Ma ei saa ssd vastu vahetada, kuna mul on mussi juba 200 gigsi jagu, 750gb kõvaketas on ja alla selle enam välja ei mängi - või peab suure välise ostma mis on jällegi paras kobakas ja sülearvutipuhul nõme kasutada. Ega ma ise ei olegi neid 16gb kekesid puutunud aga ma mõtlesin, et kuna neid liigub ka 32gb ramiga, ju siis peab miskit ikkagi head tegema. Aga kui see midagi ei anna siis las olla
caddy sisse lükkad 750gb ketta ning SSD paned sinna, kus sul hetke jetas pesitseb.
süsteem SSD peale, mant 750gb ketta peale. välja roogitud dvd draivi on läpaka kotis lihtne kaasas kanda. nagunii seda ei kasuta ju? kui siis ainult korra aastas opsys installiks
Keegi oskab öelda, kuidas saada lagist lahti? Arvuti ise HD 6630 video ja i5 prosega, 4GB mälu, Win 7 Pro 64-bit, kuid päris hulllt lagib ja ei lae isegi mõndi objektegi ära.
Keegi oskab öelda, kuidas saada lagist lahti? Arvuti ise HD 6630 video ja i5 prosega, 4GB mälu, Win 7 Pro 64-bit, kuid päris hulllt lagib ja ei lae isegi mõndi objektegi ära.
Kas viimane mängu update peal? Video draiverid uuendatud?
Sul on normaalset videokaarti vaja Kui ma googlest õiged tulemused sain siis see kaart küll mängimiseks mõeldud ei ole. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Panin 1.0.4.0 patchi peale ja high peal lagi üldse pole. Ainuke bug, mis mul esinenud juba 2 korda on see, kui ekraan/pilt hakkab automaatselt käima vasakule-paremale vms Samuti sel aeg masinaga sõtes on kogu aeg gaas peal, ehk nagu hoiaks nuppu "W" all ja tagurdada ei saa. Oskab keegi sellele lahendust tuua`?
Kui mälu ei peta, see on see bug mis esineb piraaditud versioonidel, millel ebaadekvaatne kräkk. Selle vastu aitavad 2 asja - kas osta poest legaalne versioon, või siis tirida crack mis ka töötab.
Kui selles ei ole asi, siis ei oska lahendust tuua.
Panin puhtale 1.0.4.0 installile iCenchancer 1.3 peale, aga nüüd mäng crashib kohe pärast avamist, "GTA IV has stopped working", täpselt siis kui see windows live gaming aken ette viskub.
Lugesin küll päris mitu lehte ära, kuid täpselt probleemile vastust ei leidnud, ehk siis Installisin gta4, kuid kui üritan liikuda, sõita vms, ehk vajutan nuppe, siis hakkab laagima. Peal on siis 1.0.4.0 patch.
Sõbral on sama case, tal palju parem arvuti kui mul.
specs
Intel i3 3.1GHz dualcore
4gb ram ddr3
Radeon hd 6770 1gb
w7 64bit _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
Lugesin küll päris mitu lehte ära, kuid täpselt probleemile vastust ei leidnud, ehk siis Installisin gta4, kuid kui üritan liikuda, sõita vms, ehk vajutan nuppe, siis hakkab laagima. Peal on siis 1.0.4.0 patch.
Sõbral on sama case, tal palju parem arvuti kui mul.
UnknowFunk, märkasin, et ennem tuli sulle ka see Error 5: Access is denied ette, kui üritasid event logi disableda, kuid said juba vist selle korda tundub, aga saaksid öelda kuida?
UnknowFunk, märkasin, et ennem tuli sulle ka see Error 5: Access is denied ette, kui üritasid event logi disableda, kuid said juba vist selle korda tundub, aga saaksid öelda kuida?
Tänan
pmst tegin valesti alguses, peab tegema nii:
1.services.msc -> windows event log -> properties -> startup type -> disdabled -> resa arvutile-> play gta IV _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
Mul mingi kala redelist üles ronimisega. Ei hakka lihtsalt mitte mingi nipiga ronima. Mängu alguses 1 korra tuli välja aga peale seda ei miskit. Oskab keegi öelda mis aitaks?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.