm on... Kuidas settinguid muuta?
Panin kõik ultra, et näha kas välja veab... Vedas aga hiir lagis. Siis panin kõik low aga midagi ei muutunud.
Kas ta ei vaheta neid settinguid kui vajutada see "apply full screen resolution" vms?
Tra Caspian Border kaartidel ikka haiged suitsiid lendurid
Sain siis lennukisse, hakkan W tähte vajutama kui mingi sepp täie pasaga sõidab enda lennukiga mulle sisse 9\11 _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
krt, kas asi minus v teised ka ei saa ühtegi servusse sisse ?
enamus on fullid ja kui ei ole, siis ütleb, et server vahetab mapi vms ..... _________________ (:
Rassmuss, peale sinu on veel x miljonit inimest kes tahavad BF3 mängida
ja õhtuks on neid veel rohkem! _________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.