Kellaajaliselt kuna võidakse mitte early access näod ligi laskma hakata? _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Kui keegi saab origin-is asjale juba ligi, siis paluks pilti, kus see asub. Nimelt pole kodus ja vaja naisel lasta asi tõmbama panna. Siis talle lihtsam seletada _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Kui keegi saab origin-is asjale juba ligi, siis paluks pilti, kus see asub. Nimelt pole kodus ja vaja naisel lasta asi tõmbama panna. Siis talle lihtsam seletada
+1, täpselt sama keiss, jätsin talle origini taustale käima ka.
Today the whole #Battlelog team will be watching for our Peak Simultaneous Users count to go above six figures. #whatcouldpossiblygowrong
nii ta on _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Suht bugine värk on ikka, random maa sisse vajumine, kükakil olles pilt hüpleb. Flashlight on ka nagu mingi prožektor. Ei saanud aru kas pingist olenevalt või mitte aga pidevalt on nii, et lasen vastast, ta saab pihta aga mina saan enne surma ja siis vaatan palju tal elusi läinud on - 0. Samamoodi vist pingist sõltuvalt see, et keegi laseb, olen juba pikali või kuskil kalju taga ja saan siis surma alles.
Hit indicatorid BF3es on petlikud. Need on clientside, seega sa arvad, et said pihta, aga lagi tõttu ei saanud. _________________ Impossible is nothing.
Scart kirjutas, et Eesti saab kell 3, selle timeri järgi peaksime saama ju kell 1. Tahtsingi teada, et kus seda kella 3'me näitab. Ei tasu tulla kohe mölisema ja ära panema.
Suht bugine värk on ikka, random maa sisse vajumine, kükakil olles pilt hüpleb. Flashlight on ka nagu mingi prožektor. Ei saanud aru kas pingist olenevalt või mitte aga pidevalt on nii, et lasen vastast, ta saab pihta aga mina saan enne surma ja siis vaatan palju tal elusi läinud on - 0. Samamoodi vist pingist sõltuvalt see, et keegi laseb, olen juba pikali või kuskil kalju taga ja saan siis surma alles.
See ka, et lased pihta, vastane jookseb nurga taha ja järsku tuleb sulle teade, et sa tapsid ta ära
Kerge delay on sees.
Eile A mcomi armides jooksin eemale, vajusin maa-alla.
Vastane mind ei näinud, mina nägin neid ja sain lasta ka.
Kui A-st jooksed paremale muru peale, siis enne kivi on lohk.. seal maha visates oled maa all..
Statement from Zh1nt0 about the leak of the password.
tsitaat:
Ah, and there it was. The password for Caspian Border.
So the deal with Caspian Border in the Open Beta is that it is only for internal testing at the moment.
Passwords are being given out to selected community members, sites and clans to help us evaluate the feedback we are getting as well as making sure that the map is continiously being tested.
The passwords will be changed on a frequent basis and I am personally making sure that as many community people as possible who are engaged in different community sites get the chance to try the map out and supply us with feedback.
This in itself was a challenge. This is only meant to be for internal testing. When footage and passwords start being spread around, it´s difficult for me to justify the community´s cause about joining us in our internal testing.
So please, if you are participating in the testing, please don´t post any footage and please don´t spread the password.
If we can´t keep this in an organized fashion, I won´t be able to include the community into more cool stuff in the future.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.